Avent, 2 haftadan beri kullaniyirum. Bir sorun yaşamadık çok şükür. Hatta biz 2 yi geçip direkt 3 ten başladık, hâlâ 3 ile devam ediyoruzKızlar aranızda biberon kullananlar hangilerini kullanıyorlar. Sağdığım sütü vermek için anne memesine yakın bir biberon istiyorum ki beni reddetmesin.
Ben Avent serisini almıştım hamilelikte sonra yoğun bakım hemşireler bana Lansinoh aldırdı eve geldiğimde de Lansinoh‘la devam etmek istedim ama memenin ayarı yok sürekli süt akışı devam ediyor bebek çekse de çekmese de ve sürekli bebeğin genzine kaçıyordu defalarca morardı ben tekrar Avent’e döndüm Avent‘te çok rahatım bebek sadece çektiği zaman süt geliyor çok daha güvenli ikisi de meme reddi yapmadı bir yandan emzirmeye devam ediyorum
avent kullanıyorum şimdilik bi meme reddü durumu yok baya emerken çektiği gibi çabalıyo biberonu çekmek için :) belki memedej daha fazla süt geliyordur biberonda tek delikten zorla çekerek alıyo yavrum
Philips avent kullanıyorum canım ben
Kızlar çok teşekkürler sanırım ortak karar avent peki hangi numara 30 günlük bebek için 1-2-3 numaralar var ama kafam karıştıAvent, 2 haftadan beri kullaniyirum. Bir sorun yaşamadık çok şükür. Hatta biz 2 yi geçip direkt 3 ten başladık, hâlâ 3 ile devam ediyoruz
canım bugün hava güzel diye dışarı çıkaralım bebeği ilk defa dedik. Evden çıktığı an bebiş uyudu. Valla o kadar kaldırımlara rağmen 1.5 saat boyunca uyanmadı aklında bulunsun arabada da hep uyuyordu zaten. Sanırım gezente olucak benim kızYani kucakta uyuma olayı da bitti bizde max yarım saat uyuyor sonra mızırdanarsk uyanıyor.Bende aynen bebekken böyleymişim.Herşeyiyle kocama benzeyen oğlum gitmiş benden bir tek bu özelliği almış.Sancımız var olmaz mı hemde deli gibi.Probiyotşk kullanıyoruz ama gün içinde sürekli sancılanıyor.Mesela bugün 15:00 dan beri hiç yarım saati geçen uyku uyumadı.Ikına ıkına uyanyor.Yapsa da bir süre rahatlıyo sonra tekrar.Çünkü sürekli emiyor bizimkiler.Bundan dolayı da fazlaca gaz oluyor.Emzirdikten sonra gazını alıp yatırın diyolar ama ne mümkün o şwkilde yaparsam hele hiç uyumuyor tümmuykusu kaçıyor.Kontrolden sonra nolur doktor ne dediyse yazın.Evde tek durmak herşeye alışmak güzel ama kendinizi iyi hissetmediğiniz an bence destek almaya devam edin.Benim annem taşındı ve malesef gidemiyorum heryer heryerde.Kv de de kayınbabam var rahat rahat emziremiyorum hep yatak odasındayım hâl böyle olunca evde durmayı tercih ediyorum.Ama insan yanında hep birini arıyor.İnşallah şu lohusalık biter bir an önce.Psikolojik olarak çöktüm.
Canım hastanede lansinoh a alıştırdıkları için akışı yüksek bi emzik o. Aventin 2-3 ü çekmeyi beceremedi sonradan 4 numara emziğini almak zorunda kaldık biz. 3 ü yine beceriyorda daha çok 4 le şuan rahat devam ediyor.Kızlar çok teşekkürler sanırım ortak karar avent peki hangi numara 30 günlük bebek için 1-2-3 numaralar var ama kafam karıştı
Bizimkide pazar günü çıktığımızda full uyudu.Bebek arabasıyla gezmeyi deneyeyimcanım bugün hava güzel diye dışarı çıkaralım bebeği ilk defa dedik. Evden çıktığı an bebiş uyudu. Valla o kadar kaldırımlara rağmen 1.5 saat boyunca uyanmadı aklında bulunsun arabada da hep uyuyordu zaten. Sanırım gezente olucak benim kız
Ben 2 yi denedim 2 hafta evvel baktım zorlanıyor direkt 3 ten baslamis oldum. Çok kolay değil akışı, zor da değil. +1 ay yazıyordu 3 numara için.Kızlar çok teşekkürler sanırım ortak karar avent peki hangi numara 30 günlük bebek için 1-2-3 numaralar var ama kafam karıştı
Ya hani yenidogan hep uyurdu 16 saat uyuyan bebekler nerde,benimkide uyumuyor sürekli emmek istiyor be sadece emerken uyuyor sonra hoppp sızlanarak uyanıyor.sabah ezenanına kadar ayaktayız sonra uyuyor ama ozamanda oğlum uyanıyor zatenBiz dün geceden beri uyumadık, bugün mesela hala hiç uzun uyku yapmadık en uzun uykumuz 1.5 saatti bir de arabada uyudu iştekalanı hep kucak. benim kucağım, annemin kucağı ve halasının kucağı .
Süt olayını ben de düşünüyorum ama o kadar emmiyor ki ağzımdaki sütleri görüyorum ve çok emdikten sorma gaz çıkarmalarında süt çıkarıyor hep. Demek ki çok geliyor ki çıkıyor diyorum senin gibi.
