merhaba,korkmayın. bebek büyüyor baskı yapıyor. ben 31+2deyim ozellikle yemeklerden sonra sol kaburgam kırılacak gibi agriyor . diyrr tarafa uzanmaya çalışıyorum.Lütfen bilgisi olan yardım edebilirmi cok canımı yakıyor druma yazdım kaburga agrısı yapacak bir sey yok dayan dedi 2 gun sonra baska bir dokotra randvu aldım ama korkuyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi ladin19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cok gecmis olsun. gozunuz aydin olsun. insALLAH kısa zamanda evinize de çıkmanız nasip olsunAmeliyattan çıktım odadayım şu anda bebek de yoğun bakımda doktorlar ilgileniyorlar şimdilik ikimiz de iyiyiz teşekkür ediyorum
Benimde en son cumartesi üst sınırda dedi sordum su icmememi gerekiyor yok dedi sadece diyetini yap günde 2.5- 3 litre su iç dedi bizim bebeğim böbreğinde büyümede var o benim çok canımı sıkıyorCanım şekerden dolayı su fazla degil mi , benim de son gittiğimde ust sınıra yakın demişti, acaba yediklerimiz hemen suyunu etkiliyor mu ya , cok can sıkıcı şeker hastalıgı
İns duzelir kuzum , genelde bebekler de o tarz sorunlar kendiliğinden duzeliyor diye duyuyorum, benim de şekerden sanırım , böbrek büyümesi ayrıntılı usg de mi belli olduBenimde en son cumartesi üst sınırda dedi sordum su icmememi gerekiyor yok dedi sadece diyetini yap günde 2.5- 3 litre su iç dedi bizim bebeğim böbreğinde büyümede var o benim çok canımı sıkıyor
Evet detaylıda 5mm çıktı takipli doktorum da cumartesi en son. 9 mm olmuş takipteyiz diyet yapmama rağmen hergün yürüyüş de yapıyorum diyetle hiç tokluk yüksek çıkmıyo sabah aclık 100-110 arası çıkıyo hep onada ilaç başlamaya gerek görmedi doğum sonrası düzelir dedilerde yinede sürekli içimde bir korku inşallah bebeklerimiz sağlıkla gelirİns duzelir kuzum , genelde bebekler de o tarz sorunlar kendiliğinden duzeliyor diye duyuyorum, benim de şekerden sanırım , böbrek büyümesi ayrıntılı usg de mi belli oldu
Canım şeker de mi var yani tam anlayamadım, böbrekle şeker birbiriyle baglantılı mıEvet detaylıda 5mm çıktı takipli doktorum da cumartesi en son. 9 mm olmuş takipteyiz diyet yapmama rağmen hergün yürüyüş de yapıyorum diyetle hiç tokluk yüksek çıkmıyo sabah aclık 100-110 arası çıkıyo hep onada ilaç başlamaya gerek görmedi doğum sonrası düzelir dedilerde yinede sürekli içimde bir korku inşallah bebeklerimiz sağlıkla gelir
Biz direk yıkadık valla yutmadı ama iyice içine bakmak gerekiyor çıkarırkenKızlar ben bebisin kıyafetlerini yıkamaya karar verdim yıkayıp utuleyim dedim hazır olsun belli olmuyor ne zaman gelecekleri inşallah vaktinde gelirler de. Bir sorum olacaktı size. Çamaşır makinesinde file kullanıyor musunuz çorapları eldivenlerini filan yutar mi makine.
