Kuzu ameliyattan önce şeker hastasıydım genetik anneannem de şeker hastasıymış bi de babam da bence şeker hastası bi test yaptırsa çıkacak ama inat yaptırmıyor. O yüzden bende doğal yatkınlık da varsende şekerin ne işi var canım benim hiç kalmamıştır bir de olsa hissedersin yemek yedikten sonra beynin uyuşuyor seker varsa.
terapiler güzelmiş bizim evi götürüyor valla arkadaş kahvaltıya gelecekti dedim ben evde sıkıldım. dışarıda yapalım cunku evi toplayamam
Ben de dünden beri bunu düşünüyorum. Aldım hiç kullanmadım diyen arkadaşlarım var kesin al ben her gün kullandım diyen var kafamda deli sorular. Deneyimli anneler bize yorum yapar umarım
Tamamdır canım
Ben göğüs pompasını sezaryenden sonra sütü arttırmak için kullandım bence kullanılmalı ama avent değil mochi hand free yeni çıkarttığı pompası. Hem göğüs ucu aparatı göğüs ucunun büyüklüğüne göre değiştirilebiliyor. Böylece meme ucu yarası süt gelmeme gibi bir dert olmuyor. Ve pompa memeye yapışık olduğu için sağım esnasında elinle tutmuyorsun. Büyük kolaylık.Ben de dünden beri bunu düşünüyorum. Aldım hiç kullanmadım diyen arkadaşlarım var kesin al ben her gün kullandım diyen var kafamda deli sorular. Deneyimli anneler bize yorum yapar umarım
Avent biberon tek geçerim hala kızıma aventle inek sütü veriyorum. Emzik kısmı numara numara ayarlanabiliyor aya yaşa akışkanlık seviyesine göre. Cam, pp,boy boy çeşit çeşit ve bence meme reddi yapmıyor. En azından bizde yapmadı ve en başta meme reddi yapmaması çok önemli. O yüzden en risksizi yavaş akışlı avent. Ve yenidoğan döneminde kaşık biberon herkese tavsiyem. Sağdığın anne sütünü yenidoğanken vermek için de kaşık biberon mutlaka alın mama vermeseniz de.www.hepsiburada.com/philipsavent
Burdaki 16 üründe %50 var ama hangilerini almak lazım biberonlar filan mantıklımı bilmiyorum ki. Sırf indirim var diye değil kullanacaksak alalım. Hu huuuu tecrübeli annelerrrrr destek pleaseeee
bitirdik bulantısız kusmasız. ama zor yani kolay değil. aç beklemek aç içmek o şeyi. sonuçta açlık biraz yüksek çıktı yükleme sonrası değerler normalGünaydınnBende yeni içtim sayılır içerken bi sorun olmadı ama şimdi biraz midem bulanmaya başladı. Sen nasılsın
İyi çok şükür normal çıkmış. Benim daha sonuçlar çıkmadı 3.30 da gidicem sonuç içinbitirdik bulantısız kusmasız. ama zor yani kolay değil. aç beklemek aç içmek o şeyi. sonuçta açlık biraz yüksek çıktı yükleme sonrası değerler normal
Ben sadece emzik aldım 0-6 biberonu ben de duydum çok iyi diye ama şimdilik almayacağım sütüm gelecek ve kızım emecek diye düşünüyorum alıp negatiflik yüklemek istemiyorumAvent biberon tek geçerim hala kızıma aventle inek sütü veriyorum. Emzik kısmı numara numara ayarlanabiliyor aya yaşa akışkanlık seviyesine göre. Cam, pp,boy boy çeşit çeşit ve bence meme reddi yapmıyor. En azından bizde yapmadı ve en başta meme reddi yapmaması çok önemli. O yüzden en risksizi yavaş akışlı avent. Ve yenidoğan döneminde kaşık biberon herkese tavsiyem. Sağdığın anne sütünü yenidoğanken vermek için de kaşık biberon mutlaka alın mama vermeseniz de.
