Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
ayyy bunun dizdigi dağıttığı oyuncağı yerinden kaldır kıyamet kopar. Bir keresinde oturma odasının ortasına gobeklitepe yaptı. günlerce kaldiramadik

cok sukur canim cok sevindim kavustunuz hepiniz. ameliyatın baska yöntemi olmasına da cok sevindim. insALLAH bunu da atlatacaksiniz

Reactions: dhn
kuzum geçmiş olsun nasıl ldu kızın düştü mü ateşi

canim ne yaptin ? gittin mi hastaneye ne durumdasin?

Aslinda disardan bakılınca zor bir süreç geçirdiniz ama cok pozitif anlatmissiniz cesaret verdinizikinci oglumda benim de esim bile yetişemedi ,kardesim sedyeyle asansöre binerken yetisti el sallayabildim sadece ama hersey cok sukur cok guzel geçmişti. bebege kavuşunca zaten kimseyi gözümüz gormuyor:)dua ettiginiz icin tesekkur ederim❤sağlıkla büyütün kuzularinizibol sütlü günleriniz olsun❤

canim siz nasilsiniz? doktorun daha dogru yonlendirir ama genel anestezinin de baska dezavantajlari var. spinal ürkütüyor haklisin ama bebekler çıktıktan sonra sana sakinleştirici gibi bisey yapıyorlar cok sıkıntı yaşarsan. surekli konuşuyorlar falan rahatlatiyorlar .sizin icin en kolayı en hayirlisi olsun insALLAH.

kizlar dun cok yorgun ve can sıkıntılı bir gün geçirdim. aksam tansiyonum uçtu. esim canımı cok sıktı . tansiyonum yükselince de, ben dusunemedim bla bla .binbir özür . baya bi sure sonra düştü.simdi kalktım yuzum şişmiş . tansiyon 135/81 .. hastane cantam bile hazir degil. korkuyorum. bugun çantamı hazırlamam gerek artik.boyle seyreder düşmezse hastaneye gideceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bugun kandil günü. Rabbim bu mübarek gunler hürmetine kimin ne sıkıntısı varsa gidersin, dogum yapanların evlatlarına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin , doğuma gidenlere yardim etsin, doğuma daha vakti olanlara da saglik sıhhat versin kolay doğumlar nasip etsin insALLAH Kandilimiz mübarek olsun

kuzum geçmiş olsun nasıl ldu kızın düştü mü ateşi
Canım suyum geldi nişan geldi doğuruyorum sancım 65lerde 3 saate falan sezaryene alınacağım hazırlık yapılıyor sancı odasındayım ama 65lerde sancı o kadar da kötü değil eşim yanımda şimdilik dehlemediler

Hayat biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir Eşin yanındaymış çok şükür, biz burada heyecanla bekliyoruz Mavi Durumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…