AnaaaKız benim düzenle butonum nere gitmiş
Canım içine sinmiyorsa git doktora misafirlik vs boşver. Yorgunluktan da olabilir başka bir şey de Allah korusun bişey diyemeyiz ama sen nasıl istiyorsan öyle yapmalısın. İçine sinmiyorsa git bi nst baksınlar açıklık kontrol etsinler kuzum
Düzenli 3 dakika şeklinde ise sürekli bel agrın eve dönerken acile bir uğra istersen . Endişelenme ama sakin sakin tansiyonun oynar bu sefer Allah korusun
Yok canım yazarım ben her türlü de bunlar siteyi heşleyip bırakmışlar yaAnaaaolsun yazılmamamız gerekiyo demek ki
15 dakika bi dakika tut kontrol et tekrar atıyorum bu uygulamayı bak bi bakalımKızlar yatıya kalmıştık ev sahipleri de yattı kimseyi telaşlandırmak istemiyorum ama 15 20 dk daha bekliycem geçmezse çıkarım hastane yakın 10 dk sürmez
Bencede. Buraya da yaz olur mu merakta bırakma bizi deKızlar yatıya kalmıştık ev sahipleri de yattı kimseyi telaşlandırmak istemiyorum ama 15 20 dk daha bekliycem geçmezse çıkarım hastane yakın 10 dk sürmez
Bildirim de gelmiyor sayfa yenilenmeden gerçekten yeni bişeyler deniyor sanırım siteYok canım yazarım ben her türlü de bunlar siteyi heşleyip bırakmışlar ya
He valla zaten zabahı sabah etmek için bahane arıyorum. Sabaha kadar dakkada bi girer bakarım noldu diye. Vallahi pimpiriğin tekiyimBencede. Buraya da yaz olur mu merakta bırakma bizi de
Yav testerınız da mı yok aloooo rengi iyi güzel de butonları da bi koyaydınız yaBildirim de gelmiyor sayfa yenilenmeden gerçekten yeni bişeyler deniyor sanırım site
canım kaç dakikada birBeklesem mi yoksa acile mi gitsem suyum falan gelmedi ama
Ben de bebeleri görüp orda bırakınca çok fazla ağlandım bugün migrenim coştu aman sabahlar olmasın modundayim o yüzden buralardayım yani ben deHe valla zaten zabahı sabah etmek için bahane arıyorum. Sabaha kadar dakkada bi girer bakarım noldu diye. Vallahi pimpiriğin tekiyim
Beklesem mi yoksa acile mi gitsem suyum falan gelmedi ama
mafettiler yaaa valla uyuyamıyorum bir de üstüne gözlerine öküz oturdu açamıyorum dalamiyorumKız yazılımcılar naptınız kız sitenin içinden geçmişinizdüzenle butonum yok
Bu uygulamadan takip ediyorum canım gecen de bundan takip edip gitmiştim acile15 dakika bi dakika tut kontrol et tekrar atıyorum bu uygulamayı bak bi bakalım
Bencede. Buraya da yaz olur mu merakta bırakma bizi de
3 dk da bir di buraya ilk yazdığımda sonra arası açıldı şimdi yattım tekrar takip edicemcanım kaç dakikada bir
geçen hafta yayvandi yine sıyrıldı bu hafta büyüdü yaaaİnşallah kuzum teşekkür ederim
Ay nası erkek olduğu belli sivri duruyo valla
Yazarım canım bakalım inşallah yalancı sancıdırBencede. Buraya da yaz olur mu merakta bırakma bizi de
git bence istersen canım ama sen kendini daha iyi bilirsinBu uygulamadan takip ediyorum canım gecen de bundan takip edip gitmiştim acile
3 dk da bir di buraya ilk yazdığımda sonra arası açıldı şimdi yattım tekrar takip edicem
Kuzucum geçecek merak etme bak benim babamın arkadaşının kızı 5 aylık mıydı neydi doğdu çok zordu onlar için ama kız büyüdü evlendi meslek sahibi oldu şu an hamileBen de bebeleri görüp orda bırakınca çok fazla ağlandım bugün migrenim coştu aman sabahlar olmasın modundayim o yüzden buralardayım yani ben de
canını yakıyor muYazarım canım bakalım inşallah yalancı sancıdır
Ahahhahahamafettiler yaaa valla uyuyamıyorum bir de üstüne gözlerine öküz oturdu açamıyorum dalamiyorum
Kasılmalar canımı şöyle yakıyor kasılma anında nefes alıp verirken çok zorlanıyorum karnım yırtılacakmış gibi oluyo. Ayrıdan bi sancıcanını yakıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?