Gri olan pijama takımı ve sabahlığı bende aldım doğum sonrasında da rahat giyilir çok iyi.Suwen Griss Maskülen Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Suwen Griss Maskülen Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Suwen Pearl Hamile Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Suwen Pearl Hamile Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Suwen Griss Uzun Sabahlık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Suwen Griss Uzun Sabahlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Suwen Aida Maskülen Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Suwen Aida Maskülen Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende suwenden aldım 3 takım pijama bi tane sabahlık, gecelikle rahat edemeyeceğimi düşünüyorum. Ama yinede bitane alsammı bilemedim. Sadece hastane için değil emzirme döneminde de kullanılır. Önü düğmeli tercih ettim.
Ah balım iki haftadır o kadar yoğundum ki geçen hafta kaynımın düğünü için şehir dışına çıktık koşturmaktan canım çıktı bu hafta uçaktan indim dinlenemedin işe gittim ama hava değişikliği mi ne bilmiyorum öksürük hapşırık halsizlik kusma ishal bittim hastalıktan 4 gündür annem bende kalıyor bakmak içinA aceleciaycicegi nerelerdesin
Geceliği doğum şekline göre en son alacağım ben sanırım. Ben de sabahlık istiyorum da şık, saten olsun istiyorum bir yandan kayınvalidemler filan olacak sonuçta ama kışın hiç sıcak tutmaz o, sadece gösterişSuwen Griss Maskülen Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Suwen Griss Maskülen Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Suwen Pearl Hamile Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Suwen Griss Uzun Sabahlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Suwen Aida Maskülen Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende suwenden aldım 3 takım pijama bi tane sabahlık, gecelikle rahat edemeyeceğimi düşünüyorum. Ama yinede bitane alsammı bilemedim. Sadece hastane için değil emzirme döneminde de kullanılır. Önü düğmeli tercih ettim.
Kızlar isimli yenidoğan takımı yaptıranlar nereden yaptırdınız ve beğendiniz mi arayıştayım destek pleaseeeO Oglakk Kadini senin yaptırdığında çok güzel Nereden ve ne kadar sürüyor teslim edilmesi
Baktım şimdi sayfaya,baya iyi,kaliteli duruyo.Şimdi zor olan kumaşına ve modeline karar vermekte :)Ocak annelerinde görüp beğenmiştim ben, atölyerakun a yaptırmışlar. Memnun kalmıştı onlar. Ben de ismine karar verirsek oraya yaptıracağım. Aşağıya da Ocak annelerinde paylaşılan fiyat listesini bırakıyorum
Eki Görüntüle 3501609
Canım hayırlı olsun orta katmanda kaç tane Demir var. Yani yeterli mi sence bazı yorumlarda az demirleri bide büküldü yazmışlar sence sağlamlığı nasılElele madre Park yatak da geldiilk kurarken biraz bocaladık ama çözdük sonra. İş görür yani ben beğendim
ayyy iyi olun iyi ki yazdın merak ettim seni. Bol su iç canım susuz kalmış olabilirsin bu yoğunluktaAh balım iki haftadır o kadar yoğundum ki geçen hafta kaynımın düğünü için şehir dışına çıktık koşturmaktan canım çıktı bu hafta uçaktan indim dinlenemedin işe gittim ama hava değişikliği mi ne bilmiyorum öksürük hapşırık halsizlik kusma ishal bittim hastalıktan 4 gündür annem bende kalıyor bakmak içinbebişimin de suyu azalmış ona da çok üzüldüm
Evet canım ya büyük ve ilk gelin olunca heriey bana kaldı çok yoruldum üstüne bir de hastalık çıkamıyorum yataktan sen nasılsın yolumda mı herşeyayyy iyi olun iyi ki yazdın merak ettim seni. Bol su iç canım susuz kalmış olabilirsin bu yoğunlukta