Şeker yüklemesi yaptırmadım aclık tokluk bakıldı normal 3 aylık şekere bakıldı normal çıktı ama tatlı yediğim de 150 -180 oluyo o yüzden yükleme yaptırmadık doktor şeker var dedi diyetle normal seviyede kalıyor dikkat etmesem yükseliyor yani doktor şeker var diye kabul ediyoruz dedi zaten detaylıda Perinatolog böbrek büyümesi şeker kaynak olabilir dedi ordan anladık şeker olduğunu çünkü bütün belirttiler vardı sadece yükleme yaptırmadıkCanım şeker de mi var yani tam anlayamadım, böbrekle şeker birbiriyle baglantılı mı
Anladım tatlım, ilk defa duydum şekerin böbrek büyümesi yaptıgını , saglıkla gelsin bebeklerimiz gercekten insan herseyden korkuyorŞeker yüklemesi yaptırmadım aclık tokluk bakıldı normal 3 aylık şekere bakıldı normal çıktı ama tatlı yediğim de 150 -180 oluyo o yüzden yükleme yaptırmadık doktor şeker var dedi diyetle normal seviyede kalıyor dikkat etmesem yükseliyor yani doktor şeker var diye kabul ediyoruz dedi zaten detaylıda Perinatolog böbrek büyümesi şeker kaynak olabilir dedi ordan anladık şeker olduğunu çünkü bütün belirttiler vardı sadece yükleme yaptırmadık
Hadi ya minnacıklar tabi Eksik çıkarsa tekrar bakarım artık yutmasindaBiz direk yıkadık valla yutmadı ama iyice içine bakmak gerekiyor çıkarırken
Valla bizim çoraplardan bi teki kaybolmuş makinada nasıl oldu bilmiyorum nakışlı yaptırmıştım çok hevesle ama aradım baktım her yere ama yok başka çorap koydum çantaya takımın corapı kayboldu bence makine yutuyor ya ama bilmiyorum bence file mantıklı aklıma gelmedi gelseydi öyle yıkardım bebek çantası benim hazır ama kendim için daha hazırlamadımKızlar ben bebisin kıyafetlerini yıkamaya karar verdim yıkayıp utuleyim dedim hazır olsun belli olmuyor ne zaman gelecekleri inşallah vaktinde gelirler de. Bir sorum olacaktı size. Çamaşır makinesinde file kullanıyor musunuz çorapları eldivenlerini filan yutar mi makine.
Amin inşallah bizede Perinatolog söyledi öncesi bende duymamıştımAnladım tatlım, ilk defa duydum şekerin böbrek büyümesi yaptıgını , saglıkla gelsin bebeklerimiz gercekten insan herseyden korkuyor
Hadi ya kötü olmuş en iyisi file alayim ben. Makinenin altında bir kapak var oraya gitmiş olabilir belki baktınız miValla bizim çoraplardan bi teki kaybolmuş makinada nasıl oldu bilmiyorum nakışlı yaptırmıştım çok hevesle ama aradım baktım her yere ama yok başka çorap koydum çantaya takımın corapı kayboldu bence makine yutuyor ya ama bilmiyorum bence file mantıklı aklıma gelmedi gelseydi öyle yıkardım bebek çantası benim hazır ama kendim için daha hazırlamadım
Ben trendyoldan 8 li file seti aldım çok işe yaradı çorapları mendilleri aynı cins zıbınları vs yıkadım tavsiye ederimKızlar ben bebisin kıyafetlerini yıkamaya karar verdim yıkayıp utuleyim dedim hazır olsun belli olmuyor ne zaman gelecekleri inşallah vaktinde gelirler de. Bir sorum olacaktı size. Çamaşır makinesinde file kullanıyor musunuz çorapları eldivenlerini filan yutar mi makine.
Teşekkür ederimBen trendyoldan 8 li file seti aldım çok işe yaradı çorapları mendilleri aynı cins zıbınları vs yıkadım tavsiye ederim
Yürüyor. Ozellık Le bebeklerınkınıKızlar ben bebisin kıyafetlerini yıkamaya karar verdim yıkayıp utuleyim dedim hazır olsun belli olmuyor ne zaman gelecekleri inşallah vaktinde gelirler de. Bir sorum olacaktı size. Çamaşır makinesinde file kullanıyor musunuz çorapları eldivenlerini filan yutar mi makine.