Allah bebisinle seni sağlıkla birbirinize kavuştursun canim bol ağrısız acisiz bir doğum diliyorumkızlar ben yarın doğuma gidiyorum nasipse.Bugün nst vardı çok fazla sancı çıktı..korku heyecan çok yoğun duygular içindeyim. dua eder dua beklerim
Canım maalesef ki duşta basur olduğumu parkettim popomda bir şişlik var kusura bakmayın açıkça yazdım ama. İlk gebeliğimde böyle bir şey olmamıştı neden oldu anlayamadım.ladin19 canım üzülme bak bu durumda gebeliğini sağlıklı bir şekilde bitirdin. Gerisi siz iyi olunda bebişinle güzel vakit geçirmeye bak. Sayılı gün çabuk geçer. Kaza olayını da verilmiş sadakanız varmış kamyoncular otobüsçüler ve motorcular zaten birer katliam gibiler trafik kurallarına asla uymazlar.
Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişkızlar ben yarın doğuma gidiyorum nasipse.Bugün nst vardı çok fazla sancı çıktı..korku heyecan çok yoğun duygular içindeyim. dua eder dua beklerim
Ah canim benim çok geçmiş olsun. Rabbim şifasını verecek inşallah. Hele ki erken evredeyse hiç korkma üstesinden gelecektir annenMaalesef kötü çıktı kızlartşk ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
Bendede var bu hamılelıgımde çıktı. Çok üzüldüm. Hatta sureklı aklımdaydı. Sonra vıdeolar ızledım. Hamile kadınların 10/8 de oluyormuş. Hamilelik ten önce yoksa gecıyormus bu durum. Eğer varsa amılıyat dıyorlarCanım maalesef ki duşta basur olduğumu parkettim popomda bir şişlik var bakmayın açıkça yazdım ama. İlk gebeliğimde böyle bir şey olmamıştı neden oldu anlayamadım.
Bende de oluştu dr fitil ve krem verdiBendede var bu hamılelıgımde çıktı. Çok üzüldüm. Hatta sureklı aklımdaydı. Sonra vıdeolar ızledım. Hamile kadınların 10/8 de oluyormuş. Hamilelik ten önce yoksa gecıyormus bu durum. Eğer varsa amılıyat dıyorlar
Gözünüz aydın canım, geçmiş olsunKızlar ben doğurdumbebekler çok iyi yanımdalar daha sonra detayşı yazarım
Hadi bakalım kolaylıkla gelsin inşallahkızlar ben yarın doğuma gidiyorum nasipse.Bugün nst vardı çok fazla sancı çıktı..korku heyecan çok yoğun duygular içindeyim. dua eder dua beklerim
Bende de olmuştu o şişliklilerden üstelik sadece dışarıda değil iç kısımda da varCanım maalesef ki duşta basur olduğumu parkettim popomda bir şişlik var kusura bakmayın açıkça yazdım ama. İlk gebeliğimde böyle bir şey olmamıştı neden oldu anlayamadım.
Bendede var bu hamılelıgımde çıktı. Çok üzüldüm. Hatta sureklı aklımdaydı. Sonra vıdeolar ızledım. Hamile kadınların 10/8 de oluyormuş. Hamilelik ten önce yoksa gecıyormus bu durum. Eğer varsa amılıyat dıyorlar
Herhangi bir kanama ya da acı ağrı oluyor mu kızlar sizde?Bende de oluştu dr fitil ve krem verdi
Gebelikte normal canım bende de var. Düzenli olmadığı için sanırım. Neyse ki acıtmıyorCanım maalesef ki duşta basur olduğumu parkettim popomda bir şişlik var kusura bakmayın açıkça yazdım ama. İlk gebeliğimde böyle bir şey olmamıştı neden oldu anlayamadım.
Gerçekten zor ya. Bide ben çok yemek yiyen bir kız değilim diyor o trip atıyorsize de cok gecmis olsun.ben de buyuk oğlumu ilk annelik de 6 yaşına kadar yedirdim. yemeyen bir cocuk çünkü hala da öyle gözünün içine bakıyoruz yesin diye. ikinci de saldikdaha güzel yiyor gerçekten.
Bu ara oldu . Ama kanama olmadı. Şuan hafıfledı. Çok şükür 37 de olmama rağmenHerhangi bir kanama ya da acı ağrı oluyor mu kızlar sizde?
Yok kız dert etme herkeste oluyor. Temizlikle alakalı değil.Gerçekten şok oldum kızlar meğerse sizde de varmışben de kendimi suçluyorum çok mu ıkındım bakteriden mi oldu Taharet musluğu Alm. Yok diye mi diye saçma sapan. Bidet kullanıyorum ıslak tuvalet mendili üstüne de tuvalet kağıdı. Afedersiniz o bölge konusunda azıcık takıntılıyım akça pakça olmalı kendime pis mi bıraktım naptım diye saçma sapan yükselmiştim. Kendiliğinden geçebilir yani ay inş inşaallah
Ay sorma ya bende de olmuş iki üç gün önce fark ettim. Çok moralim bozukCanım maalesef ki duşta basur olduğumu parkettim popomda bir şişlik var kusura bakmayın açıkça yazdım ama. İlk gebeliğimde böyle bir şey olmamıştı neden oldu anlayamadım.
Bebek baskı yapıyor. Bende doğumu beklıyorum. Çok kurulama. Nemli bırak ki kuru olduğunda kanama oluyor.Gerçekten şok oldum kızlar meğerse sizde de varmışben de kendimi suçluyorum çok mu ıkındım bakteriden mi oldu Taharet musluğu Alm. Yok diye mi diye saçma sapan. Bidet kullanıyorum ıslak tuvalet mendili üstüne de tuvalet kağıdı. Afedersiniz o bölge konusunda azıcık takıntılıyım akça pakça olmalı kendime pis mi bıraktım naptım diye saçma sapan yükselmiştim. Kendiliğinden geçebilir yani ay inş inşaallah
Bende bir ara çok oldu oturup kalkamadım bile. Gecesi vazelin sürüp uyudum sabah geçti. Ondan sonra ağrı yapmadı henüz.Herhangi bir kanama ya da acı ağrı oluyor mu kızlar sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?