Hadi hayırlı olsun. Sağlıkla, tek avazda gelsin. Hemencecik evinize bebişinizle gidinKızlaaar gece 05:30 gibi aniden suyum geldi hastanedeyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı olsun. Sağlıkla, tek avazda gelsin. Hemencecik evinize bebişinizle gidinKızlaaar gece 05:30 gibi aniden suyum geldi hastanedeyim.
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahKızlar bu akşam bebeğim doğuyor. 7 gibi inşallah kucağımda olacak. Suyum fazla ve bebek tüp bebek yöntemiyle olduğu için doktor risk almak istemedi. 36+5 haftalık, 3200 gram. Umarım sağlıkla birlikte eve döneriz
Ayy maşallah bugünkü bebislerimiz çoğalıyor Dogumun kolay gecer inşallah. Sağlıkla gelsin inşallahKızlar bu akşam bebeğim doğuyor. 7 gibi inşallah kucağımda olacak. Suyum fazla ve bebek tüp bebek yöntemiyle olduğu için doktor risk almak istemedi. 36+5 haftalık, 3200 gram. Umarım sağlıkla birlikte eve döneriz
Doğdu emiyor 2570 gram@sunshine_zey ladin19 ayyy kızlar şu mübarek günde Allah kolaylıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Ayy canım çok sevindim iyi olmanıza. Gözün aydın. Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallahDoğdu emiyor 2570 gram
Maşallah subhanallah Allah uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin adıyla yaşasın inşallahDoğdu emiyor 2570 gram
ayyyy yerim onu ben emiyor da maşallah kuzuya sezaryen ce esin yanında di mi bugün çok bereketli masallahhh yaaaa nasıl güzel bir gün çok şükür korktuklarını olmadı nasıl bir duygudur anlatsanaaaDoğdu emiyor 2570 gram
Oyyy kuzum benim gözünüz aydınDoğdu emiyor 2570 gram
Sağlıkla kucağınıza alın insallahKızlar bu akşam bebeğim doğuyor. 7 gibi inşallah kucağımda olacak. Suyum fazla ve bebek tüp bebek yöntemiyle olduğu için doktor risk almak istemedi. 36+5 haftalık, 3200 gram. Umarım sağlıkla birlikte eve döneriz
Elimden geldiğince yaptım daha fazlasını da yapmaya hazırım canım ama bedenim gerçekten çok yoruldu güzel duaların için çok teşekkür ederim yavrularımıza sağ salim kucaklarınıza alalım hepimize dua edeceğimkiyamam sana. bebeklerin icjn cok fedakarlık yaptin kucağına geldiklerinde hepsi geçecek. benim tek bebekle sol kalça ve bacak pert durumda seni düşünemiyorum. Rabbim ecrini versin inşALLAH salıya birsey kalmadi heyecan da vardır simdi bi yandaninşALLAH kuvoze gerek kalmadan atlatirisniz canim hepinize dua eder dua veklerim❤❤
Rabbim sağlıklı hayırla kolaylıkla kurtarsın canım inşallah Miniğinle eve döneceksinKızlar bu akşam bebeğim doğuyor. 7 gibi inşallah kucağımda olacak. Suyum fazla ve bebek tüp bebek yöntemiyle olduğu için doktor risk almak istemedi. 36+5 haftalık, 3200 gram. Umarım sağlıkla birlikte eve döneriz
Ah ne mutlu sana gözün aydın canımmDoğdu emiyor 2570 gram
Saglikla gelsin insALLAH evladınız. Allah yardımcınız olsun kolaylik versin inşALLAH ❤❤Kızlar bu akşam bebeğim doğuyor. 7 gibi inşallah kucağımda olacak. Suyum fazla ve bebek tüp bebek yöntemiyle olduğu için doktor risk almak istemedi. 36+5 haftalık, 3200 gram. Umarım sağlıkla birlikte eve döneriz
masALLAH size . gozun aydin canim. Allah analı babalı büyütsün Saglikli uzun omurleri olsun insALLAHDoğdu emiyor 2570 gram
Sağlıkla ve kolaylıkla gelsin kuzucuk inşallah Ne bereketli bir günBen de 1 saate yola çıkıyorum bugün yatışım yapılacak ama bugün doğuracağımı sanmıyorum suni sancı denenecek önce onunla da sıfır açılma sıfır sancı biri o kadar çabuk doğurmaz heralde bakalım mübarek gün allah yardımcımız olsun hepimizin.
Oyyyy oyyy bugün bereketli maşallah Sağlıkla ve kolaylıkla gelsin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar bu akşam bebeğim doğuyor. 7 gibi inşallah kucağımda olacak. Suyum fazla ve bebek tüp bebek yöntemiyle olduğu için doktor risk almak istemedi. 36+5 haftalık, 3200 gram. Umarım sağlıkla birlikte eve döneriz
Hoşgeldi kuzucuk, gözünüz aydın canım. Geçmiş olsun sana da. Sen nasılsın, nasıl hissediyorsun?Doğdu emiyor 2570 gram
Ben iyiyim canım sadece sezaryen esnasında türkiyedekinden daha çok hissettim ve canım acıdı. Bayılmışım bi ara 5 dakika uyumuşumHoşgeldi kuzucuk, gözünüz aydın canım. Geçmiş olsun sana da. Sen nasılsın, nasıl hissediyorsun?
Kızlaaar gece 05:30 gibi aniden suyum geldi hastanedeyim.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebislerinizi insallah bacilarimKızlar bu akşam bebeğim doğuyor. 7 gibi inşallah kucağımda olacak. Suyum fazla ve bebek tüp bebek yöntemiyle olduğu için doktor risk almak istemedi. 36+5 haftalık, 3200 gram. Umarım sağlıkla birlikte eve döneriz
Oyyyy maşallah kuzuya hayırlı olsun canimDoğdu emiyor 2570 gram