Evet sana katılıyorum , hızlıca insan kilo alıyor , normal yesek bile alınılıyorHayırlı günler hanımlarrr
Siz toplamda kaç kilo aldınız şuan da ben fazla mı gidiyorum normal mi çözemedim zaten normaldede ekmek,çikolata,cips zararlı şeyler yiyen biri değilim kahvaltı mı güzel yapıyorum aralar meyveli yoğurt yada yulaflı yoğurt yapıyorum kendime akşam yemeğinide ekmeksiz menüde ne varsa yiyorum ama alıyorum ya hunharca 26+1 toplamda 7 kilo aldım
Ben de 6 kilo aldım 27+1 ama sanki kilo hızlı ilerleyecek gibi geliyorHayırlı günler hanımlarrr
Siz toplamda kaç kilo aldınız şuan da ben fazla mı gidiyorum normal mi çözemedim zaten normaldede ekmek,çikolata,cips zararlı şeyler yiyen biri değilim kahvaltı mı güzel yapıyorum aralar meyveli yoğurt yada yulaflı yoğurt yapıyorum kendime akşam yemeğinide ekmeksiz menüde ne varsa yiyorum ama alıyorum ya hunharca 26+1 toplamda 7 kilo aldım
Benim de radarımdaydı bu hem sonrasında kullanırım gibi geldi de acaba ufak mı diyorum. Size ulaştı mı sizce boyutur nasıl?Bunu aldım ben,gözleri filan güzel,bi incele tabiOysho Maxi Bebek Bakımı Sırt Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Oysho Maxi Bebek Bakımı Sırt Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
25+3 Toplamda 4 kg aldım ama bundan sonrasından korkuyorum. Yarın endokrine randevu aldım. Gebelik şekeri çıktı bende. Bakalım nasıl ilerliyecek. İnşallah insülin iğneye gerek kalmaz. Diyetle toparlarsam iyi. Cihaz ile tokluk şekeri takibi yapacakmışım.Hayırlı günler hanımlarrr
Bende 6 kilo aldım 26.haftadayım ve dev gibi oldum,ilk gebeliğimde toplamda 10 kilo ile doğuma girmiştim bunda iki katı olacak galibaHayırlı günler hanımlarrr
27+4 3 kilo aldım. Bana çok bile sıkı bir şeker diyeti yapıyorum. bugün bebis 1050 gram dedi suyuna iyi dedi şekerden etkilenmiş gözükmüyor dedi ben de çıkınca kızımla çıkınca san sebastiyan yedim Allah affetsin çıkmamıştır çok diye eve gitmedim olcersem şimdi 170 180 ler görürüm korkuyorum.Hayırlı günler hanımlarrr
27+4 toplamda 12 kgHayırlı günler hanımlarrr
Dimi hayır yesem acımıycam yiyorum da alıyorum dicemEvet sana katılıyorum , hızlıca insan kilo alıyor , normal yesek bile alınılıyor
Yüksek şeker çıktıysa dikkat et canımBen de 6 kilo aldım 27+1 ama sanki kilo hızlı ilerleyecek gibi geliyorçok kontrolsüz yemek yiyorum aslında şekerim bir tık yüksek geldi diyete başlamayı düşünüyorum ama üşengeçlik
İnşallah gerek kalmaz25+3 Toplamda 4 kg aldım ama bundan sonrasından korkuyorum. Yarın endokrine randevu aldım. Gebelik şekeri çıktı bende. Bakalım nasıl ilerliyecek. İnşallah insülin iğneye gerek kalmaz. Diyetle toparlarsam iyi. Cihaz ile tokluk şekeri takibi yapacakmışım.
