Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Of çok geçmiş olsun.. baya işlem yapılmış sahada canım ya.. doktor yapalım kanal dedi ama ben endişe ettim açıkçası ama el mahkum gibi yapılacak..
Kanal yaptirmadiginiz takdirde apse, iltihap meselesinden dolayı bebek için daha sıkıntılı imiş. Benim en çok ağrıyan kanal oldu. Ben 2 gün dayanamadım o acıya mesela. 3.gun acilen yaptırdık. Aksatmayın, diş önemli. Zorunlu olanları yaptırın sıkıntı olmaz inşallah diğerlerini de artık doğumdan sonraya güle oynaya :)

Ay evet lütfen paylaşın bende henüz almadım fikir olur

Bu ikisini aldım çok da beğendim birde lcw den siyah yakası dantelli düz bir takım aldım.

cok emin değilim ama bunun gibi bir terlik tac yaptiracagim.

mutlaka hasta kilodu lazım olacak. iki üç havlu ben hastane için yeni alacağım. kaç gün kalacağımı bilmiyorum Zeynep kamilde sanırım banyo yapmam o yüzden saç yıkama bonesi alacağım.

BARUCCA Lohusa Bel Korse Sıkılaştırma Korsesi Bel Eğitmeni Şekillendirme Kemeri Fiyatı, Yorumları - Trendyol vee lohusa korsesi şimdilik bunlar aklımda tabi ufak tefek eklemeleri olur kendim icin

Kızlar karnım top gibi oldu sert yaklaşık 15 dakikadır geçmiyor belim de ağrıyor normal mi bu durum ya çok korkmaya başladım idrar yolu enfeksiyonum vardı ondan olabilir mi?
canım karnının top gibi sert olması nasıl oluyor. sert oluyor biraz bekleyip geçiyor mu birlikte bel ağrısı var mı ve bu top gibi olma durumu ritmik mi onlara dikkat et

Bu kadar korkutup panik yaptırıyorsa bir acile git istersen. Tansiyonun da yükselir panik yaparsan Allah korusun
Eşim nöbetçi bu gece evde yok o yüzden onu da korkutmak istemedim ya biraz geçti gibi oldu
Çok şükür gaz yada kabızlık gibi bir sorunum yok ama idrar yolu enfeksiyonu var demişlerdi geçen acizlik olduğumda ağrının nedeni olabileceğini söylediler ama bu sertleşme bir kaç gündür ara ara oluyordu bu akşam daha çok olmaya başladı.
Bugün ekstra yoruldun yada ayakta durdunmu canım,dinlenince geçmiyorsa acile git istersen.ama nstye baglarlarmı bilmem haftamız çok küçük,nst olmadanda sancı kasılma anlaşılmaz sanırım
Yok canım bu gün hiç bişey yapmadım desem yeridir evdeydim hep bi iş falan da yapmadım. Pazartesi günü şiddetli bel ağrısı ile gittiğimde nst ye bağladılar çok şükür bişey çıkmadı . İdrar yolu enfeksiyonundan olabilir demişlerdi.
canım karnının top gibi sert olması nasıl oluyor. sert oluyor biraz bekleyip geçiyor mu birlikte bel ağrısı var mı ve bu top gibi olma durumu ritmik mi onlara dikkat et
Şimdi nasıl oluyor biliyor musun göbek deliğimin altında toplanıyor karnım top gibi şekil alıyor ve semsert oluyo. Böyle az bişey derin nefes alırken bile geriliyor. Evet bel ağrımda o an daha da şiddetlendi. Geçen acile gittiğim gibiydi acı eşiğim yüksek olmasına rağmen ağladım yani o dereceydi. Bir 15 20 dk sürdü sonra geçti karnım yumuşadı ağrımda hafifledi ama bir süre sonra karnım yine aynı şekilde sertleşiyor.

