Çok teşekkür ederim, amiin inşallah ☺Hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim, amiin inşallah ☺Hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah
Allah razı olsun, hepimiz sağlıcak ile kucaklarımıza alalım miniklerimizi inşallah ☺Maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merhabalar ☺ pcos ile baş etmeye calısırken iki tüpümde de hidrosalpenks tanısından sonra tüp bebeğe basladık, yumurta toplatıp tüpleri aldırdım . İlk transferimi oldum 3. Gün çift embriyo. 5 haziran esas test günümdü beta 515 ile buradayım. Daha kese mi keseler mi bilmiyoruz. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucagımıza almak nasip olur
Benim de 8 Şubat görünüyorBende de öyle canım bizim doğumlar aynı hemen hemen benim de 5 şubat görünüyor. Adet 1 mayıstı. İnşallah yolk bebek kalp atışı hepsini aynı anda görürüz
herbirimiz, bekleyen isteyen umut eden herkes çok güzel haberler alsın amiiiin çok teşekkür ederimGörünür diye düşünüyorum allahın izniyle normalde 6 hafta olunca gidecektm de sonuçlarımda yanlışlık çıkınca telaş yapıp acele ettm İnşallah güzel haberler alırsınız
inşallah ☺ çok hoşbulduum ☺☺Hayırlı olsun hoşgeldin
aa ne kadar iyi geldi yazdığınız, Allah bağışlasın bebeğinizi. Biz de bütün endişeleri atlatıp dünyaya getiririz inşallahBu grubu görünce çok duygulandım 2024 Şubat anne grubu yöneticisiyim taaa geçen seneye gittim ah mazi.. şimdi yan beşiğimde uyuyor ponciğim Zaman su gibi hızlıca geçiyor elinize alacak mis kokusunu içinize çekeceksiniz.. hepinize sağlıklı bir süreç diliyorum
Sizin bebise de Allah uzun güzel sağlıklı ömürler versin inşallahBu grubu görünce çok duygulandım 2024 Şubat anne grubu yöneticisiyim taaa geçen seneye gittim ah mazi.. şimdi yan beşiğimde uyuyor ponciğim Zaman su gibi hızlıca geçiyor elinize alacak mis kokusunu içinize çekeceksiniz.. hepinize sağlıklı bir süreç diliyorum
belirtiler bir gidip bir geliyor, onlara takılma.Kızlar selam, belirtilerim kayboldu gibi. Sizce normal midir? Var mı benim gibi olan?
Ocak anneleri deyim 9.haftaya gircem inşallah ama şuan hamile değilmişim gibi bı tek 4 kilo aldım bı anda sistimKızlar selam, belirtilerim kayboldu gibi. Sizce normal midir? Var mı benim gibi olan?
Ben de 2 gündür aynı şekildeyim ağrım varken ağrım var acaba bebeğe bişey mi oldu diye korkuyorum yokken de yine aynı endişe korkuKızlar selam, belirtilerim kayboldu gibi. Sizce normal midir? Var mı benim gibi olan?
Benim kasık ağrım falan kayboldu ama göğüslerim şişmeye başladıKızlar selam, belirtilerim kayboldu gibi. Sizce normal midir? Var mı benim gibi olan?
Ayy hoşgeldin canımmMerhaba anneler ve anne adayları ben buradayım galiba BAT a iki gün var
İştahın mı açık bi de bulantı durumun nasıl canımOcak anneleri deyim 9.haftaya gircem inşallah ama şuan hamile değilmişim gibi bı tek 4 kilo aldım bı anda sistim
Bulantım yok geçen haftalarda az vardı sabahları iştahım çok açık ya sürekli bisryler yiyesim var sistim baya kilo aldimİştahın mı açık bi de bulantı durumun nasıl canım
Dediğin gibi ödemdir belki bu kadar hızlı da kilo almamışsındırBulantım yok geçen haftalarda az vardı sabahları iştahım çok açık ya sürekli bisryler yiyesim var sistim baya kilo aldim
İçiniz rahat olsun mesela bende hiçbir zaman belirti olmadıKızlar selam, belirtilerim kayboldu gibi. Sizce normal midir? Var mı benim gibi olan?
Doğru söylüyorsun saldım artık vallabelirtiler bir gidip bir geliyor, onlara takılma.
Ödemdir ödemOcak anneleri deyim 9.haftaya gircem inşallah ama şuan hamile değilmişim gibi bı tek 4 kilo aldım bı anda sistim
Olsa bir dert olmasa bir dert değil miBen de 2 gündür aynı şekildeyim ağrım varken ağrım var acaba bebeğe bişey mi oldu diye korkuyorum yokken de yine aynı endişe korku
Göğüsler benim de şiş ve damarlı 5+3 oldukBenim kasık ağrım falan kayboldu ama göğüslerim şişmeye başladı
Sanırım sen benden öndesin gerçi
Ayy hoşgeldin canımm
Haklısın canım bazen gidip gelebiliyormuşİçiniz rahat olsun mesela bende hiçbir zaman belirti olmadı
Benimde belirtim yok canım.Sadece arada karın ağrısı veya kasık ağrısı gibi geliyor gidyorÇoğu kişide belirti yaşamıyormuş için rahat olsunKızlar selam, belirtilerim kayboldu gibi. Sizce normal midir? Var mı benim gibi olan?