• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Günaydın canım🤗 şoku atlatabildin mi güzel anne 😇
Benimde göğüslerim yumurtlamadan itibaren sızlardı bu ay hiçbişey olmadı bugün sanki biraz hassas gibi.. Ama negatif görücem diye test yapmaya korkuyorum ara ara adet ağrısı geliyor olucam diyorum bakıyorum açık sarı gibi akıntı gelmiş
Canımm İnşallah hamileliktendir senin bu belirtilerinde Duamdasın sende diğer arkadaşlarımda .🩷🩷🩷🌸🌸🌸🤲
Evet atlattım ama içim huzursuz bazı yerlerde 8 günlük gecikmeye göre değer düşük deniliyor .Ama benim adetten 4 gün öncesi bile 0.100 dü .Eğer gebeliğim olumluysa sanırım yumurtlama dönemi yaşadığım ilişkimden olmamış daha sonra olmuş veya geç döllenme dedikleri şeyle alakalı .O yüzden bugün duygusalım tam anlamıyla sevinemiyorum

Kızlar bu testleri peş peşe yaptım sizce bozuklar mı. Döngümün 27. Günü şüpheli ilişkinin de 14. Günü.

Eklentiler

• IMG_5122.webp
    IMG_5122.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_5118.webp
    IMG_5118.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_5123.webp
    IMG_5123.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 51
Canımm İnşallah hamileliktendir senin bu belirtilerinde Duamdasın sende diğer arkadaşlarımda .🩷🩷🩷🌸🌸🌸🤲
Evet atlattım ama içim huzursuz bazı yerlerde 8 günlük gecikmeye göre değer düşük deniliyor .Ama benim adetten 4 gün öncesi bile 0.100 dü .Eğer gebeliğim olumluysa sanırım yumurtlama dönemi yaşadığım ilişkimden olmamış daha sonra olmuş veya geç döllenme dedikleri şeyle alakalı .O yüzden bugün duygusalım tam anlamıyla sevinemiyorum
Amin inşallah gebeyimdir😇 adet ağrısı oluyor geçiyor
Hiç stres yapma canım kaçla başladığı değil artışı önemli 🤗 bebeği de kendini de strese sokma 😇 benim ilk kızımda böyle düşüktü hatta 2. Ayında şakır şakır kırmızı kan gelmişti bacaklarımdan aktı düşün.. Ama eşi kapatmış rahim ağzını çok şükür şimdi 13 yasında benim boyumda 🤗🤗 yani ömrü varsa ne olursa olsun bişey olmuyor içini ferah tut 😇

Test yaptım negatif çıktı😔 üzüldüm açıkcası bu ay bir ümitlenmiştim adetim 2 gün gecikince .

Benim birkaç gün önce aynı şey başıma geldi maalesef kanda negatif gördüm 2 gün sonra da regl geldi. Senin testindeki çizgi daha net ama hiç güvenilmiyor. İnşallah yanılırız da kanda pozitifi görürsün canım 🥹
İnşalllah canım hepimiz için kanda pozitif görmeyi diliyorum çok değişik stres hüzünlü bir süreç 🥲

Artimet çok mimli ben almıyorum oyuzden Ama genelde yanlış çıkan sonuçlar da ben daha silik görüyordum seninki çok net hemen başka bir marka alır mısın 2 günün mü var 3 mü şu anda 2 sanırım 2 varsa net bir şekilde ki şu anki testin gerçekse normal kaset testi çıkar hadi koş da al bari 😂
Aldım erken gebelim mı mu diye sanırım bi test aldım çıkmadı🥹ama kaset testte yaptım yarım saat sonra çıktı

Yani iş yerindeyim direk idrar gelmesi gereken yerlere işedim damlatmadım. Controller bi garip o yüzden bozuk olabilir mi testler
Kaset teste de mi işedin :KK14: Bence gerekenden çok daha fazla idrar gitmiştestlerin olup olmayacak yerlerine de. Şuan tabiiki de hatalılar :KK31:

Selam kızlar
sat : 14 Ocak
Bat 9 Şubat
Çok düzenli olurum şaşmaz vücudumu tanıyorum.. bugün tam 5. Gün gecikmenin günlerdir nerdeyse çoğu belirtiyi yaşadım en çokta karın ağrısı ve vajinada kasıklarda iğne batması hissi . Eşim test için biraz daha beklemem gerektiğini söylüyor belki olursam üzülürüm diye . Ama önlem almam gereken bir sürü durum var daha önce düşükler yaşadım . Şuan işte hemde hastane de çalışıyor 😂😂 Napcam nasıl ikna etcem bu adamı bir bebek göremedik 4 kez hamilik geçirdim nerdeyse ama ikna olmuyır kendileri asla . Neden 8 ay sonra falan fark etmiyorsun hamile olduğunu neden hemen kendini panikliyorsun diyor . 5 gün geçmiş çokta iyi biliyorum kendimi . Onu ikna edemiyorum 😣 şuraya takvimde bırakayım 🥹
Senin eşinden benimki gibi benimki erken erken diye darlıyor beni. Kaset testler bal gibi pozitif kan vereyim yok erken günüm yarın geçecek benim erken değil ama ikna olmuyor. Ne yapacaz biz sen bence git keseni gör ultrason resmini ver 😅

Back
X