• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Halimize çok şükür gerçekten. Eve de sağ salim geldiklerini görecegiz inşallah🙏 sen de iyisin değil mi okuyorum buradan gerçi genelde hepinizi merak ettiğim için
oku tabi aralıkta doğurmuş olsan da bizimsin sen. benim de büyük ihtimal ocak olacak şubatı bulmam gibi. Ben kendi adıma seni çok merak ediyorum. çok şükür bugüne kadar stabil geldim ben. Bundan sonrası bebise kalmış gelmeye karar verirse haftalarımız gayet iyi artık

2 kiloya ulaşmak üzereyiz 😊 dün ilk defa emzirdim ikisini de. Emme refleksleri de oluşmaya baslamıs cok şükür. Kızın kalbınde hafif üfürüm vardı o kapanacak öı dıye bakılıyor ve ara ara da ikisi sarılıktan fototerapi alıyorlar. İyi olacaklar inşallah 🤗🙏🧿
Hay maşallah kuzum 🙏🧿🌸

• Amin
Reactions: dhn
oku tabi aralıkta doğurmuş olsan da bizimsin sen. benim de büyük ihtimal ocak olacak şubatı bulmam gibi. Ben kendi adıma seni çok merak ediyorum. çok şükür bugüne kadar stabil geldim ben. Bundan sonrası bebise kalmış gelmeye karar verirse haftalarımız gayet iyi artık
Evet artık maşallahı var senin bebişincok şükür . Sağlıkla gelsinler de hiç önemli değil ocakmıs subatmıs. Bizimkiler benden dolayı sabırsız bebeler olcaklar muhtemelen 🥲🤗

ikiz taşımak zaten çok zor çok iyi başardınız 3unuz de
Benı 2024 biraz zorladı zaten önce tüplerin ikisi de hidrosalpenks olduğunu öğrendim, yumurta toplattım ohss oluyodum 47 tane çıkınca yumurta köşeden döndüm, tüpleri aldırdım, transfer oldum ardından oğlan asagıda büyümeye basladı yürümek işkence haline geldi baskıdan, burnum şişti tamamen tıkandı nefessiz kalıyodum çoğu zaman,kolestaz oldum kasıntı üstüne kasıntı bi de gebelik zehirlenmesi doğum sancısı sezeryan agrısı gaz sancısı enfeksiyon derken kefeni iyi yırttık biz 🤣🥲🥲 yazarken yoruldum 🙂🙂🙂🙂🤣

Benı 2024 biraz zorladı zaten önce tüplerin ikisi de hidrosalpenks olduğunu öğrendim, yumurta toplattım ohss oluyodum 47 tane çıkınca yumurta köşeden döndüm, tüpleri aldırdım, transfer oldum ardından oğlan asagıda büyümeye basladı yürümek işkence haline geldi baskıdan, burnum şişti tamamen tıkandı nefessiz kalıyodum çoğu zaman,kolestaz oldum kasıntı üstüne kasıntı bi de gebelik zehirlenmesi doğum sancısı sezeryan agrısı gaz sancısı enfeksiyon derken kefeni iyi yırttık biz 🤣🥲🥲 yazarken yoruldum 🙂🙂🙂🙂🤣
okurken yoruldum ayyyy🥳🥳gerçekten iyi yirttmissiniz olanda hayir vardır dedikleri bu olsa gerek. sadece az daha zaman lazım size

Benim de erken doğum riskim vardı hastaneden çıkalı yarın bir hafta olacak çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok ama dün gece yatınca çok şiddetli sancılarım vardı tuvaletten yeni çıkmama rağmen baskıdan birazcık idrar kaçırması bile yaşadım ama bir saat sonra yavaş yavaş azaldı sancılar. Gece rüyamda da doğmuş küvöze almışlar ben de göğüslerimi sağıyordum sonra sancıyla uyandım. Böyle şeyler olunca da ister istemez korkuyorum. İnşallah bir iki hafta daha dayanabilir minik kızım 🩷

cok buyuk imtihanlardan gelmişsiniz. insALLAH bundan sonrası güzel olacak . evlatlarınizi bir an önce alıp evinize geçersiniz insALLAH 🌸

Merhabalar 32+3 üm iki gündür karnımda belimin sırtımın kasığımın sağ tarafında çok fena bir ağrı var kabızlık sorunum zaten var dün gece acile gittim baktılar nst de sancım çıkmadı ama gerçekten uyuyamıyorum yürüyemiyorum yatamıyorum bebek sağa poposunu dayıyor birde ultrasonda da muayene ettiler bebekte hiç bir sıkıntı yok alttanda baktılar yine yok açılmam da yok ama bu ağrı neyin nesidir bu hafta doğum pozisyonu aldı alırken zaten bir ağrı hissetmiştim şimdi de aşağı doğru baskı hissediyorum ara ara ve popomda da ağrı var tuvalete de çıkamadığım için 😔 beni ağlatıyor resmen nst de sancısı çıkmayan ama sancı yaşayanınız oldu mu hiç
Benzer durum bende de var. 32+6 dayim. Kuyruk sokumumda, belimde agri var. Ayni zamanda ozellikle aksam saatlerine dogru bebek sanki asagi dusmus gibi karin bolgemin altinda bir agirlik, baski hissediyorum. Pubis bolgesi deniliyor sanirim. Cok rahatsiz edici bir baski bu. Braxton hicks denilen yalanci kasilmalardan bahsetmiyorum bile. Sıklık sayisini hesaplayamiyorum gunde 1 kez ve uzun sureli oluyor. Sabah kalktigimda karnim yumusamis hissediyorum. Gecen aksam agladim. Bundan sonra hep bunu mu yasayacagim acaba diye.

Kızlar reflü yatagına gerek var mı , almak gerek mi , yoksa yenidogan düz zeminde mi yatıyor ? İlk anneliğim olacak insallah , bebek konusunda hiç fikrim yok 🙈 tecrubeli bilgili anneler saglıklı bebek yatısı nedir ne degildir , bi aydınlatıverin lütfen 😄

Benim de erken doğum riskim vardı hastaneden çıkalı yarın bir hafta olacak çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok ama dün gece yatınca çok şiddetli sancılarım vardı tuvaletten yeni çıkmama rağmen baskıdan birazcık idrar kaçırması bile yaşadım ama bir saat sonra yavaş yavaş azaldı sancılar. Gece rüyamda da doğmuş küvöze almışlar ben de göğüslerimi sağıyordum sonra sancıyla uyandım. Böyle şeyler olunca da ister istemez korkuyorum. İnşallah bir iki hafta daha dayanabilir minik kızım 🩷
Kac haftalıksın canım, erken dogumdan ben de cok korkuyorum kuvözsüz atlatsaydık ins

Kac haftalıksın canım biz de iki bekliyoruz 🥰🧿 benim görümcemde vardı o gönderdi bana , göndermese hazırlık asamasında almazdım sanırım
Kullanışlı olur mu ne kadar çok süt agarsam ve ne kadar çok emzirirsem o kadar süt üretiyor ya vücut ondan olayı düşünüyorum şuan 27 haftalık canm cuma günü 28 olacağız siz kaç haftalık siniz canm

Back
X