kac haftadaydin canim sakin olmaya çalış. insALLAH düşer.
30 yaş çin takvimi ne gösterdi size çok merak ettim
tansıyon bebegın beslenmesı etkılıyor malesef..az kalmıs bak yüzdün yüzdün kuyruguna geldın. dogum korkutuyo belki bebegını kucagına alınca butun endişe, korku yok oluyor . sakin kalmaya çalış.kafanı dagıtacak vıdeo fılm vs ızle . 36 yı gecersınız ınsALLAH.Aslında gece uyumadan düşmüştü 11/7ye ama şimdi uyandım saat 6ya geliyor ölçtüler 14/9 çıktı ilacımı vs verdiler bakalım.
Bugün 34+1 olduk ama dün ultasonda 33+3 çıktık 2200gr bebek
İnşallah sağlıkla zamanında gelirKızlar dün gece kasılmalar geçince uyuya kalmışım çok şükür bu gece de doğurmadım
Kızlar benim yine kasılmalarım sıklaştı ve bu sefer bel ağrısı da başladı ya
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Prematureler çok güçlü oluyormuş inşALLAH bu günleri atlatıp evinize döneceksiniz. dualarımız sizinleBen taburcu oldum bugün. Evdeyim. Süt sağmaya çalışıyorum. Bu sabah itibariyle serum dışında ilk beslenmesi 1 ml anne sütü almaya başladı oğluşum. Az az ne çıkarsa veriyorum.
Sizden çok dua istiyorum arkadaşlar. Yavrum haftaya bi operasyon geçirecek. Tedavisi olacak. Küçücük haliyle ameliyata girecek. Nolur dua edin. Yüreğim sıkışıyor yazarken. Allah kimseyi evladından ayrı koymasın. İnşallah kucağımızda oğlumuzla yuvamıza döneceğiz. Ama en az 2-3 haftalık belki 1 aylık süreç var.
İnşallah hepinizin doğumda evladını direk kucağınıza alma imkanınız olur.kandiliniz mübarek olsun.
Aynen benimde öyle bir düzeltmedilerAy sizin de mesajlar sağa doğru uzuyo mu ekran kaydıra kaydıra okuyorum masaüstünde gibiyim. Gıcık oldum he beğeni de atamıyorum birinize gülen empji atcaktım beceremedim beğeni olarak gitti artık güldüğüme sayın
evladımı kuvöze bırakmadım hıc senın neler yaşadıgını anlayamam ama şunu biliyorum sen güçlü bir annesin ve şuan güçlü olma zamanı. stres sütü etkiliyor ve bebişlerinin buna ihtiyacı var. bu gunler gececek inşALLAH. buna tevekül ederek iyi olmaya çalış canım. bebişlerin gelince sütün de artacak inşALLAH. bi tane içersen tekrar başlarsın diye biliyorum. etrafımda kim bıraktıysa öyle diyor çünkü. saglıkla mutlu geçireceginiz günler yakın inşALLAH. az daha sabırSıkıntıdan süt baya azalmaya başladı ona daha da canım sıkılıyor. Stresten sıkıntıdan tekrar sigara elime almama ramak kaldı olan süt de gıderse diye alamıyorum korkudan
ben de hastanede yattıgımda yeni dogumlar olmustu. bebişleri görünce bunlar bu kadar küçük mü oluyodu diye şasırmıştım. halbuki 3 bucuk yıl oldu 2. dogumumu yapalı ama insan unutuyor. annelik otomatik yüklenecek ona inanıyorum :)Yenidoğanların katındayım allahım o kadar minicikler kiiiiiii nasıl tutucaz bunları
Bana da kız gösterdi cin takvimiKız dı sanırım
Çok teşekkür ederim evet ben de ilk defa bırakmıstım ama elime alırsam paketi alırım direk diye hissediyorum zaten o yüzden de bısey yapamıyorum. Bakalım şeftali suyu süt çoğaltır diyomus rahmetli buyukanane bi onu içmeyi deniyimevladımı kuvöze bırakmadım hıc senın neler yaşadıgını anlayamam ama şunu biliyorum sen güçlü bir annesin ve şuan güçlü olma zamanı. stres sütü etkiliyor ve bebişlerinin buna ihtiyacı var. bu gunler gececek inşALLAH. buna tevekül ederek iyi olmaya çalış canım. bebişlerin gelince sütün de artacak inşALLAH. bi tane içersen tekrar başlarsın diye biliyorum. etrafımda kim bıraktıysa öyle diyor çünkü. saglıkla mutlu geçireceginiz günler yakın inşALLAH. az daha sabır
kabak mücver yap dereotu da koy o çok süt yapar bol dereotu koyÇok teşekkür ederim evet ben de ilk defa bırakmıstım ama elime alırsam paketi alırım direk diye hissediyorum zaten o yüzden de bısey yapamıyorum. Bakalım şeftali suyu süt çoğaltır diyomus rahmetli buyukanane bi onu içmeyi deniyim
Tamam yapayım onu da severim zaten çokkabak mücver yap dereotu da koy o çok süt yapar bol dereotu koy
aralık anneleri solgarın bir takviyesinden bahsediyodu süt artırmak için kullanıyo muusnuz bir takviye?Çok teşekkür ederim evet ben de ilk defa bırakmıstım ama elime alırsam paketi alırım direk diye hissediyorum zaten o yüzden de bısey yapamıyorum. Bakalım şeftali suyu süt çoğaltır diyomus rahmetli buyukanane bi onu içmeyi deniyim
Onu da dikkatli kullanmak gerekaralık anneleri solgarın bir takviyesinden bahsediyodu süt artırmak için kullanıyo muusnuz bir takviye?
yan etkileriyle ilgili bişey yazmamışlardı ben de süt az olursa alırım diye düşünüyordum aklımda olsun bu dediğiniz de.Onu da dikkatli kullanmak gerek
Benim de kız kardeşim onun bir süre takviyesini kullandı evet etkisi var ama bu sefer bebeğin karaciğer enzim testlerini yükseltti bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?