yolunda canım bizim için her gün kar sonuçta bugün de iyiyiz yarın kontrolüm var en son 950 gramdi bakalım kaç olmuş 30u geçince biraz daha rahatliycam.Evet canım ya büyük ve ilk gelin olunca heriey bana kaldı çok yoruldum üstüne bir de hastalık çıkamıyorum yataktan sen nasılsın yolumda mı herşey
Ben trendyolda yaptırdım. İlk doğduğunda odadan ismiyle çıkarsınlar diye onu vericem hiç güvenim kalmadıKızlar isimli yenidoğan takımı yaptıranlar nereden yaptırdınız ve beğendiniz mi arayıştayım destek pleaseeeO Oglakk Kadini senin yaptırdığında çok güzel Nereden ve ne kadar sürüyor teslim edilmesi
Bence gecelik şart. Zırt pırt muayeneye bir şeye gelirler altını tak çıkar zor olur diye düşünüyorum. Kalın gecelik ve sabahlık mantıklı bence.Suwen Griss Maskülen Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Satende al tabi ben fotoğraf çekimi için beyaz lohusa takımı ile birlikte aldım,ama bu kalınlar mutlaka şart hele doğum sonrası için sabah erken saatler ve gece uyanmaları için çok iyi oluyorGeceliği doğum şekline göre en son alacağım ben sanırım. Ben de sabahlık istiyorum da şık, saten olsun istiyorum bir yandan kayınvalidemler filan olacak sonuçta ama kışın hiç sıcak tutmaz o, sadece gösterişdiğer polar gibi kalın olanlar daha mantıklı sanırım, gece sık sık uyanacağız, sırtım çok üşür benim
Ya fotoğraf çekimi için bir fotoğrafçıyla anlaşmayacağız. Doğumda da sadece anne babalar olacak yanımızda. Arkadaşımız da yok olduğumuz yerdeSatende al tabi ben fotoğraf çekimi için beyaz lohusa takımı ile birlikte aldım,ama bu kalınlar mutlaka şart hele doğum sonrası için sabah erken saatler ve gece uyanmaları için çok iyi oluyor
Orta kata iki tane demir geçiyor boydan bence gayet sağlam. Ztn çocuk büyüyünce alt katmana indiriyorsun yatağı.Canım hayırlı olsun orta katmanda kaç tane Demir var. Yani yeterli mi sence bazı yorumlarda az demirleri bide büküldü yazmışlar sence sağlamlığı nasıl
Bende bunu alacaktım eşim nöbetteydi o gece dedi yarın gidip bi canlı görelim mağazada dedim o akşam almadım sonra ertesi gün stoklar bittiOrta kata iki tane demir geçiyor boydan bence gayet sağlam. Ztn çocuk büyüyünce alt katmana indiriyorsun yatağı.
Yoyko ile arasında kararsız kalmıştım ama yeterli buldum elele madre yi
Benim 2 3 gündür bel sırt ağrılarım arttı. Geceleri artmasının nedeni belki gün içindeki yorgunluğun çıkıyordur bilmiyorum ama ben baya zorlanmaya başladım bir yere dayanmadigim an hemen sırtım belim ağrımaya başlıyor. Dünde ilk defa göbek deligimin olduğu yer ağrıdı fazla hareket etmiştim. Bundan sonra biraz zorlu geçecek sanırım.Kızlar ya ozellıkle geceleri agrıları daha da artan var mı ?
Canım doğum paketlerinde oluyor bazen ,bizimkinde var,fotoğraf çekimi,kuaför hizmeti,oda süsleme bebek için sıpa falan yoksa bende özel anlaşmadım.ertesi gün gelip hazırlayıp çekecekler bana kalsa bizdedir çekecek yok vakitte olmuyor zatenYa fotoğraf çekimi için bir fotoğrafçıyla anlaşmayacağız. Doğumda da sadece anne babalar olacak yanımızda. Arkadaşımız da yok olduğumuz yerdekim çekecek fotoğraflarımızı diye öyle fotojenik kıyafet,aksesuarları arkaplana attım, yoksa lohusa tacına kadar bakmıştım Bebeğe isimli takım da yaptırmasam mı acaba diye bile düşündüm ama onu da hatıra olsun diye alacağım ve en azından kendim çekebilirim inşallah birkaç gün sonra da olsa diye düşündüm