Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
amin insALLAH canim . Rabbim kimseye dermansız dert vermesin. gececek bu gunler de insALLAH. sen nasil oldun? bebisin nasıl?

amin insALLAH canim . Rabbim kimseye dermansız dert vermesin. gececek bu gunler de insALLAH. sen nasil oldun? bebisin nasıl?
gozun aydin Rabbim hayirli sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Hayırlı olsun allah analı babalı sağlıklı büyütsün. Oooo bir meme bağımlısı daha dünyaya gelmiş.

Kızlar kızlar size iki sorum var.
bu beyaz gürültünün fazlası zarar değildir dimi? Bizim kızçe bir tek onla dalıyor bazı geceler o sebeple tüm uyuma süresi boyunca 3 saat açık kaldığı oluyor.
İkincisi de mamsel anne çayı içen oldu mu?

kızlar bebişim bugün sarı kustu. internette enfeksiyon falan diyor ama tek seferlik bişeyse diye beklemeli miyim acil götürmeli miyim bilemedim. sarı kusmayla ilgili bilgisi olan var mı?

Tebrik ederim sağlıkla büyüsün

kızlar bebişim bugün sarı kustu. internette enfeksiyon falan diyor ama tek seferlik bişeyse diye beklemeli miyim acil götürmeli miyim bilemedim. sarı kusmayla ilgili bilgisi olan var mı?
Bebeğiniz kaç günlük? İlk bir hafta sütumuz farklı oluyor rengi vs o süt u kusunca sarı oluyor

Ben içtim. Hafif sekerli bir tadı var. O kadar paraya deger mi emin degilim. Yerine bestlak damla veya malt icecek daha mantikli diye dusunuyorum (onlar da var). Sütü arttirdi mi bilemiyorum ama 1 kutu kullandim ben, her gun iki uc bardak ictim. Az biraz kaldı. Ben biraz da boğazımdan sıcak bir sey gecer diye de içiyorum.

Çayı içerken rezene de içtiniz mi içinde rezene varmış ?
ben dün aldım ama içindekini görünce çok kimyasal geldi bilemedim bir kere içtim az önce bakalım fayda gelecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…