26 27 diye doktor mu yönlendirdi canım şeker yüklemesi için? 24.hafta demişti banaKızlar çok geçmiş olsun öncelikle.Bende şeker yüklemesi yaptırdım bugün benim değerlerim bana biraz saçma geldi ondan sordum.85_83_90 çıkmış.Yani anlam veremedim nasıl hiç oynamaz 75 lik içtim.Yanlış mı yaptılar diye bi şüphelendim yani.
Bu arada bendede enfeksiyon cıktı aynı şekilde bende kullanmıştım önceden ve bende hiç idrar da yanma hissstmiyorum.Bakalım doktorum ne diyecek hepssinin tamamlanmasını bekliyorum atmak için
Geçmiş olsun canım inşallah iyi durumdasındır. Bize de haberdar et umarım her şey yolundadırKızlar selam kızım ağlıyordu kucağıma aldım teselli etmek için kucağımda ağırlaşınca koltuğa oturayım dedim. Koltuğu yatak gibi açmıştık ek parçası açıktı. Kızım kucağımda kendimi koltuğa bırakıyım dedim kukum koltuğun tahtasına çarptı. Popo kemiğim ve bütün kukum aşırı ağrıyor. Çarptıktan sonra aşırı kasık ağrısı ve aşağı doğru çekiliş tarzında bi ağrı uzun da sürdü. Şu an karnım kasılıyor anüse doğru baskı hissediyorum
bebis kilosu iyi olur gelişimi hızlı olursa arkaya yatirabiliyorlar. nitekim kızımın gelişimi persentilde çok ilerde çıkardı 6 aylıkken en az bir yaş giydirebiliyordum. Bu bebegim belki normal olacak ama yine de bebeği görmeden gelişimini görmeden alamam sanırım.Eki Görüntüle 3497875
Merfbaby Oyuncaklı Ana Kucağı - Gri
Ben bundan almayı düşünüyorum kumaşı çook güzelmiş ve geri dönüşü çok fazla kişi kullanmış
kasılmalar düzenli degildir inşallah magnezyum alıyorsan destek olur o . ama o kuku çarptı en fazla acıyan yerdir orası canım acile gitme şansın varsa bir görün akıntısı da kontrol et canım akintin sarıya filan dönmesinKızlar selam kızım ağlıyordu kucağıma aldım teselli etmek için kucağımda ağırlaşınca koltuğa oturayım dedim. Koltuğu yatak gibi açmıştık ek parçası açıktı. Kızım kucağımda kendimi koltuğa bırakıyım dedim kukum koltuğun tahtasına çarptı. Popo kemiğim ve bütün kukum aşırı ağrıyor. Çarptıktan sonra aşırı kasık ağrısı ve aşağı doğru çekiliş tarzında bi ağrı uzun da sürdü. Şu an karnım kasılıyor anüse doğru baskı hissediyorum
Bir daha deniyorum şansımı belki bu sefer girmeyi düşünürKızlar iyi perinotolog İstanbul için bir ara konuşulmuştu. Yazan kim ise tekrar tavsiyeleri alabilir miyim ?
Çok çok geçmiş olsun, umarım hiç bir sorun yoktur. Nasıl oldun daha iyi misin?Kızlar selam kızım ağlıyordu kucağıma aldım teselli etmek için kucağımda ağırlaşınca koltuğa oturayım dedim. Koltuğu yatak gibi açmıştık ek parçası açıktı. Kızım kucağımda kendimi koltuğa bırakıyım dedim kukum koltuğun tahtasına çarptı. Popo kemiğim ve bütün kukum aşırı ağrıyor. Çarptıktan sonra aşırı kasık ağrısı ve aşağı doğru çekiliş tarzında bi ağrı uzun da sürdü. Şu an karnım kasılıyor anüse doğru baskı hissediyorum
Kemik ve kas ağrısıdır inşallah bence de canım, korktuysan bebiş de kasılmıştır. Şimdi nasıl oldun?Kızlar selam kızım ağlıyordu kucağıma aldım teselli etmek için kucağımda ağırlaşınca koltuğa oturayım dedim. Koltuğu yatak gibi açmıştık ek parçası açıktı. Kızım kucağımda kendimi koltuğa bırakıyım dedim kukum koltuğun tahtasına çarptı. Popo kemiğim ve bütün kukum aşırı ağrıyor. Çarptıktan sonra aşırı kasık ağrısı ve aşağı doğru çekiliş tarzında bi ağrı uzun da sürdü. Şu an karnım kasılıyor anüse doğru baskı hissediyorum
24-28 arası dedi bana26 27 diye doktor mu yönlendirdi canım şeker yüklemesi için? 24.hafta demişti bana