Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah şu son 3 ayımızda su gibi akıp gider gerçekten inanması çok zor. Hamileliğimi öğreneli sanki dün gibi şimdi göbüşümü gördükçe hala şaşırıyorum Ben 5 yıl bekledim tedaviler falan çok zor süreçlerden geçtik ama bebişim kendiliğinden siiüpriz yaptı geldi. Rabbim isteyen dileyen layığıyla anne olabilecek herkese nasip etsin hayırlı evlatlar benim de artık hayatımı düzene koyasım var ama asla uyku düzenim yok bu beni çok etkiliyor geceleri uyuyamıyorum hep 3 4 gibi zar zor anca uyuyabiliyorum zaten saat başı uyanıyorum eşimi işe gönderdikten sonra tekrar yatınca 2 gibi anca kalkıyorum gün zaten ölmüş oluyor. Böyle nasıl düzene sokucam bilmiyorum. Eksiklere gelirsek eşya öyle çok almadım hediye geleceğini söyledi herkes çok alma diye diretti ben yine de çok aşırıya kaçmadan herşeyden aldım hiç hediye gelmese bile benim aldıklarım yenerler diye düşünüyorum. Beşiği hala alamadık taşınma durumu olursa diye burdaki odam çok küçük park yatak sığmayacak gibi duruyor küçük sepet beşikleri de ben çok güvenli bulmuyorum bilmiyorum nasıl yapıcam. Süt sağma pompası göğüs ucu kremi falan almadım ihtiyaç halinde alıcam doğum sonrası.

Ben kıyafet faslını bitirdim sanırım. Zaten ihtiyaç olsa hemen alınır. Temizlik eczane ürünlerini sonlarda alıcam şimdi puseti yatağı faslına geçicem inşallah. Onlarıda erken almayı düşünmüyorum açıkçası.

Kızlar bu 90 lı ıslak mendillerden aldım 12 li paketten kurur mu sizce ya
Kurumaz ya ben sürekli toplu alıyordum ama bu temizlik ürünlerini başta fazla almamanızı öneririm . Totoları kabul etmeye biliyor. Kızımda hem bez hem ıslak mendillerde baya arayışa girmiştik. Pişik sorunundan dolayı

Başta pamukla temizlerim diye düşünüyorum daha sonraları ıslak mendile geçeriz diye şimdiden alayım dedim bu sleepy yenidoğan ıslak mendillerinden aldım. Vücudu kabul etmezse naparım bilmiyorum belki yıkayarak kullanırım.

Evet yıkayarak kullanabilirsiniz. Bende başta onu kullanıyordum kabul etmedi. Piyasada baya markalardan kullandım rurcoyu kabul etti. Bezde aynı şekil en son migrosun bezini kabul etti minies

Kızlar bu 90 lı ıslak mendillerden aldım 12 li paketten kurur mu sizce ya
Ben belki kurur diye almamıştım ama ters çevirip koyarsam Belki öyle bir sorun yaşamazsın
Maşallah sana da uyku düzeni ve günlük düzen program çok etkiliyor Hem senin sağlığın açısından hem ruh sağlığın açısından yani pek bir şeyler yapamadığım gün Gerçekten insanın modu düşüyor İnşallah Uyku düzenin toparlar Evet gerçekten öyle özellikle banyo yaparken bir Göbeğimin olması Ben hala çok tuhaf geliyo Ben de evlenir evlenmez hamile kaldı hiç planımda yoktu Bana da çok sürpriz oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin amin

Kızlar selamlar, ben de kıyafet faslını fotoğraf çekimi için alacağım set harici kapadım. Şimdi kendime pijama bakmaya başladım ama orada kafamı karıştıran hangi bedene göre alacağız doğumdan sonra göbek gidiyor mu ben mesela evde giymek için pentiden 2 al bir ödede xl 2 set aldım büyük geliyor ama son ay anca olur sanki diye düşündüm. Şimdi bedene nasıl karar vereceğim bilemedim.

Ayrıca korbell çöp kutusu aldım normalde almayacaktım ama herkes al çok kokuyor dedi. Onun dışında pusetini ve bebek arabasını aldım. Eşim almanyadan dönmeden belki de kangurusunu alıcam. Bir arkadaşım ana kucağı verecek. Kalan krem, bez ve ıslak mendilleri son zamanda alıcam hem tarihleri uzun süreki olsun diye hem de stok yapmayacağım. Stok yapan arkadaşlarımın hep elinde patladı. Prima premium care stoklayan arkadşaımın bebesi en ucuz markayı sevdi mesela

Tekrardan tecrübeme dayanarak sezaryen olanlar bol iç çamaşırı ve elbise yada pijama alsın. İlkinde almak zorunda kalmıştık. O şişkinlik hemen gitmiyor. Özelliklede daha bol istiyorlar.

Canım dogumdan sonra bebeği görmesen içeride unutmuşlar sanıyorsun :) öyle bir göbek kalıyor birkaç gün sonra yavaş yavaş gidiyor iki üç ayda korbel ben oğlumda kullandım iyiydi ama bi ili gpn değişmeyi unutmuştum yaş ayı İzmir’de bi açtık içimde kurtlar o görüntü aklıma geldikçe almam diyorum günlük çöpe atarım bizim binada kaylarda ortal çöp kovası var poşete koyar atarım. Trendyolda şeffaf market poşetleri satılıyor onlarla bağlayıp atarım. Korbel sonra başa bela elden çıkarması da ayrı dert

Tekrardan tecrübeme dayanarak sezaryen olanlar bol iç çamaşırı ve elbise yada pijama alsın. İlkinde almak zorunda kalmıştık. O şişkinlik hemen gitmiyor. Özelliklede daha bol istiyorlar.

O zaman diyorsunuz ki doğum öncesi son bedeniniz neyse o beden alın hastane pijamanızı of çok güzel pijamalar var ama ben normalde hep m bedenim bu xl'ları kim giyecek sonra

Ay o kurtları duyunca acaba iade mi etsem dedim şimdi çünkü eşim kesin sürekli unutur ama her türlü yeni bir çöp kutusu almam lazım mutfaktakine olmaz banyodaki çok ufak. Bizim de her akşam kapıdan alınıyor çöpler ama gün içerisinde saklamak dert

Kızlar sizin de bebişler hareket ederken canınızı acıtıyor mu bazen? Az önce sanki göbekten dışarı çıkacakmış gibi bir şekilde acıttı canımı bu kadarı ilk defa oldu. Hatta eşimle karşılıklı oturuyorduk dünya rahatı kocam yüz ifademden doğum sancısı sanmış panik oldu ahahahan Yalancı kasılma mı acaba dedim ama o öyle bir sancı gibi de değildi

Evet 21. Haftadaydı serklaj olmuştum sanırım. Artık haftam bir birine girdi. 36dan düşmüş bir anda onu da progestan fitil koyuyorum dıye dün gece ben fark ettim ya
Canım sende serklajlıymışsın ya ben bu hafta serklaj oldum fitil kullanıyorum ama sanki dışı da dikmişler fitil zor giriyor anlamadım oğlumda da serklaj oldum ama fitil kullanmamıştım darlığı da ondan fark etmedim fitil girmiyor resmen senin nasıl kolaylıkla giriyor mu görürsen bilgi verir misin rica etsem

Evet acıtıyor hatta bazen hareket ettiği gözükmüyor ama yine de acıyor heralde diyorum iç taraflara vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…