- 24 Ağustos 2022
- 4.616
- 18.214
- 138
Evet öyleymiş canım benim ilk gebelik olunca insan hiçbişe bilmiyor belirti olsa dert olmasa dertBenimde belirtim yok canım.Sadece arada karın ağrısı veya kasık ağrısı gibi geliyor gidyorÇoğu kişide belirti yaşamıyormuş için rahat olsun
İçiniz rahat olsun mesela bende hiçbir zaman belirti olmadı
Benim gibi Olan biri daha :) bazen diyordum bebek duruyor mu sonra geçiyor. :)Benimde belirtim yok canım.Sadece arada karın ağrısı veya kasık ağrısı gibi geliyor gidyorÇoğu kişide belirti yaşamıyormuş için rahat olsun
Aynen benimde öyle reglim gecikmesiydi anlamazdım bileBenim gibi Olan biri daha :) bazen diyordum bebek duruyor mu sonra geçiyor. :)
Ben her ay yapıyorum test bu ay da es geçmeyeyim diyerek yapmıştım ihtimal vermediğim bir aydı şok oldukAynen benimde öyle reglim gecikmesiydi anlamazdım bile
Ben her ay yapıyorum test bu ay da es geçmeyeyim diyerek yapmıştım ihtimal vermediğim bir aydı şok oldu
Ya ben de nasılsa olmaz diyordum selamın aleyküm dedi bıdığımBen her ay yapıyorum test bu ay da es geçmeyeyim diyerek yapmıştım ihtimal vermediğim bir aydı şok olduk
Zaman zaman belirtilerin gitmesi normalmiş benimde tek belirtim göğüslerimdi onlarda artık eskisi gibi acımıyor eskiden eğilince yere düşecek gibi hissederdimKızlar selam, belirtilerim kayboldu gibi. Sizce normal midir? Var mı benim gibi olan?
Ay ben de öyleydim adet olacağım diye moralim bozuk geziyordum s.a diyerek ortama giriş yaptıBeb
Ya ben de nasılsa olmaz diyordum selamın aleyküm dedi bıdığım
Yaa evet benim de azaldı göğüs hassasiyetiZaman zaman belirtilerin gitmesi normalmiş benimde tek belirtim göğüslerimdi onlarda artık eskisi gibi acımıyor eskiden eğilince yere düşecek gibi hissederdim
kızlar selam. 6+2deyim, yoğun mide bulantısı yaşayan var mı? afedersiniz çıkartacağım çıkartamıyorum, yemek öncesi değil sonrası garip şekilde sürekli midem bulanıyor. ilaç kullanmak istemiyorum. sakız çiğnemek(işe yaramıyor) gibi basit ve doğal yöntemi olan var mı?
Hayırlı olsunn sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallahSon regl tarihim 2 mayıstı 2 gün önce kan verdim hcg 4178 çıktı henüz doktora gitmedim 6. Haftalık olsun öyle gidelim diyoruz ama çok heyecanlıyız eşimleinşallah sağlıklı bi gebeliktir. Ay zaman hiç geçmiyor sanki eğer zamanında doğarsa 6 Şubat doğum günü görünüyor annesi babası gibi Kova burcu olacak galiba
Maşallahhh tebrik ederim Allah hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin minik yavrularımızıHayırlı olsunn sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallahbenim de sat 4 Mayıs ve tahmini doğum 8 Şubat seninle çok yakın tarihlerimiz
benim de var aynen, cikartmamaya çalışıyorum ama özellikle sabahları bulanıyor, merak etme, kotu bir şey degilkızlar selam. 6+2deyim, yoğun mide bulantısı yaşayan var mı? afedersiniz çıkartacağım çıkartamıyorum, yemek öncesi değil sonrası garip şekilde sürekli midem bulanıyor. ilaç kullanmak istemiyorum. sakız çiğnemek(işe yaramıyor) gibi basit ve doğal yöntemi olan var mı?
AyyynıyızzzzHayırlı olsunn sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallahbenim de sat 4 Mayıs ve tahmini doğum 8 Şubat seninle çok yakın tarihlerimiz
Mükemmel bi değerArkadaşlar merhaba:) sanırım ben de şubat annelerindenim :) 7 Haziran da evde testim pozitif çıktı :) akşamına kan verdim hcg 433 çıktı :) hünüz kese vs yok tabi :) İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız :)
Merhabalar, mesajınıza şansa denk geldim. Hangi semtte oturuyorsunuz bilmiyorum ama Bayrampaşa Kolan Hospital’da Cemile hanım var, bence iyi ve anlayışlı bir doktorahahahaaa çok güldümIstanbul Avrupa yakasında hastane dr önerilerinizi beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?