Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

2 hafta önce 1kilo üstüne cıkmıstı ikisi de 28 olduk ama biraz önden gidiyor ikisi de çarşamba günü gorecegız nasıpse. Evet 32 yi devirmiş olsam daha da rahatlamıs olacagım gerçekten. Çok güzel destekler aldım buradan valla Allah razı olsun hepinizden

Allah hepimizin yardımcısı olsun, bir şekilde öğreneceğiz inşallah annenizin de mekanı cennet olsun
İçinizi ferah tutun ve bol bol dua edin biz de sizin için dua edeceğiz. Allahın izniyle hiiiç bir sorun yaşamadan olması gereken zamanda dünyaya gelecekler
Ayy ben de diyorum normalde böyle duygularım yoktu hamilelik başında neden böyleyim demek ki kızım gelmeden evi toplatıyo bana
Benim sürekli değişiyor hareket seviyesi ve yeri bazen içimde durmuyor bazen gögsümü ağrıtacak kadar vuruyor bazen de sadece bir buradayım anne sakin ol dermiş gibi azıcık vuruyor. Hatta geçen hafta buraya ben de yazdım, içinizi ferah tutun ama stres yaparsanız da doktorunuza sorun ya da gidin boşuna kendinizi yormayın. Normal diye biliyorum ama insan öyle sakinleyemiyor.

Benim kuzenimin 32. Haftada ikiz doğdu ve küveze bile girmediler maşallah şimdi 5 yaşındalar ve çok sağlıklılar o da sizin gibiydi son haftalarda hiç sıkmayın canınızı dua edin bol bol ve dinlenin. 2 bebekle sonrası zor olacak

Reactions: dhn
Evet benimde zaman zaman hareketlerinde azalma oluyordu önceden de ama büyüdükçe sanki daha çok hareketlerini hissederim diye düşündüğüm için ondan bir endiselendim. Teşekkür ederim cuma günü kontrolüm var zaten inş her şey yolundadır

Ay evet bu bizim evdede oldu ama benden çok eşimde oldu hahah
Başak burcu bir bey olduğundan sanırım.
Biz bebek odasını boşaltınca tabi bütün düzenimiz değişti. Yeni dolap yaptırdık kendimize falan. Baya düzen hazırlık oldu yani. Çok güzel çok heyecanlı

Canım ooo maşallah bayağı büyümüş ikisi de nerdeyse okula başlayacaklar şaka bi yana cidden kiloları iyi

Sucuklar anne yapımı:) peynir keçi peyniri. Sebzeler ilaçsız tarımdan. Çay ise her gün değişik bir bitki demliyorum. Fotoda yok biraz da kırmızı lahana turşusu koydum sirkesiz ama sadece tuzla yapılan. Ekmek yok sıfır. Zor bitirdim. Şimdi çay ve kahve ikisi önümde bi ondan bi ondan içiyorum :) öğleden sonra kontrole gidcz bakalım biz kız ne alemde. Kız istedik biraz oturaklı olur diye ama bu abisinden daha hareketli valla bakalım doğunca da böyleyse işimiz var

Aminn inşallah destekleriniz için çok çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun ayagınıza taş değmesin inşallah
Cümlemizin canım benim.
Benim erkek ilkim kızdı hareketleri daha azdı. Bu baya hareketli 2 hafta durgunlaştı doktora koştum hemen korkma normal bazen durağan oluyor gün içinde hareketlerini hissediyorsan tamam demişti. Büyüme atakları geçiriolar. Uykuları oluşuyor. Bazen onlarda yorgun olabiliyorlar.

Benimki 38 haftalık 1500 kilo doğmuştu. 2 hafta küvezden sonra şuan çok sağlıklı kardeşiyle aralarında 6 yaş olacak. Sınırı geçmişsin korkma bence . Bizim bıdık şuan sülalenin zekasıyla kafa tutuyor

Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz evet hareketleri var her gün hissediyorum da işte az diye korkmuştum bir sıkıntı mı var acaba diye ama araştırdım internette de sizin dediğiniz gibi yazıyor.

Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz evet hareketleri var her gün hissediyorum da işte az diye korkmuştum bir sıkıntı mı var acaba diye ama araştırdım internette de sizin dediğiniz gibi yazıyor.
Ya göbek bildiğin halay çekiyor bazen de kibar kibar hareketler. Gerçekten fena korkutuyotlar. Annelik çok zor ya. İlkimde bu kadar korkmamıştım hamileysem doğuracam o kadar diodum. Sonu sıkıntılı bitince bunda en ufak şeyde içimi korku salıyor aslında hepimiz yanlış yapıyoruz kötüyü çağırmakla. Tez elden bitseydi zamanımız bizde bebeklerde kurtulsaydık

Maşallah Allahım nazardan saklasın ☺ sizler ile konuşunca rahatladım zaten acıkcası. Çok çok teşekkür ederim

Ya evet bazen resmen kuduruyor icerde şimdi de çok sakin. Belki ben doğal yoldan hamile kalmış olsaydım bu kadar korkmazdım ama 3. tüp bebek denemesiyle 7. Yılımızda olduğu için çok korkuyorum hep diken üstündeyim. Aynen şu 3 aylık sürede kolay ve hızlı bir şekilde geçse sağlıkla birbirimize kavuşsak rahatlicaz.

Grupta zaten önde olan annelerdensin emin ol zorunda atlattın. Görümce kadın doğum uzmanı 500 gramlık bebekler haytta kalıyor onlar çok güçlü dior. 7 aylığa gelmişsiniz eminim herkes kavuşacak iç güdülerim sağlamdır ve sen son zamanlarda neden gelmiyor diyeceksin gör de bak

İnşallah herkes bebislerine sağ salim kavuşsun hiç bir anne üzülmesin. Çok teşekkür ederim böyle birbirimize destek olunca psikolojik olarak çok rahatlıyor insan

İnşallah herkes bebislerine sağ salim kavuşsun hiç bir anne üzülmesin. Çok teşekkür ederim böyle birbirimize destek olunca psikolojik olarak çok rahatlıyor insan
Kesinlikle insan kendine yetmiyor ama başkası olunca daha gerçekleri daha iyi gözlemliyor. Bende panikleyince direk buraya koşuyorum sonra tamam sorun yok diyip çekiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…