Bende 6 kilo aldım 26.haftadayım ve dev gibi oldum,ilk gebeliğimde toplamda 10 kilo ile doğuma girmiştim bunda iki katı olacak galibahep açım ya hep aç
Allah kolaylık versin zor insanın canıda ıster illaki27+4 3 kilo aldım. Bana çok bile sıkı bir şeker diyeti yapıyorum. bugün bebis 1050 gram dedi suyuna iyi dedi şekerden etkilenmiş gözükmüyor dedi ben de çıkınca kızımla çıkınca san sebastiyan yedim Allah affetsin çıkmamıştır çok diye eve gitmedim olcersem şimdi 170 180 ler görürüm korkuyorum.
Öyle diyorlar en cok 2.tremestırda alınıyormuş 3.tremestırda daha duruluyor mus iştah mideye de baskı yaptıgı ıçın27+4 toplamda 12 kg57 den 53 e düşmüştüm 53 ten 65 im İnşallah bu son 3 ay boğazım biraz daha sakinler
3. trimester da zayıflıyor bile insan ben dün akşam azıcık yememe rağmen rahatsız oldum daha erken duyuyorum artıkDimi hayır yesem acımıycam yiyorum da alıyorum dicem
Yüksek şeker çıktıysa dikkat et canım
İnşallah gerek kalmaz
Allah kolaylık versin zor insanın canıda ıster illaki
Öyle diyorlar en cok 2.tremestırda alınıyormuş 3.tremestırda daha duruluyor mus iştah mideye de baskı yaptıgı ıçın
O zaman cok iyi yoksa bu hızda gidersem fena olacak bide bulantılar gerı geldı sankı benım o da ıstah azalttıgı ıcın durdurur sanırım3. trimester da zayıflıyor bile insan ben dün akşam azıcık yememe rağmen rahatsız oldum daha erken duyuyorum artık
Bence gecelik şart. Zırt pırt muayeneye bir şeye gelirler altını tak çıkar zor olur diye düşünüyorum. Kalın gecelik ve sabahlık mantıklı bence.
Ben de 27+4 teyim. 55ten 66ya çıktım27+4 toplamda 12 kg57 den 53 e düşmüştüm 53 ten 65 im İnşallah bu son 3 ay boğazım biraz daha sakinler
Ben kilo sürecini rafa kaldırdım, 6-7 kilo arası aldım ama bebeğim de ben de sağlıklıysak illa verilir diye düşünüyorum zaten yemiyorum bir şey nasıl aldık anlamıyorum zaten bir kısmı bebek. İlla bir şekilde veririzBen de 27+4 teyim. 55ten 66ya çıktımobur birisi değilim neden kilo alıyorum ben de anlamadım ama doğum sonrası vereceğime inanıyorum
bundan sonra zaten 3 ay kaldı 1er kilodan 3 kilo daha eklesene 15 oldu ki 16 ya kadar gayet normalO zaman cok iyi yoksa bu hızda gidersem fena olacak bide bulantılar gerı geldı sankı benım o da ıstah azalttıgı ıcın durdurur sanırım
Ahahahahahahahaha bende aşırı yediğimi düşünmüyorum normal beslendiğimi düşünüyorum ama heralde öyle değilBen de 27+4 teyim. 55ten 66ya çıktımobur birisi değilim neden kilo alıyorum ben de anlamadım ama doğum sonrası vereceğime inanıyorum
Ben sonrasındada kullanabilmek için bunu aldım. En çok bu çanta işini önemsedim açıkçası, aylar önce aldım. Bence küçük değil. Canlı görsellerinden bi bakın isterseniz. Ya da sipariş verip eğer beğenmezsen iade edersin. Ben çok beğendim rengi vs çok hoş. Sonrasında rahatlıkla kullanabileceğin bi çanta. Ne çok büyük ne çok küçük. Termal gözlerinin olmasıda güzelBenim de radarımdaydı bu hem sonrasında kullanırım gibi geldi de acaba ufak mı diyorum. Size ulaştı mı sizce boyutur nasıl?
Aynen öyleymısbundan sonra zaten 3 ay kaldı 1er kilodan 3 kilo daha eklesene 15 oldu ki 16 ya kadar gayet normal
doğumda 10q yakın gidecek emzirmeye 40 güne en az 5 6 gidecekAynen öyleymıs