2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum benimde bugün transferim oldu ama iğne ve ilaçları kullanmaya devam ediyorum günde 1kez oksapar , günde 1progestan iğne ve 3 fitil, günde 2 prolutex, ve günde 3 kez etrofem sizde bu ilaçları kullanıyor musunuz ve yan etki yapıyor mu

14
14 Şubat sonuç 24 Şubat yaş 30

14

14 Şubat sonuç 24 Şubat yaş 30
5. Gün embriyosu

Evet canım bende dün transfer oldum ilaçlara devam ediyorum belirti var mı sende

Cok tesekkur ederim. 10.gunumdu , 5.gun embriyosu
Hayırlı olsun sağlıkla gelişsin bebeğiniz sağlıkla kolaylıkla kavuştursun Allah. Aynı gün transfer olmuşuz tablodan baktım da . Ben günümü bekledim ama sizi duyunca gidip versem mi bilemedim ikinci test iki gün sonra aynı saatte mi olmalı

Saatle ilgili bisey demedi doktor. Genelde internette 48 saat sonra diyor ama. Sizin 3.gun embriyosu mu? Test gününüz yarin mi?
Bu arada guzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. Dilediginizin daha güzelleri daha kolayları sizle olsun

Bugün 8. Günüm 6 ve 7. Günde yaptığım testlerde silik çizgi çıkmıştı belirtilerin de var ama bugün yaptığım testte çıkmadı sizce neden olabilir markası predector du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…