Ben kendi sürecimi anlatayım size 2023’ün kasım ayında başladık biz görüşmeye gittik ben adet olduktan sonra gittim meğerse öncesinde gitmem gerekiyormuş o yüzden kasım ayını pas geçtik aralıkta tam olarak başladık ve hastaneye paket ücreti 35 bin ödedik sonra zaten 2024 oldu bazı ilaçlar zamlandı tabi ilk aldığımız ilaçlara 12 bin ödemiştik ama sonrasını parça parça aldığımızdan karıştı hep yani taş çatlasa belki de 50 gitmiştir Yani ben ekstra oksapar filan kullandım kanamam oldu daha çok progestan ve progestanın iğnesini kullandım o yüzden ilaç bayağı kullandım ben embriyomuz iki tane oldu o yüzden donduruma ücreti için embriyo başına 150dolar ödemiştik diye hatırlıyorum sonrasında yumurtalar toplandıktan sonra 2 ay rahim dinlendirmem oldu bu süreçte bizden ücret takep edilmedi ama talep eden yerler vardı diye hatırladım bi an yaptırcağınız merkeze bu ayrıntıları sorun mutlaka sonrasında transferim oldu ondan sonraki süreç zaten muayene klasik özel hastane ücreti gibiydi Yani normal hamile kalsam da oraya gidecektim o ücreti ödeyecektim yani bizim belkide git gel yaparak rize trabzon arasında git gel yaptık her dışarı çıktığımızda yemek yedil falan filan 150- hadi en en fazla 200 olmuştur yani ki o kadar olduğunu da sanmıyorum ben ama geçen hafta diğer embriyomuzu iptal ettirmek için hastaneye gittik o zaman sordum
tüp bebek ücreti hastane ücreti 85 olmuş yani ben aslında 2024 te geçen sene 21 şubatta transferim oldu ama 2023 aralıkta başladığımdan 2023 fiyatı ödedim