• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar lütfen fikri olan yazabilir mi? Reglime 6 gün var sağ kalcamin üstü belime doğru ağrı var yatarken ve yürürken rahatsiz ediyor sızım sızım sızlıyor gebelik belirtisi olabilir mi? Kasığımda da hafiften ağrılar oluyor günüm yaklaşıyor diye

evet benimde 7 yaşında evet bende istiyorum cok 1 senedir istiyoruz ama kızımın bu isteği beni daha da üzüyor
Benimde oğlum 7 yaşına girecek oda cok istiyor🥹 bende üzülüyorum en son bir arkadaşı benim kardeşim olacak dedi. Bana anne neden benim kardeşim olmuyor herkesin oluyor dedi cok üzüldüm.😔 Allahım nasip etsin çocuklarımız mutlu olsun🤲🏻

😂😂Amca baya emin kendinden komedi resmen ya😂

Ayy inşallah olcak ya ben hissediyorum bende aslan burcuyum çok az kaldı inşaallah rabbim nasip edecek tekrar 🙏🏻

Ayy cnm vallhi bu markayı asla almayın geçen ay bende hem erken hemde kaset testini aldım ikisde byle çıktı regl oldum herkeze çizgi cıkartyor hatalı testleri bekle bakalım az kalmış inşallah gelmiştir bebişin 🙏🏻

Ya net pozitif bu gelmiss bebişin hayırlı olsun cnm 🙏🏻 rabbim ummadıgımız anda yolluyor hediyesini çok sevindim senin adına 🥰
Komedi gerçekten 😃 aman baska aktara gitmeye korkarım şimdi 😃

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım şeninde hakkında gerçekten hayırlısı olsun rahat olmak en güzeli ❤️sende bekleyeceğim 3 ay daha bakalım 🙏güzel haberler alalım artık 🙏🌸
Bence de acele etme ama geç de kalma hiç genel muayene oldun mu olmadıysan kadın doğuma git istersen canım baksınlar ultrasonla🥰

Canım senin belirtin var mıydı?
Günaydın canım.En büyük belirtim adet gecikmem oldu ve kasıkmarımda ara ara gelip giden sancılanmalarım oluyordu .Bat tarihim geldikten sonra ve gecikmemerimde ise biraz daha hissediyordum bu sancıları .Ama sanki hep adet olacakmışım gibi geldi hatta gecikmemin 5 veya 6. Günü peçeteye pembe uzayan akıntı geldi ve bbiraz pembemsi akıntım oldu .Ben regl oldum sandım çünkü yerleşme akıntısı ise regldan önce olur diye düşündüm ve regldan 4 gün önce değerim 0.100 dü.Ve gecikmemin 6. Gününden itibaren göğüs hassasiyetim başladı ki bende ilk kez bu ay regl öncesi olmadı normalde hep bir hafta önceden başlardı ama bu kez çok geç başladı

Rabbim bebeğini sana hayırlı eylesin inşallah sağlıkla kucağına alırsın şükür et. rabbim çok güzel bir günde sana bebeğini gönderdi.cok sevindim rabbim hayırlısıyla bizlerede nasip eylesin inşallah 🙏🏻🤲
Aminn inşallah Allah razı olsun .Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin🤲🌸

Bence de acele etme ama geç de kalma hiç genel muayene oldun mu olmadıysan kadın doğuma git istersen canım baksınlar ultrasonla🥰
image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar sabah ilk idrarla yaptımevanora sende bakarmısın 🥲🥲elim ayağım titriyor yanlışlık yoktur değilmi adetime 3 gün var

Oldum canım baktırdım ben kendi doktoruma gittim bir sıkıntı yok dedi bana bakalım şimdi sabah test yaptım iki çizgi gördüm bir sen de baksana ona sonradan çok üzülmek istemiyorum çünkü bakalım şimdi Salı günü kan testi vereceğim sağlık ocağında yani böyle gerçekten negatif çıkarsa çok uzulecegim😥

Oldum canım baktırdım ben kendi doktoruma gittim bir sıkıntı yok dedi bana bakalım şimdi sabah test yaptım iki çizgi gördüm bir sen de baksana ona sonradan çok üzülmek istemiyorum çünkü bakalım şimdi Salı günü kan testi vereceğim sağlık ocağında yani böyle gerçekten negatif çıkarsa çok uzulecegim😥
Canım testin markası ne kaçıncı dk'da çıktı böyle? İdrar fazla mı geldi acaba çizgi net var evet ama dağılmış gibi de

Canım testin markası ne kaçıncı dk'da çıktı böyle? İdrar fazla mı geldi acaba çizgi net var evet ama dağılmış gibi de
Artımed canım erken gebelik sabah almıştım bilmiyorum ki sağ böbreğime doğruda biraz tuhaflık var birde iğne batları olmuştu 4 gün önce 🥲

Artımed canım erken gebelik sabah almıştım bilmiyorum ki sağ böbreğime doğruda biraz tuhaflık var birde iğne batları olmuştu 4 gün önce 🥲
Artımedse çok da bel bağlama kuzum. Beni de bariz pozitif çıkarttı sonra akşamına regl oldum. Yapabiliyorsan başka test yap veya kan ver. Başka bir testte daha görmeden güvenle kesinlikle derim sana

Kızlar sabah ilk idrarla yaptımevanora sende bakarmısın 🥲🥲elim ayağım titriyor yanlışlık yoktur değilmi adetime 3 gün var
Yaa çok üzülerek söylüyorum kesinlikle inanma lütfen bu teste hemen git başka marka al yap herkeze bol bol pozitif dağıtıyoer malesef bende hem kasetinde hemde erken gebelik testinde çıktı ama negatif malesef umarım vardır sende ama başka test yapmadan umitlenme hemen cnm

Back
X