• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
Canım suyum geldi nişan geldi doğuruyorum sancım 65lerde 3 saate falan sezaryene alınacağım hazırlık yapılıyor sancı odasındayım 🥲 ama 65lerde sancı o kadar da kötü değil eşim yanımda şimdilik dehlemediler 😂
her şey çok güzel ilerler umarım, çok heyecanlı 🙏🏻

Canım suyum geldi nişan geldi doğuruyorum sancım 65lerde 3 saate falan sezaryene alınacağım hazırlık yapılıyor sancı odasındayım 🥲 ama 65lerde sancı o kadar da kötü değil eşim yanımda şimdilik dehlemediler 😂
Ay grup bu gün çok hareketli 😍 rabbim ikinize de sağ salim çıkmayı nasip etsin sezeryandan❤️

Günaydın kızlar kanamam başladı hastaneye gidiyorum dua edin bana ve kızıma lütfen 🙏
Allah yardımcın olsun canım inşallah her şey yolundadır Rabbim sana da kızına da doğacak çocuğuna da sağlık versin aminn🤲🏻💕
canim siz nasilsiniz? doktorun daha dogru yonlendirir ama genel anestezinin de baska dezavantajlari var. spinal ürkütüyor haklisin ama bebekler çıktıktan sonra sana sakinleştirici gibi bisey yapıyorlar cok sıkıntı yaşarsan. surekli konuşuyorlar falan rahatlatiyorlar .sizin icin en kolayı en hayirlisi olsun insALLAH.
Canım vallahi ben hiç iyi değilim artık vücudum kaldırmıyor taşıyamıyor sağ bacağım felç gibiyim ne üzerine basabiliyorum ne yürüyebiliyorum ayak bileklerim şişti

doktor hedef 34 dedi salı günü oluyor
Aslında ben de bu işin içerisindeyim kendim de hemşireyim ama genel anestezi sanki kolayıma geliyor. Tüp bebek sürecinde yumurta toplamada bile fenalaştım onu da daha kötü olurum diye korkuyorum canım

Anestezi ile görüşeceğiz inşallah bakalım Rabbim hayırlı sağlıkla kurtarsın son günlerim artık hep ağlayarak geçiyor😥

Her şeye su gibi gelsin geçsin canım inşallah doğduğunda da böyle çok güzel pozitif mesajlarını okuruz.
Kolaylıkla sağlıkla kucağına alman dileğiyle💕

aaaa bir gün erken gelmek istemiş mavi duru ohhh iyi çok sevindim eşinin yanında olmasına sağlıkla gelsin kızımızzzz🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩

pazartesi konusacam redderim sezeryani diye sıkıntı ederken Rabbim baska bir seçenek sundu size🌸insALLAH sağlıkla cikin gönlüne göre olsun hersey canimmm🥰🥰

Allah yardımcın olsun canım inşallah her şey yolundadır Rabbim sana da kızına da doğacak çocuğuna da sağlık versin aminn🤲🏻💕

Canım vallahi ben hiç iyi değilim artık vücudum kaldırmıyor taşıyamıyor sağ bacağım felç gibiyim ne üzerine basabiliyorum ne yürüyebiliyorum ayak bileklerim şişti

doktor hedef 34 dedi salı günü oluyor
Aslında ben de bu işin içerisindeyim kendim de hemşireyim ama genel anestezi sanki kolayıma geliyor. Tüp bebek sürecinde yumurta toplamada bile fenalaştım onu da daha kötü olurum diye korkuyorum canım

Anestezi ile görüşeceğiz inşallah bakalım Rabbim hayırlı sağlıkla kurtarsın son günlerim artık hep ağlayarak geçiyor😥
kiyamam sana. bebeklerin icjn cok fedakarlık yaptin kucağına geldiklerinde hepsi geçecek. benim tek bebekle sol kalça ve bacak pert durumda seni düşünemiyorum. Rabbim ecrini versin inşALLAH 🥰 salıya birsey kalmadi heyecan da vardır simdi bi yandan😍inşALLAH kuvoze gerek kalmadan atlatirisniz canim hepinize dua eder dua veklerim❤❤

Aaa çok şaşırdım. Aceleci davrandı kuzumuz yarını beklemedi. Sağlıkla olsun haberlerini bekliyoruz 😊

Ben de 1 saate yola çıkıyorum bugün yatışım yapılacak ama bugün doğuracağımı sanmıyorum suni sancı denenecek önce onunla da sıfır açılma sıfır sancı biri o kadar çabuk doğurmaz heralde😅 bakalım mübarek gün allah yardımcımız olsun hepimizin. 🙏

Ben de 1 saate yola çıkıyorum bugün yatışım yapılacak ama bugün doğuracağımı sanmıyorum suni sancı denenecek önce onunla da sıfır açılma sıfır sancı biri o kadar çabuk doğurmaz heralde😅 bakalım mübarek gün allah yardımcımız olsun hepimizin. 🙏
hakkinizda hayirlisi olsun insALLAH canim. su gibi geçsin hangi sekilde dogum olursa da🥰🥰

Yaa 😍 Allahım kolaylık versin inşallah suni sancı verilmeye başlandığında haber ver dua edelim canım mübarek günde inşallah bir avazda kurtulursun 🤲

Back