Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Kesinlikle sen de haklısın ama elimde olmadan patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum. Akşam üstü kızıma patladım. Ağlattım kalbini kırdım derslerinden ötürü. Sonra oturdum hüngür hüngür ben de ağladım. Off amann ne bileyim işte . Sen nasılsın? Nasıl gidiyor son haftaların? Zorlanıyo musun?

Haha aynı durumdayız. Bizimkiler kız eşime tepki veriyor gibiler öyle olunca direkt eşime bir yağ verip karnıma ovduruyorum konuşturuyorumum iyi geliyor sanki kızlar eşime çok tepki veriyor bana pek vermiyorlar da

Evet ama sütüm çok azaldı napsam da artmıyor kaç gündür fotoğraflarına bak falan diyorlar ben öyle olunca daha çok aglıyom daha çok kesiliyor süt.
Vallahi ikiz bebişlerimiz çok güçlü sonradan da çok güzel toparlıyorlar mış hep öyle okudum araştırdım sonunda her şey çok güzel olacak inşallah

Vallahi ikiz bebişlerimiz çok güçlü sonradan da çok güzel toparlıyorlar mış hep öyle okudum araştırdım sonunda her şey çok güzel olacak inşallah
Zaten bebişlerimiz bizlerden çok daha dayanıklılar gerçekten çok şükür.. Hersey çok güzel inşallah olacak

kızlar benim de aksine tombul bebek problemim var normal doğum iptal edebiliriz dedi 32 haftada 2500 gramdı çünkü. normal doğumu beklersek ve 38-40 da gelirse 4-5 kiloyu bulabilir diye. e tabi sebep olarak da daha can sıkıcısı şekerden şüphelendi. üç aylık şeker iyi, açlık iyi ama bir saat sonrası tokluk 140 üst sınırken 148 çıktı diye bana diyetisyene git dedi bu şeker sıkıntılı bi değerde mi sizce bebeği de olumsuz etkiler diye endişeliyim

Benim doktorum 2 saat sonra tokluk 125 demişti 1 saat sonrasına kestiremiyorum ne kadar olmalı.

Ben belediyenin diyetisyenine gittim bana takip yapmayacağını söyledi. Onun yerine uzun uzun anlattı. Yasaklardan bahsetti. İlk zamanlar sıkı sıkıya uyudum ama şimdi o kadar uyuyor muyum diye sorarsanız şüpheli. Tatlı ister istemez diyorum ama beyaz ekmek ve makarna pilav bu tarz şeyleri hayatımdan tamamen çıkardım

Bir saat sonunda 145 max değer olması gerekiyor sızınkı sınırda basıt bir diyetle düşer ama bu sınırda bebekleri bu kadar etkilemez diye düşünüyorum benim bir tık yüksek olmasına rağmen cocukları etkilemedi diyetisyeniniz ile görüşün ama genetik olabilir sizin bebeğin tontiş olması stres zaten şekeri direk etkiler biraz dikkatle o sınırda aşağ çekilir merak etmeyin

Gunaydin. Allah yardımcınız olsun .yalanci sanci dedikleri şey sanirim bu toplanmalar. insALLAH kontroluz guzel gecer
Çok tesekkür ederim. güzel geçti çok şükür. toplanmalari söyledim ama içeride herşey yolunda 2 hafta daha dayanman gerekiyor dedi doktorum. en azından 37.haftayi görelim dedi..Bu arada Ben 18.haftadan beri progestan ve nidicard içiyorum.

İnşallah çok güzel haberler alacaksınız yarın benimkiler de ikiz olduğu için çok araştırıyorum dediğim gibi sonradan çok güzel toparlıyorlarmış öyle de olacak inşallah

Reactions: dhn
İnşallah çok güzel haberler alacaksınız yarın benimkiler de ikiz olduğu için çok araştırıyorum dediğim gibi sonradan çok güzel toparlıyorlarmış öyle de olacak inşallah

yani ben gitsem de o irade var mı ben de emin değilim düyetisyene gitmeden de bunları beslememden çıkarmak gerekiyor farkındayım. ama yapamıyorum. bi türlü gidemiyorum diyetisyene de
genetik de olabilir baba da tombiş ben de tombiş babası beş kilo doğmuş. çok kilo da almadım ben totalde şuan 5-6 kilo almış durumdayım zaten kilolu hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…