Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

26 27 diye doktor mu yönlendirdi canım şeker yüklemesi için? 24.hafta demişti bana

Kızlar bu arada ana kucağı vb ağır ve az kullanılan ürünleri temiz 2.el bakabilirsiniz.. zaten 8 aydan sonra asla durmuyor üzerinde.. ben kızıma nuna almıştım 2.el temiz hiç kullanmamış bile 3 te 1 fiyatına aldım.. güzel fırsatlar var emin olun..

Süt sagma pompasi da lansinoh çift kullandım.. o da arkadaşımdan geldi onu beğendim ben.. çünkü yedek parça satılıyor ve çok hızlı geliyor.. sut sagma pompalarinda ufak bir valf var o önemli mesela yedek parça satması benim çok işime yaramisti..

Geçmiş olsun canım inşallah iyi durumdasındır. Bize de haberdar et umarım her şey yolundadır

bebis kilosu iyi olur gelişimi hızlı olursa arkaya yatirabiliyorlar. nitekim kızımın gelişimi persentilde çok ilerde çıkardı 6 aylıkken en az bir yaş giydirebiliyordum. Bu bebegim belki normal olacak ama yine de bebeği görmeden gelişimini görmeden alamam sanırım.

kasılmalar düzenli degildir inşallah magnezyum alıyorsan destek olur o . ama o kuku çarptı en fazla acıyan yerdir orası canım acile gitme şansın varsa bir görün akıntısı da kontrol et canım akintin sarıya filan dönmesin

Çok çok geçmiş olsun, umarım hiç bir sorun yoktur. Nasıl oldun daha iyi misin?

Kemik ve kas ağrısıdır inşallah bence de canım, korktuysan bebiş de kasılmıştır. Şimdi nasıl oldun?

Kızlar şampuan, pişik kremi de stokluyor muyuz? Ben mustela tartışmalı diye Ecowel, Minoris, İncia arasındaydım ama okuduğum yorumlarda dermatologların daha çok Mustela önerdiğini farkettim ve şu yorumu da gördüm. Artık huni takacağım yakında daha fazla araştırdıkça böyle şeyleri. Siz ne alacaksınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…