ya çıksa da seker ne ki kuzum yaaa ben bol bol marul biber yedim gayet de doydum şekerim 96 çıktı gayet de fit hissediyorum sağlıklı besleniyoruzKuzu ameliyattan önce şeker hastasıydım genetik anneannem de şeker hastasıymış bi de babam da bence şeker hastası bi test yaptırsa çıkacak ama inat yaptırmıyor. O yüzden bende doğal yatkınlık da var
O bahaneyi ben de kullanıyorum ya evime biri gelmek isteyince dışarı mı çıksak moduna bağlıyorum hiç bişey olmasa oyuncak toplamak berbat bir şey
ilaç kullanıyorum canım. yükselmesi tehlikeli malesef kötü düşünme stresten uzak dur heyecan ani sevinç ani üzüntü duygu durumu değişiklikleri etkiler olabildiğince rahat ol evet afamet grubu ilaç gebelikte kullanılıyor gerek görürse dr verir canimMerhaba, bende de tansiyon yukselıyor ama sadece ecopirin verdiler. Anlayamadıgım su neden sureklı ilacı kullanamıyorum. Yükselirse bebeği alırız gibi şeyler söylüyorlar. Hamıleligimin basında yüksek oldugu anlasıldı. Yani ilerde daha yükselirse ilaçla gebeliğe devam edilemiyor mu ? Siz kullanıyomussunuz . Neye göre söylüyorlar anlayamadım bir türlü.
bize bildirim bu ay varAy valla indirim indirim anamız ağladı eşim diyor ki onu gelecek ay alalım hayır indirim var diyorumaralıkta bize bindirim var. Ocak şubat da doğum masrafı var
Bende alıcam sanırım iyi fiyatPhilips Avent Tekli Elektrikli Göğüs Pompası Scf323/11
Kızlarrrr bu nasıl alayım mı 1550 TL fiyatı indirimde. En yakın fiyat e bebekte 2750
Ben kızıma hamileyken hiç emzirir miyim ya gelmezse diye üzerine düşünmedim. Biberon olarak da yalap şalap bi kaç birşey almıştım hatta şokta mı a101de mi o ara ara gelen kampanya haftanın ürünleri oluyor ya ondan 1-2 cam biberonBen sadece emzik aldım 0-6 biberonu ben de duydum çok iyi diye ama şimdilik almayacağım sütüm gelecek ve kızım emecek diye düşünüyorum alıp negatiflik yüklemek istemiyorum
Canım benim 1 olumsuz haber daha kaldırabilecek takatim yok. Yeter artık bende çocukta bi şey çıkmasın vallaha bezdim yaya çıksa da seker ne ki kuzum yaaa ben bol bol marul biber yedim gayet de doydum şekerim 96 çıktı gayet de fit hissediyorum sağlıklı besleniyoruz
yok yok inşallah çıkmaz. Bi kurşun da dökelim sana onlineCanım benim 1 olumsuz haber daha kaldırabilecek takatim yok. Yeter artık bende çocukta bi şey çıkmasın vallaha bezdim ya
kurşunu bana komple soksunlar aşkoyok yok inşallah çıkmaz. Bi kurşun da dökelim sana onlinemasallahh maşallah kötü enerjiler gitsin
Ben almadım ama çok arastırdım kızenimde hem phılps Avent hemde benim alacagım markayı yani bebebao yu kullanmıstı bundan daha çok memnun kaldıgını söylemişti ön yüzden ve arastırmalarım okuduğum yorumlar sonucu benim tercihim bebebao olacakSelamlar. Göğüs pompası alan veya daha önce kullanıp memnun kalan anneler var mı?Önerilerinizi bekliyorum
Canım bebebaoyu ne kadara aldın. Mochi de bebebau gibi handyfrei ürün çıkardı süper. Lansinoh biberon şimdilik yeterli 1 tane doğumdan sonra duruma göre hareket edersin. Bi de kaşık biberon al benceKızlar hepsiburadada bebebao indirime girmiş. Ben onu aldım. Philipsten kimse memnun değil sanırım yorumlar hep negatifti. Bir de ben bir tane biberon aldım o da lansinohun anne meme ucuna uygun akışlı olanı başka almama gerek var mı emin olamadım tecrübeli anneler yardım litfennn
Ben huggy marka favoriye attım iki aydır inmiyor fiyatı :) inince alcm. Bazen banyo kapısına taşımak gerekiyor bebeği bazen salona bazen mutfağa. Bence şartKızlar bu arada ana kucağı aldınız mı? Hangi markayı öneriyorsunuz? Uygun yollu olarak tabi
Yani kızlar pompa işini bence araştırın atın favoriye doğumdan sorma ihtiyaç olursa alırsınız. Belki ihtiyaç olmayacak. Ben ilk çocuğumda iki game aldım manuel ve şarjlı bir kez kullanmadım. Çünkü sürüm yeterliydi dışarı çıkacaksam çocuğa sütü elimle bile istediğim kadar iki dkda sağıyordumBen de dünden beri bunu düşünüyorum. Aldım hiç kullanmadım diyen arkadaşlarım var kesin al ben her gün kullandım diyen var kafamda deli sorular. Deneyimli anneler bize yorum yapar umarım