Ama ben daha betermişim bebekken demek ki bana çekmiş diye saldım ben. Ama şimdi kendi evime geçtim anne desteği yok artık napıcam bilmiyorum, bizim de 1. Ay kontrolü perşembe orada soracağım ben de napabiliriz diye. Peki seninki de gaz sancısı krizlerine giriyor mu bir de biz de sancı da var
Benim bebekler de 2 de cok zorlanıyor , 3 de var elimde mantıken 3 daha zor olur diye denemedim, büyüdükçe numaralar emmesi daha mı kolaylaşıyorBen 2 yi denedim 2 hafta evvel baktım zorlanıyor direkt 3 ten baslamis oldum. Çok kolay değil akışı, zor da değil. +1 ay yazıyordu 3 numara için.
Oluyormuş ve geçiyormuş. Benim göbeğim daha doğumhanede gitti. Ama çizgi duruyor. Endişelenip anneme ve kayınvalideye sordum. Geçiyormuş.Kızlar göbekte hamilelikte olusan dikey kahverengi cızgı zamanla gececek mi , bi fikriniz var mı , herkes de olısuyor mu
Ben de bunu düşünüyordum bir kaç gündür ne zaman geçecek diye. Ne zaman geçiyor peki fikriniz var mı?Oluyormuş ve geçiyormuş. Benim göbeğim daha doğumhanede gitti. Ama çizgi duruyor. Endişelenip anneme ve kayınvalideye sordum. Geçiyormuş.
Ay bu video izleyeyim kafam karıştı, uykusuzluktan iyice salak oldum zatenCanım hastanede lansinoh a alıştırdıkları için akışı yüksek bi emzik o. Aventin 2-3 ü çekmeyi beceremedi sonradan 4 numara emziğini almak zorunda kaldık biz. 3 ü yine beceriyorda daha çok 4 le şuan rahat devam ediyor.ama sen başlangıç için 2-3 ten başlayabilirsin.
Bu videoyu izlemeni tavsiye ederim.
ahahha hoş geldin aramıza bizimkiler o bebeklerden değil valla artık uykusuzluktan midem bulanıyor. Doktora gitme sebebiyle biberon verdim bugün eğer böyle devam ederse bir gece full eşime vericem o beslesin uykusuz kaldıkça sütüm kaçıyor çünküYa hani yenidogan hep uyurdu 16 saat uyuyan bebekler nerde,benimkide uyumuyor sürekli emmek istiyor be sadece emerken uyuyor sonra hoppp sızlanarak uyanıyor.sabah ezenanına kadar ayaktayız sonra uyuyor ama ozamanda oğlum uyanıyor zatenumarım zamanla oturur bu durum ya bir haftada tükendim ben
Evet, numara büyüdükçe akış daha kolay oluyor. Ama 3 numara +1 ay diye geçiyor. Ben 2 haftalikken vermiştim 3 numarayı ama.Benim bebekler de 2 de cok zorlanıyor , 3 de var elimde mantıken 3 daha zor olur diye denemedim, büyüdükçe numaralar emmesi daha mı kolaylaşıyor
ahahha hoş geldin aramıza bizimkiler o bebeklerden değil valla artık uykusuzluktan midem bulanıyor. Doktora gitme sebebiyle biberon verdim bugün eğer böyle devam ederse bir gece full eşime vericem o beslesin uykusuz kaldıkça sütüm kaçıyor çüçünkü
ayva çekirdeği jeli bende baya işe yaramıştı. onun dışında mor kremi sürekli sürüyorum sizinki kadar şiddetli değil benim yara olmak için direniyo ben olmaması için direniyorumArkadaşlar gögüslerim ikinci gün yara oldu kan revan içinde ucu kopacak artık nerdeyse,silikon uçla emziriyorum ama sanki beceremiyor gibi varmı kullanan nasıl yapacağım ya canım yanıyor.bugun kanadı artık göğsüm varmı iyileştirme iyi bir çözüm bilen
0 m olanı kullanıyorum şu an. tek delikli ve doğal tepkili damlamıyor yani bebek çekince geliyor.Kızlar çok teşekkürler sanırım ortak karar avent peki hangi numara 30 günlük bebek için 1-2-3 numaralar var ama kafam karıştı
Ay çok mantıklı ben de öyle yapıcam, benim eşim de genelde evden çalışıyor bazı günler böyle yapabilirim en azından hafta sonları. Zaten 10 gün berlindeydi hem dinlendi hem sosyalleştiBiz eşimle yalnız baktığımız ve esim evden çalıştığı için mecburen biberona başladık. Ben sabaha karşı uyuyorum eşim uyanıp süt veriyor biberonla, gazını çıkartıp uyutuyor. O arada uyuduğum 3 5 saat nimet gibi
Ay çok teşekkürler günlerimiz de paralel gibi 0 numaraya da bakayım. Ama kesin avent alıcam herkes memnun ve meme reddi yapmamışayva çekirdeği jeli bende baya işe yaramıştı. onun dışında mor kremi sürekli sürüyorum sizinki kadar şiddetli değil benim yara olmak için direniyo ben olmaması için direniyorum
0 m olanı kullanıyorum şu an. tek delikli ve doğal tepkili damlamıyor yani bebek çekince geliyor.
yavaş bitiriyor böyle ama delik sayısını artırmak istemedim emsin de istediğim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?