• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
Kızlar bu akşam bebeğim doğuyor. 7 gibi inşallah kucağımda olacak. Suyum fazla ve bebek tüp bebek yöntemiyle olduğu için doktor risk almak istemedi. 36+5 haftalık, 3200 gram. Umarım sağlıkla birlikte eve döneriz 🥰🙏
Ayy maşallah bugünkü bebislerimiz çoğalıyor 🥰 Dogumun kolay gecer inşallah. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏

kiyamam sana. bebeklerin icjn cok fedakarlık yaptin kucağına geldiklerinde hepsi geçecek. benim tek bebekle sol kalça ve bacak pert durumda seni düşünemiyorum. Rabbim ecrini versin inşALLAH 🥰 salıya birsey kalmadi heyecan da vardır simdi bi yandan😍inşALLAH kuvoze gerek kalmadan atlatirisniz canim hepinize dua eder dua veklerim❤❤
💞😘😍Elimden geldiğince yaptım daha fazlasını da yapmaya hazırım canım ama bedenim gerçekten çok yoruldu güzel duaların için çok teşekkür ederim yavrularımıza sağ salim kucaklarınıza alalım hepimize dua edeceğim🤲🏻💞

Kızlar bu akşam bebeğim doğuyor. 7 gibi inşallah kucağımda olacak. Suyum fazla ve bebek tüp bebek yöntemiyle olduğu için doktor risk almak istemedi. 36+5 haftalık, 3200 gram. Umarım sağlıkla birlikte eve döneriz 🥰🙏
Rabbim sağlıklı hayırla kolaylıkla kurtarsın canım inşallah Miniğinle eve döneceksin💕🤲🏻
Doğdu emiyor 2570 gram 🥹🥹
Ah ne mutlu sana gözün aydın canımm💕

Saglikla gelsin insALLAH evladınız. Allah yardımcınız olsun kolaylik versin inşALLAH ❤❤

Ben de 1 saate yola çıkıyorum bugün yatışım yapılacak ama bugün doğuracağımı sanmıyorum suni sancı denenecek önce onunla da sıfır açılma sıfır sancı biri o kadar çabuk doğurmaz heralde😅 bakalım mübarek gün allah yardımcımız olsun hepimizin. 🙏
Sağlıkla ve kolaylıkla gelsin kuzucuk inşallah 🐣Ne bereketli bir gün 🧿

Oyyyy oyyy bugün bereketli maşallah 🧿 Sağlıkla ve kolaylıkla gelsin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz 😍

Kızlaaar gece 05:30 gibi aniden suyum geldi hastanedeyim.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebislerinizi insallah bacilarim ❤️
Doğdu emiyor 2570 gram 🥹🥹
Oyyyy 🥹🥹 maşallah kuzuya ❤️ hayırlı olsun canim

Back