Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
Kızlar aranızda biberon kullananlar hangilerini kullanıyorlar. Sağdığım sütü vermek için anne memesine yakın bir biberon istiyorum ki beni reddetmesin.
Avent, 2 haftadan beri kullaniyirum. Bir sorun yaşamadık çok şükür. Hatta biz 2 yi geçip direkt 3 ten başladık, hâlâ 3 ile devam ediyoruz

avent kullanıyorum şimdilik bi meme reddü durumu yok baya emerken çektiği gibi çabalıyo biberonu çekmek için :) belki memedej daha fazla süt geliyordur biberonda tek delikten zorla çekerek alıyo yavrum

Philips avent kullanıyorum canım ben

Avent, 2 haftadan beri kullaniyirum. Bir sorun yaşamadık çok şükür. Hatta biz 2 yi geçip direkt 3 ten başladık, hâlâ 3 ile devam ediyoruz
Kızlar çok teşekkürler sanırım ortak karar avent peki hangi numara 30 günlük bebek için 1-2-3 numaralar var ama kafam karıştı

canım bugün hava güzel diye dışarı çıkaralım bebeği ilk defa dedik. Evden çıktığı an bebiş uyudu. Valla o kadar kaldırımlara rağmen 1.5 saat boyunca uyanmadı aklında bulunsun arabada da hep uyuyordu zaten. Sanırım gezente olucak benim kız

Kızlar çok teşekkürler sanırım ortak karar avent peki hangi numara 30 günlük bebek için 1-2-3 numaralar var ama kafam karıştı
Canım hastanede lansinoh a alıştırdıkları için akışı yüksek bi emzik o. Aventin 2-3 ü çekmeyi beceremedi sonradan 4 numara emziğini almak zorunda kaldık biz. 3 ü yine beceriyorda daha çok 4 le şuan rahat devam ediyor. ama sen başlangıç için 2-3 ten başlayabilirsin.
Bu videoyu izlemeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bizimkide pazar günü çıktığımızda full uyudu.Bebek arabasıyla gezmeyi deneyeyim

Ben 2 yi denedim 2 hafta evvel baktım zorlanıyor direkt 3 ten baslamis oldum. Çok kolay değil akışı, zor da değil. +1 ay yazıyordu 3 numara için.

Ya hani yenidogan hep uyurdu 16 saat uyuyan bebekler nerde,benimkide uyumuyor sürekli emmek istiyor be sadece emerken uyuyor sonra hoppp sızlanarak uyanıyor.sabah ezenanına kadar ayaktayız sonra uyuyor ama ozamanda oğlum uyanıyor zaten umarım zamanla oturur bu durum ya bir haftada tükendim ben

Ben 2 yi denedim 2 hafta evvel baktım zorlanıyor direkt 3 ten baslamis oldum. Çok kolay değil akışı, zor da değil. +1 ay yazıyordu 3 numara için.
Benim bebekler de 2 de cok zorlanıyor , 3 de var elimde mantıken 3 daha zor olur diye denemedim, büyüdükçe numaralar emmesi daha mı kolaylaşıyor

Kızlar göbekte hamilelikte olusan dikey kahverengi cızgı zamanla gececek mi , bi fikriniz var mı , herkes de olısuyor mu

Kızlar göbekte hamilelikte olusan dikey kahverengi cızgı zamanla gececek mi , bi fikriniz var mı , herkes de olısuyor mu
Oluyormuş ve geçiyormuş. Benim göbeğim daha doğumhanede gitti. Ama çizgi duruyor. Endişelenip anneme ve kayınvalideye sordum. Geçiyormuş.

Ay bu video izleyeyim kafam karıştı, uykusuzluktan iyice salak oldum zaten
ahahha hoş geldin aramıza bizimkiler o bebeklerden değil valla artık uykusuzluktan midem bulanıyor. Doktora gitme sebebiyle biberon verdim bugün eğer böyle devam ederse bir gece full eşime vericem o beslesin uykusuz kaldıkça sütüm kaçıyor çünkü

Benim bebekler de 2 de cok zorlanıyor , 3 de var elimde mantıken 3 daha zor olur diye denemedim, büyüdükçe numaralar emmesi daha mı kolaylaşıyor
Evet, numara büyüdükçe akış daha kolay oluyor. Ama 3 numara +1 ay diye geçiyor. Ben 2 haftalikken vermiştim 3 numarayı ama.

Biz eşimle yalnız baktığımız ve esim evden çalıştığı için mecburen biberona başladık. Ben sabaha karşı uyuyorum eşim uyanıp süt veriyor biberonla, gazını çıkartıp uyutuyor. O arada uyuduğum 3 5 saat nimet gibi

ayva çekirdeği jeli bende baya işe yaramıştı. onun dışında mor kremi sürekli sürüyorum sizinki kadar şiddetli değil benim yara olmak için direniyo ben olmaması için direniyorum
0 m olanı kullanıyorum şu an. tek delikli ve doğal tepkili damlamıyor yani bebek çekince geliyor.
yavaş bitiriyor böyle ama delik sayısını artırmak istemedim emsin de istediğim için.

Ay çok mantıklı ben de öyle yapıcam, benim eşim de genelde evden çalışıyor bazı günler böyle yapabilirim en azından hafta sonları. Zaten 10 gün berlindeydi hem dinlendi hem sosyalleşti kendimi balayına çıkmış gibi hissettim dedi
Ay çok teşekkürler günlerimiz de paralel gibi 0 numaraya da bakayım. Ama kesin avent alıcam herkes memnun ve meme reddi yapmamış

Ay kızlar bugün 30. Gün kontrolüm vardı doktora regl oluyorum sanırım dedim yok olamazsın daha erken dedi şimdi baktım sökülmüşüm karnım ağrısı , baş ağrısı hepsi tam regl gibi benim gibi başka erkenci kuş var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…