• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Amin inşallah gebeyimdir😇 adet ağrısı oluyor geçiyor
Hiç stres yapma canım kaçla başladığı değil artışı önemli 🤗 bebeği de kendini de strese sokma 😇 benim ilk kızımda böyle düşüktü hatta 2. Ayında şakır şakır kırmızı kan gelmişti bacaklarımdan aktı düşün.. Ama eşi kapatmış rahim ağzını çok şükür şimdi 13 yasında benim boyumda 🤗🤗 yani ömrü varsa ne olursa olsun bişey olmuyor içini ferah tut 😇
Aminnn inşallah gebesindir canım 🩷🩷Ya ne güzel söyledin öyle Allah razı olsun 🌸kendimi strese sokmamaya çalışacağım

Aminnn inşallah gebesindir canım 🩷🩷Ya ne güzel söyledin öyle Allah razı olsun 🌸kendimi strese sokmamaya çalışacağım
Sakin ol canım benim🤗 bak bugün mübarek gün dua et bol bol hayırlı sağlıklı olsun inşallah 🤗😍
Ben şuan böyle bir haber alsam eşimde bende mutluluktan ağlarız 😊😉 tadını çıkar gebesin sen artık içinde başka biri var ona bunu yapma bitanem 🤗

Sakin ol canım benim🤗 bak bugün mübarek gün dua et bol bol hayırlı sağlıklı olsun inşallah 🤗😍
Ben şuan böyle bir haber alsam eşimde bende mutluluktan ağlarız 😊😉 tadını çıkar gebesin sen artık içinde başka biri var ona bunu yapma bitanem 🤗
Bu mesajın çok duygulandırdı beni 🥹🥹.Güzel dileklerin çok iyi geliyor bana Allah güzel kalbine göre güzel şeyler çıkarsın hep karşına

Kızlar tam erken gebelik testi yaptım artı medin sonucuna bakmadan gördüm ki hop regl olmusum . Test sonucu da pozitif üstelik . Aman sakın artimed almayın yoklukta bile almayın yani kesinlikle . Simdiki hesaplarıma göre BAT 9 Mart .Yebi ay gelsin bakalimmmm .

Eklentiler

• IMG_4393.webp
    IMG_4393.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar tam erken gebelik testi yaptım artı medin sonucuna bakmadan gördüm ki hop regl olmusum . Test sonucu da pozitif üstelik . Aman sakın artimed almayın yoklukta bile almayın yani kesinlikle . Simdiki hesaplarıma göre BAT 9 Mart .Yebi ay gelsin bakalimmmm .
Bu arada kasikta batmalar bel ağrısı falan yaşadım refleks bir hafta kaladan önce hatta . Önümüz ay bunlara aldanmayacağım yaa .

Kizlar bugun birbirimize de dualar edelim. Hepiniz icin dua ediyorum sizlerin de duasına talibim.. Allahım saglikla kolaylikla hamile kalmayi saglikla bebeklerimizi dogurup büyütmeyi nasip ersin inşallah hepimize 🙏 isteyen herkese nasip olsun inşallah ennn kisa zamanda 🙏💗

Bu nasıl bir test ya hamilelik şakası yapmak isteyenler direkt artımed alsın 😂 K kelebek-3 canım sen baska test almalısın bak

Kızlar eşim 21'inde gidecekti randevuyu öne çektik yarın örnek verecek en son pazartesi akşamı ilişki olmuştu perhiz içinde çok güzel bir zamanlama. Aynı gün alıyorlarmış galiba üroloji. Sonuçlar ne zaman nasıl çıkar bilmiyorum kaç günde ama benim de 27 şubat'a doktor randevum var bir baktıracagım kendime yeniden rahim filmi vs soracagımeşimin sonuçları ile birlikte gideceğim onun da yorumunu alacağım sonuç ne çıkarsa.

Kızlar eşim 21'inde gidecekti randevuyu öne çektik yarın örnek verecek en son pazartesi akşamı ilişki olmuştu perhiz içinde çok güzel bir zamanlama. Aynı gün alıyorlarmış galiba üroloji. Sonuçlar ne zaman nasıl çıkar bilmiyorum kaç günde ama benim de 27 şubat'a doktor randevum var bir baktıracagım kendime yeniden rahim filmi vs soracagımeşimin sonuçları ile birlikte gideceğim onun da yorumunu alacağım sonuç ne çıkarsa.
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberler alirsin 🙏

Back
X