Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Benimde öyle oluyor sanki, kemik değil de aniden sancı giriyormuş üst tarafa gibi

evet iğne batıyor gibiydi aynen öyle

Yok canım kalamıcam istediğim odada sanırım ve eşimin kalması da yasak olacak sanırım. Rektumdaki dirençli bakteriden dolayı steril odada kalacakmışım. Enik gibi tek başıma kalacağım yüksek ihtimalle. Sinirim bozuldu iyice.

Kızlar ben doğurdum bebekler çok iyi yanımdalar daha sonra detayşı yazarım
Ayy sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim Gözün aydın darısı başımıza inşallah Detayları bekliyoruz kendini iyi hissettiğinde uğra buralara

tesekkur ederim canim❤

hepimiz hasta oluyoruz galiba. benim kucuk oglan da hastalanır. bakici abla hastaydi sanirim ondan bulaştı. benim de boğazım hafiften agriyor. insALLAH cok kotu olmadan toparlarız hepimiz.

Ben sadece depend ile dolaştım hep çünkü yandan yırtıyorsun çıkarıyorsun çok pratik. 9 tane vardı içinde o bitene kadar kullandım çok rahattı. Hastanede bide büyük hasta pedi verdilerdi onuda beğendim kalın bi ped. Cenped mi ne markası. O bitince normal ped e geçtim regl gibi gelmeye başladı az az.

Kızlar ben doğurdum bebekler çok iyi yanımdalar daha sonra detayşı yazarım
aaa şok. hayırlı olsun detay bekliyoruz mutlaka.
külot giymemek daha mantıklı özellikle gecelik kullanacaksanız dependi yırtıp açıp atar yenisini giyersiniz rahatça.

hepimiz hasta oluyoruz galiba. benim kucuk oglan da hastalanır. bakici abla hastaydi sanirim ondan bulaştı. benim de boğazım hafiften agriyor. insALLAH cok kotu olmadan toparlarız hepimiz.
Geçmiş olsun canım. İnşallah ilerlemez. Kıyamam yemeğini yedirdim nefes alamıyordu burnu tıkalı diye. Bu arada herkese hitaben dağıtsın kirletsin ama doyunca kendi yemeği öğrensin oğlana büyük konuşmim ama öyle yapacam. Kızçe 6 yaş olacak neredeyse hala ben yediriyorum. Tin tin yemekle oynuyor iki kaşık alıp kalkıyor. Ben yedirince tabağını yediriyorum

senin lohusa bitti ki canım kanamanın ne durumda

sdaak hayırlı olsun canim gözün aydın

ladin19 canim çok geçmiş olsun Allah korumuş dikkat et kendine hastahane için de üzülme bebiş ve sen iyi ol yeterli oradaki sistemi bilmiyorum ama enfeksiyon durumun yüzünden böyle olduysa hayırlısı olsun hakkında

Kiz başka kim hastaydi unuttum hepinize geçmiş olsun inşallah en kısa surede iyilesirsiniz gebeyken iyileşmek de zulüm dışardaki virüsleri hep bu kocalar getiriyo eve dövek hepsini

ladin19 canım üzülme bak bu durumda gebeliğini sağlıklı bir şekilde bitirdin. Gerisi siz iyi olunda bebişinle güzel vakit geçirmeye bak. Sayılı gün çabuk geçer. Kaza olayını da verilmiş sadakanız varmış kamyoncular otobüsçüler ve motorcular zaten birer katliam gibiler trafik kurallarına asla uymazlar.

Valla benimki taşıyor eve. Zaten hastane ilaç olayınıda sevmiyor hemencecik iyileşiyor olan bize oluyor

Valla benimki taşıyor eve. Zaten hastane ilaç olayınıda sevmiyor hemencecik iyileşiyor olan bize oluyor
Geçmiş olsun canim valla benimki iğne yedi iki güne ayağa kalkti o iyileşti bende başladı ama Allah'a şükür onun kadar kötü olmadım olsam acillerden toplayamazdi beni herhalde jsnsjdnx

Geçmiş olsun canim valla benimki iğne yedi iki güne ayağa kalkti o iyileşti bende başladı ama Allah'a şükür onun kadar kötü olmadım olsam acillerden toplayamazdi beni herhalde jsnsjdnx
Aman aman sen olma canım son zamanlar gol yemeyelim. İlaçta kullanamıoz malum

Kızlar 38. Haftadayım doktor bugün bebeğin kordonu boynuna yakın dedi 2 tur dönmesi gerekiyormuş sizce düzelir mi düzelmesi için napabilirim tehlikeli bi durum mu haftaya kadar düzelmezse sezeryan önerdi bu durumu yaşayan var mı 39. Haftada tekrar kontrole çağırdı çatı muayenesi de yaptı sorun yok dedi

size de cok gecmis olsun.ben de buyuk oğlumu ilk annelik de 6 yaşına kadar yedirdim. yemeyen bir cocuk çünkü hala da öyle gözünün içine bakıyoruz yesin diye. ikinci de saldikdaha güzel yiyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…