Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
her şey çok güzel ilerler umarım, çok heyecanlı

Ay grup bu gün çok hareketli rabbim ikinize de sağ salim çıkmayı nasip etsin sezeryandan

Günaydın kızlar kanamam başladı hastaneye gidiyorum dua edin bana ve kızıma lütfen
Allah yardımcın olsun canım inşallah her şey yolundadır Rabbim sana da kızına da doğacak çocuğuna da sağlık versin aminn
Canım vallahi ben hiç iyi değilim artık vücudum kaldırmıyor taşıyamıyor sağ bacağım felç gibiyim ne üzerine basabiliyorum ne yürüyebiliyorum ayak bileklerim şişti

doktor hedef 34 dedi salı günü oluyor
Aslında ben de bu işin içerisindeyim kendim de hemşireyim ama genel anestezi sanki kolayıma geliyor. Tüp bebek sürecinde yumurta toplamada bile fenalaştım onu da daha kötü olurum diye korkuyorum canım

Anestezi ile görüşeceğiz inşallah bakalım Rabbim hayırlı sağlıkla kurtarsın son günlerim artık hep ağlayarak geçiyor

Her şeye su gibi gelsin geçsin canım inşallah doğduğunda da böyle çok güzel pozitif mesajlarını okuruz.
Kolaylıkla sağlıkla kucağına alman dileğiyle

aaaa bir gün erken gelmek istemiş mavi duru ohhh iyi çok sevindim eşinin yanında olmasına sağlıkla gelsin kızımızzzz

pazartesi konusacam redderim sezeryani diye sıkıntı ederken Rabbim baska bir seçenek sundu sizeinsALLAH sağlıkla cikin gönlüne göre olsun hersey canimmm

kiyamam sana. bebeklerin icjn cok fedakarlık yaptin kucağına geldiklerinde hepsi geçecek. benim tek bebekle sol kalça ve bacak pert durumda seni düşünemiyorum. Rabbim ecrini versin inşALLAH salıya birsey kalmadi heyecan da vardır simdi bi yandaninşALLAH kuvoze gerek kalmadan atlatirisniz canim hepinize dua eder dua veklerim❤❤

Aaa çok şaşırdım. Aceleci davrandı kuzumuz yarını beklemedi. Sağlıkla olsun haberlerini bekliyoruz

Ben de 1 saate yola çıkıyorum bugün yatışım yapılacak ama bugün doğuracağımı sanmıyorum suni sancı denenecek önce onunla da sıfır açılma sıfır sancı biri o kadar çabuk doğurmaz heralde bakalım mübarek gün allah yardımcımız olsun hepimizin.

hakkinizda hayirlisi olsun insALLAH canim. su gibi geçsin hangi sekilde dogum olursa da

Yaa Allahım kolaylık versin inşallah suni sancı verilmeye başlandığında haber ver dua edelim canım mübarek günde inşallah bir avazda kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…