• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Transferden sonraki 2. Gün erken gebelik testi yapmıştım belirgin bi ikinci Çizgi çıkmıştı 2. 3. Gün yaptığımdada çıktı bugün 4. Gün test yaptım hiçbir şey çıkmadı tutmamış olabilir mi yani ilk günler vardı sonra tutunamamış olabilir mi??
Canım keşke bu kadar erken yapmasaydın. En doğru sonucu kan verir bence 9-10. Güne kadar bekle kan ver ama bu süreçte lütfen gönlünü ferah tut🙏🏻

Erken gebelik testinin üzerinde birliktelikten 5 gün sonra yapın yazıyor benim embriyom 5. Gün embriyosu ama şuan çıkmıyor ne düşünüyorsunuz? Yada idarar tahlilinde en erken kaçıncı gün çıkar sizce? 😭
Öncelikle bir sakin olmalısın çok erken yapmışsın test yapmaya doktorlar bu durum yaşanmasın diye evde test önermiyor ona göre kan günü veriyorlar çünkü kesin sonuç olacağı için dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur pozitif ol test yapmayı bırakmalısın çünkü idrara geç geçiyor onun için umutsuz olma lütfen 🤲❤️

Merhabalar. Bende bugün iki adet 5. Gün embriyosu transferi oldum. Hepimize pozitif sonuçlar diliyorum. Test günüm 27 Şubat umarım o güne kadar sabredebilirim ☺️
Hayırlı olsun dilerim pozitif sonuçlar alırsınız bence sabırlı olun moraliniz bozulmasın diye kan gününüzde sonucu öğrenin en sağlıklısı 🥰

Ovitrellenin etkisi 14 güne kadar devam ettiği için doktorum bana tam 14 gün sonraya test için gün verdi. Çok zor beklemek ama yapmayın kendinize bunu kızlar 5. - 6. Günde test yapıp negatif görüp boşuna moralinizi bozuyorsunuz😕

Sizce?? 14 Şubat sabahı oldum transfer kasık ağrısı ve sürekli acıkma dışında belirti yok

Eklentiler

• IMG_9322.jpeg
    IMG_9322.jpeg
    179 KB · Görüntüleme: 24
Canım kalitesi neydi A B olarak biliyor musun
Yok hiç bilmiyorum aslında 3. Gün transfer olacaktı 2 embriyo birden ben rahatsızlık yaşayınca 5. Güne bıraktık o yüzden 1 embriyoyu kaybettik diğeri içinde beklediğimizden güzel gelişmiş dediler ama çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum çünkü 20 yumurtamdan kala kala 4 tane kaldı 2 kaliteli 2 kalitesiz. 1 kaliteli 1 kalitesiz olarak 2li paket yaptılar ama ben kaliteli dediklerinizde çok iyi olduğunu düşünmüyorum

Back