- 30 Ocak 2018
- 2.335
- 3.100
- 133
- 34
Cok doğru diyorsunuz. Çok sağolun. Stres her şeyin başı zaten.bebeğini düşünüyosa sizi strese sokmamasını söyleyin. stres tansıyonu tetıklıyor. tansıyon yukselse erken dogum rıskı oluyor . hersey normalse siz hic umursamayın.
Ben de öyle düşündüm ama böyle tipler de var maalesef ya da sinirleri bozuk.ben kadın olmadıgını düşündüm üsluptan.
inşallah canim ya ben olumsuzluk hiç düşünmüyorum. hepimiz sağlıkla dogurcaz güzel olacakinşALLAH hiç sıkıntı olmaz saglıkla gelir kuzucuk.
Senden de canımÇok sağolun muzlu sütü içebilirim belki. Allah razı olsun.
Ah inşallah kuzucum. Allah hepimize yardım etsin, sabır versin gerçekten ben de öyleyim hala. İnşallah bu günleri tebessüm ile hatırlayacağımız ah be ne günlerdi diyeceğimiz zamanlar da gelecek
Aminn inşallah canım çok teşekkür ederim insan destek görünce bile bi hafifliyor gerçektensana yürekten sarılıyorum canım. Rabbim kolaylaştırsın inşALLAH. İnşirah suresi dinle bol bolç Rabbi gönlüne ferahlık versin.Bu günler geçecek merak etme . evlatlarınla eve gelip bunları da atlattık diyeceksiniz inşALLAH
Amannn koşturmaca valla. Gece uyuma gündüz uyuma hastaneye hergün git gel evin düzeni derken daha bebem çıkmadan bir girdabın içine girdim. İdrar yolu enfeksiyonu ve crp yüksekliği ile antibiyotiğe başladım ve yanında eşantiyon olarak basur çıktı totomun üstüne oturamaz oldum 2 gündür. Bugün doktora göründüm de krem ve fitil verdi. Biraz rahatladım gibi. Buraya da süt sağarken giriyorum biraz okuyup kaçıyorumA anneleringucuadina bu kız nerde acaba gene sesi çıkmıyor. Beybicim nasılsın bebiş nasıl
Uyuyun bacım uyuyın bol bol uyuyun. Doğumdan sonra keşkemm daha çok uyusaydımm diyeceksinizSelam uyuyan güzeller.Uykular haram oldu bizde. Bugünde kontrolüm vardı. Ordan kaş bıyık ağdaya gidecektim. Sonra aracı yıkamaya verecektim.evi derleyip toplayacaktım. Yemek yapacaktım falan öylr hayallerim vardı . Sanırım sabah çocuğu babayı gönderip uyuyacam.
Benimde 2 gün önce falandi böyle ağrım oldu şimdi agrimiyor. Tanıdığım birine sordum bebek büyüdüğü icin oluyor dedi ama tabi kesin doğru mudur bilmiyorum. Magnezyum kullanmiyorum. Bir tane takviye var aldığım onun içinde var biraz işte onu kullanıyorum sadece.Kızlar ya ben ve yine garip sorularım ile buradayım. Sizin de ishal olmuş gibi karnımız ve bacaklarınız ağrıyor mu? Hayır ishal vs değilim. Ama sanki ishal olmuşum gibi karnım vuruyo ve bacaklarım ağrıyo. Bu da magnezyum eksikliğinden midir? Kasılma falan da yok
Valla bacak ağrısına hakimim ama bu ishal olmuş gibi hissi çok garip geldi. maksimum 15 - 20 dk içinde geçti ama bi anlayamadım garipsedimBenimde 2 gün önce falandi böyle ağrım oldu şimdi agrimiyor. Tanıdığım birine sordum bebek büyüdüğü icin oluyor dedi ama tabi kesin doğru mudur bilmiyorum. Magnezyum kullanmiyorum. Bir tane takviye var aldığım onun içinde var biraz işte onu kullanıyorum sadece.
O kadar gerginim o kadar gerginim ki bebeğim yanımda değil diye mi insanlar anlayışsız diye mi yoksa sadece lohusalıktan mi bilmiyorum ama birini yumruklasam( o da eşim olur) bence çok rahatlayacakmışım gibi geliyor.Ya ben bu lohusalık kısmını hastalık ameliyat derken yasayamadım ya kafası sonradan geldi herhalde bana. Süt de baya azaldığı ıcın iyice sıkıntılıyım . Gerginlikten sürekli basım agrıyor
Ben de onu arıyorumKuzu sütün mutluluk hormonuyla doğrudan bağlantısı var biliyorsun. Üzüleceksen gene üzül ama günün sonunda mutlu olacak konsantre olup gerekirse görev gibi kendini toparlayacak bir yöntem bulman lazım. Bu hem kendi psikolojine iyi gelecek hem de bebişlere. Seni genel anlamda ne rahatlatacak onu bulmalısın. Rutinler mesela bana iyi geliyor.
Valla ben de çamaşır makinesinde bi kaç tur dönsem kafam rahata erecek gibiO kadar gerginim o kadar gerginim ki bebeğim yanımda değil diye mi insanlar anlayışsız diye mi yoksa sadece lohusalıktan mi bilmiyorum ama birini yumruklasam( o da eşim olur) bence çok rahatlayacakmışım gibi geliyor.
Ya o bebegin hareketlerinden baskıdan dolayı oluyor sanırsam bir de gaz da varsa iyice agri yapıyorValla bacak ağrısına hakimim ama bu ishal olmuş gibi hissi çok garip geldi. maksimum 15 - 20 dk içinde geçti ama bi anlayamadım garipsedim
Ya ne ara 27 gün oldu zaman su misali,artık çıkarlar inşallah canım be diyor doktorlar belli bişeyimi bekliyorlarBenim de ikizlerim hala küvözde işte gün geçtikçe daha zor oluyor 27. Günleri bugün
Koşturmaca olmuş iyice desene. Aaa enfeksiyon mu oldu bi de. Aman dikkat et sıcak suyla falan sil vulvanı her tuvalette. Basur da oluyor yaa ama çoğu geçiyor bi süre sonra umarım senın de geçer.Amannn koşturmaca valla. Gece uyuma gündüz uyuma hastaneye hergün git gel evin düzeni derken daha bebem çıkmadan bir girdabın içine girdim. İdrar yolu enfeksiyonu ve crp yüksekliği ile antibiyotiğe başladım ve yanında eşantiyon olarak basur çıktı totomun üstüne oturamaz oldum 2 gündür. Bugün doktora göründüm de krem ve fitil verdi. Biraz rahatladım gibi. Buraya da süt sağarken giriyorum biraz okuyup kaçıyorum
O kadar haklısınız ki D dhnO kadar gerginim o kadar gerginim ki bebeğim yanımda değil diye mi insanlar anlayışsız diye mi yoksa sadece lohusalıktan mi bilmiyorum ama birini yumruklasam( o da eşim olur) bence çok rahatlayacakmışım gibi geliyor.
İnşallah çıkarlar.. Doktor en az iki hafta daha burdalar dedi. Kendilerini idame ederek sekle gelmeden tamamen cıkarmıyormusYa ne ara 27 gün oldu zaman su misali,artık çıkarlar inşallah canım be diyor doktorlar belli bişeyimi bekliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?