Çok geçmiş olsun valla, benim bildiğim doktorun bana dediği bu kadar. Başka da bilgim yok. Allah hepimize sağlık versin, sağlıkla kucaklayalim bebeklerimizi

bana yalancı kasılma gibi geldi gercek sanci soyle oluyor. cok ritmik olurbirincisi karnin sertlesir belin agirir ama cok surmez 40 50 saniye sonra dagilir on onbes dakika sonra yine ayni sey baslar cok ritmiktir senin boyle dehil. braxton hicks kasilmalari yaz oku sana benziyor mu bakarsin

ama yine de sen esin gelince bir doktora git pazartesi de olur randevu al git acil nst bağlar ama bebeklerimiz daha küçük o yüzden orda kasılma görünmez saatine bak not et notlarıyla gidersin daha iyi olur mesela sertleşme başladı 20.53 5 dakika sürdü yarım saat sonra tekrar başladı gibi

Kızlar 23 haftalık gebeyim detaylı ultrasonda ense kalınlığını tam ölçemedi doktor suyum az olduğu için başı sıkışmış . Down olabilir dedi kalın gördü enseyi . Bi de kalp kaçağı çıktı iyice korktum başına gelen var mı

Bende 27+2 yim şuanda.Benim de bayadır oluyor gün içinde bir kere falan top gibi oluyor bi tarafa toparlanıyor canımı acıtıyor ama geçiyor.Genelde sağa yattıysam sağa toparlanıyor solaysa sola.Baya karnım taş gibi sert oluyor karnım çok gergin zaten normaldede yumuşak değil ama o öyle bir tarafa toprlanınca daha da sertleşiyor. Ama bir ağrı vs hissetmiyorum.Benim genelde olduğu için korkmuyorum açıkçası ama ilk oldugunda korkmuştum.Bide çok hareketli içimde.En son gittiğimde baş gelişti ama dün yine karnım toparlandı ve yana döndü bunu açıkça gördük eşimle Dinlenince veya bir süre sonra geçmiyorsa tabi içiniz rahatlatmakta fayda var.Müsaitliğinizde bir kontrole gidip doktora sorarsınızçok sık olduğu için yorum yapmak istedim

Canım valla ben pastörize edilmiş jersey sütünden yapıyorum riske atmamak için

Canım valla ben pastörize edilmiş jersey sütünden yapıyorum riske atmamak için
Canım dün sütü 2 kere kaynattım gayet güzeldi 2 bardak içtim çok lezzetliydi. Yoğurdu sabah açtım buzdolabına koydum bana bi tık sulu gibi geldi inşallah bugün buzdolabında kalınca iyice sertleşir. Kaymak baya bi çıktı o kadar yağlı bir sütmüş ki çok lezzetliydi kaymak da. Kızım da sütü çok sevdi dün 1 litre içtik resmen. Ben ömrümde böyle bir şey görmedim harikaydı. Ben şu zamana kadar hiç süt içmemişim dedim

Jersey sütü candır gerisi heyecan tereyağımı kaymağımı kendim yapıyorum asırı lezzetli oluyor ben süt içmeyen kaymak yemeyen bir insandım ta ki jersey ın elleriyle tanısana kadar birde sütü günlük pastörize edilmiş oluyor 3 litre bir hafta yetiyor yoğurdu da tereyağıda kaymagıda hatta bende tereyağ ve kaynak için daha çok çıkması için tarifi de var istersen veririm

organik süt görmüş masum şehirli

Valla dediğim gibi gidip çiftlikten aldım jersey mi başka bir şey mi bilmiyorum Nedir ne değildir ama bildiğin su yok içinde su katılmamış dedi annem kameradan kaymağı görünce herhalde ineği sağıp olduğu gibi tanka koyuyorlar bak böyle

Merhaba sevgili anneler. Hep bebişlere alışveriş yapıyoruz ben hastane çantası için kendime alışveriş yapmak istiyorum Lohusa pijaması önerisi olan var mı ?

Bende suwenden aldım 3 takım pijama bi tane sabahlık, gecelikle rahat edemeyeceğimi düşünüyorum. Ama yinede bitane alsammı bilemedim. Sadece hastane için değil emzirme döneminde de kullanılır. Önü düğmeli tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…