- 3 Mart 2024
- 54
- 44
- 3
her şey çok güzel ilerler umarım, çok heyecanlıCanım suyum geldi nişan geldi doğuruyorum sancım 65lerde 3 saate falan sezaryene alınacağım hazırlık yapılıyor sancı odasındayımama 65lerde sancı o kadar da kötü değil eşim yanımda şimdilik dehlemediler
Ay grup bu gün çok hareketliCanım suyum geldi nişan geldi doğuruyorum sancım 65lerde 3 saate falan sezaryene alınacağım hazırlık yapılıyor sancı odasındayımama 65lerde sancı o kadar da kötü değil eşim yanımda şimdilik dehlemediler
Allah yardımcın olsun canım inşallah her şey yolundadır Rabbim sana da kızına da doğacak çocuğuna da sağlık versin aminnGünaydın kızlar kanamam başladı hastaneye gidiyorum dua edin bana ve kızıma lütfen
Canım vallahi ben hiç iyi değilim artık vücudum kaldırmıyor taşıyamıyor sağ bacağım felç gibiyim ne üzerine basabiliyorum ne yürüyebiliyorum ayak bileklerim şişticanim siz nasilsiniz? doktorun daha dogru yonlendirir ama genel anestezinin de baska dezavantajlari var. spinal ürkütüyor haklisin ama bebekler çıktıktan sonra sana sakinleştirici gibi bisey yapıyorlar cok sıkıntı yaşarsan. surekli konuşuyorlar falan rahatlatiyorlar .sizin icin en kolayı en hayirlisi olsun insALLAH.
Her şeye su gibi gelsin geçsin canım inşallah doğduğunda da böyle çok güzel pozitif mesajlarını okuruz.Canım suyum geldi nişan geldi doğuruyorum sancım 65lerde 3 saate falan sezaryene alınacağım hazırlık yapılıyor sancı odasındayımama 65lerde sancı o kadar da kötü değil eşim yanımda şimdilik dehlemediler
aaaa bir gün erken gelmek istemiş mavi duru ohhh iyi çok sevindim eşinin yanında olmasına sağlıkla gelsin kızımızzzzCanım suyum geldi nişan geldi doğuruyorum sancım 65lerde 3 saate falan sezaryene alınacağım hazırlık yapılıyor sancı odasındayımama 65lerde sancı o kadar da kötü değil eşim yanımda şimdilik dehlemediler
Hadi sağlıkla gelsinnnnKızlaaar gece 05:30 gibi aniden suyum geldi hastanedeyim.
pazartesi konusacam redderim sezeryani diye sıkıntı ederken Rabbim baska bir seçenek sundu sizeCanım suyum geldi nişan geldi doğuruyorum sancım 65lerde 3 saate falan sezaryene alınacağım hazırlık yapılıyor sancı odasındayımama 65lerde sancı o kadar da kötü değil eşim yanımda şimdilik dehlemediler
kiyamam sana. bebeklerin icjn cok fedakarlık yaptin kucağına geldiklerinde hepsi geçecek. benim tek bebekle sol kalça ve bacak pert durumda seni düşünemiyorum. Rabbim ecrini versin inşALLAHAllah yardımcın olsun canım inşallah her şey yolundadır Rabbim sana da kızına da doğacak çocuğuna da sağlık versin aminn
Canım vallahi ben hiç iyi değilim artık vücudum kaldırmıyor taşıyamıyor sağ bacağım felç gibiyim ne üzerine basabiliyorum ne yürüyebiliyorum ayak bileklerim şişti
doktor hedef 34 dedi salı günü oluyor
Aslında ben de bu işin içerisindeyim kendim de hemşireyim ama genel anestezi sanki kolayıma geliyor. Tüp bebek sürecinde yumurta toplamada bile fenalaştım onu da daha kötü olurum diye korkuyorum canım
Anestezi ile görüşeceğiz inşallah bakalım Rabbim hayırlı sağlıkla kurtarsın son günlerim artık hep ağlayarak geçiyor
9 yaştan bunu bildiriyorsan vay halimizeayyy bunun dizdigi dağıttığı oyuncağı yerinden kaldır kıyamet kopar. Bir keresinde oturma odasının ortasına gobeklitepe yaptı. günlerce kaldiramadik
Bugünün piyangosu senin minnakmış demek. Doğum oldu mu. İkiniz iyisiniz inşallahKızlaaar gece 05:30 gibi aniden suyum geldi hastanedeyim.
Aaa çok şaşırdım. Aceleci davrandı kuzumuz yarını beklemedi. Sağlıkla olsun haberlerini bekliyoruzCanım suyum geldi nişan geldi doğuruyorum sancım 65lerde 3 saate falan sezaryene alınacağım hazırlık yapılıyor sancı odasındayımama 65lerde sancı o kadar da kötü değil eşim yanımda şimdilik dehlemediler
Aminn kuzucum çok teşekkür ederimcok sukur canim cok sevindim kavustunuz hepiniz. ameliyatın baska yöntemi olmasına da cok sevindim. insALLAH bunu da atlatacaksiniz
hakkinizda hayirlisi olsun insALLAH canim. su gibi geçsin hangi sekilde dogum olursa daBen de 1 saate yola çıkıyorum bugün yatışım yapılacak ama bugün doğuracağımı sanmıyorum suni sancı denenecek önce onunla da sıfır açılma sıfır sancı biri o kadar çabuk doğurmaz heraldebakalım mübarek gün allah yardımcımız olsun hepimizin.
YaaBen de 1 saate yola çıkıyorum bugün yatışım yapılacak ama bugün doğuracağımı sanmıyorum suni sancı denenecek önce onunla da sıfır açılma sıfır sancı biri o kadar çabuk doğurmaz heraldebakalım mübarek gün allah yardımcımız olsun hepimizin.
Sağlıkla, kolaylıkla gecen bir doğum olsun. Hemencecik kızınızla evinize gülerek gidinGünaydın kızlar kanamam başladı hastaneye gidiyorum dua edin bana ve kızıma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?