Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bende bir sıkıntı olmuyor ama şöyle tüp bebek gebesiyim ben çok aylardır tedavi için fitil vb kullandım zaten belki de ondandır
Hımm anladım canım daha yeni şiş mi diye düşünüyorum fitil kullanmayı da sevmiyorum aslında doktor mecbur dedi ileriye gitmediği için kalıntısı ger hemen geliyor Bi faydası olmaz gibi perşembe günü kontrol var Bi sorayım doktora

Reactions: dhn
Evet en azından için de rahatlamış olur

Bende öyleyim yatılı misafirlerim vardı dün evin çok düzenli diyorlar şaşırdım aklımda daha bir sürü yapılacaklar listesi var

Çok teşekkür ederim cevapladıgın için inşallah ikiniz de iyisinizdir . Ben bir yan etki yasamadım henüz inşallah bir kaç haftayı sağ salim atlatabiliriz
Şu an gayet iyiyiz canım teşekkürler. inşallah herhangi bir yan etki, sorun yaşamazsın

Reactions: dhn
Benim moralim sifir sifir sifir… Dün kedimiz öldü pat diye. Neye uğradığımızı şaşırdık. İki gündür gözümün yaşı dinmiyor. Üstüne az önce karnımı yağlayayım dedim. Çok az ve düzensiz yağladım hep. Pempe pembe çizgileri gördüm Geri dönüşü var mı bu çatlakların, berbat haldeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…