Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    110
Kızlar bize yatış verdiler ve biz de sadece kendi ailelerimizle görüştük. Rsv teşhisi var gögse daha inmemiş ama doktor nefes alışverişimizi pek beğenmedi, o sebeple yatmayı tavsiye etti biz de kabul ettik. Çok dua edin hemencecik toparlayalım da kurtulalım bu illetten

çok sıkıldım bunaldım bu uyku konusundan artık. bir çocuğun uyku sevmiyordu hadi bari ikincisinde şansım güleydi. mızmızlanıyo uykusu geliyo yatırıyorum yok dalamıyor. kalkıyo aynı döngü.

Elimde 2 numara var birkaç tane onları bitireyim 3 numaraya geçeyim ben o zaman. İndirimden 2 paket almıştım iade ettireyim eşime
evet geçin rahat etsin bebeğiniz ben prima premium’da hiç taşma/sızma yaşamadım sadece çok uzun kakalı kalırsa gece zıbının kenarında bezin içine toplanan kısımlarda ince çizgi kaka izi oluyor detay verdim ama haha. üzerinde yazan kiloya takılmayın bence her bebeğin bacak kalınlığı, popo büyüklüğü vs farklı sonucta. o üstlerinde yazan kilo aralıklarında ben hep en altta gittim koca popolu galiba bebeğim 6 kgya kadar filan 2 numara kullanmaya imkan yoktu

Ben doğumdan önce prima, sleepy ve molfix almıştım. Molfix pişik yapti, sleepy kalote olarak ve ebat olarak kötü geldi. Hiç riske atmamak adına prima aldım. Çok da iyi su an. Ben kaka yapmadigi sürece (cisi cok degilse) gece pek ellemiyorum, hoş altını değiştirince de uyuyor o ayrı benim kızın da sanki poposu ve bacakları bir tık etli ondan olmuyor olabilir :) benim prima 4-8 kg aralığında ona rağmen sıkıyor

Biz bugün rota ve menenjit aşılarını olduk. Ateş yapabilir dedi doktor. Calpol verdik eve gelince. 38 i geçerse 6 saatte bir 1 çay kaşığı verebilirmişiz. Bide sünneti planladık. 17 nisanda sünnet yaptırıcaz kısmetse.
Eşimi şikayet ettim doktora. Dedim sütüme laf ediyor. Eşim de doktora dedi artık mamaya başlayalım. Doktor dedi ne gerek var. Beslenmesi kilo alımı gelişimi çok güzel. Boyu üç cm uzamış. 3 haftada 600 gr almış. Prematüre olduğundan ayda 500-600 alması yeterli diyor. Neden mama verelim ben önermiyorum dedi. İlerde çocuğun kalp tansiyon şeker hastalıkları olur hızlı kg aldırmaya çalışmayın dedi. eşime dedim bu süt muhabbeti artık kapanmıştır ağzını açma bi daha. Ben emziriyorum çocuğumu. o da kabul etti artık.

Gozunuz aydin :) annesine de kendisi söyler artık sizi o kadar strese soktuklariyla kaldılar

imom omega ve solmasın calsiyum magnezyum d3 var onu içiyorum arada demir ilacı ve arada aspirin haftada bir gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…