- 14 Kasım 2024
- 2.271
- 892
- 38
- 30
Estağfurullah cnm ne kusuruKusura bakma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estağfurullah cnm ne kusuruKusura bakma![]()
Kuzum şimdi ateşini ölçtüm 37.8 diyor ben hasta oldum sanırımBen yazn ovulasyon da hormonn baktırdım canm bi sıkıntı yoktu. Ultrasonda da hersey harika dedi drum. Muhtemelen ultrasonda yumurta vs harika dediği için amh vs ıstemedi1 yıla dek normal dıyorlar ama ıstersen hormonlara baktır 6ay dolunca. Ya da kendin iste bir baksınlar. Eşim artık sperm verecek 21inde. Bu arada 6 yaşında bir kızım var
![]()
Gercekten içimi epey zor bir bitki. Şifa niyetine iciyorum. Çok sagol canimBen gözümü yumup burnumu tıkayarak içiyordum. Meryem suresi de oku
Amin canim Allah razı olsun. Allahım hepimizin gönlünden gecenleri nasip etsinİnsAllah canım Rabbim gönlune gore versın![]()
Ay kuzucum inşallah amin aminnnAmca baya emin kendinden komedi resmen ya
Ayy inşallah olcak ya ben hissediyorum bende aslan burcuyum çok az kaldı inşaallah rabbim nasip edecek tekrar
Ayy cnm vallhi bu markayı asla almayın geçen ay bende hem erken hemde kaset testini aldım ikisde byle çıktı regl oldum herkeze çizgi cıkartyor hatalı testleri bekle bakalım az kalmış inşallah gelmiştir bebişin
Ya net pozitif bu gelmiss bebişin hayırlı olsun cnmrabbim ummadıgımız anda yolluyor hediyesini çok sevindim senin adına
![]()
İnşallahOyle olur neyı beklersek en son o cıkıyor sonu guzel olsun bekledıgıne deger ınsAllah
Yok canım ya hala bekliyorummHala belli olmadı mı canım sonuç?
Haber ver mutlaka uyku tutmadı seni bekliyorumY
Yok canım ya hala bekliyorumm![]()
Benimde bir kaç aydır böyle oluyor stres yapma hep stresten oluyorPcosum var canım büyük ihtimal o sebeple gecikiyor. Geç ovulasyon görmüşümdür. Bu kadar uzamamıştı ama normalde de 30-35gün sürer. Belirtime bakarsam 29 ocakta çatlama görmüş olabilirim çünkü o zaman meme ucu hassasiyeti başlamıştı
Kuzum amin Allahım nasip eder inşallah bu ayAmin canım ben hiç üzülmedim İNAN gram üzulmedim bu ay. Farkındaysan da belirtiye inanmadıgım ıcın trıbe girmedim hıcah Rabbim sana ve diğer arkadaşlarıma versin hemen bu ay
tabi bana da olsa olur ama artık 2 şehir arası tükendiğimi hissediyorum. Belki de bu yüzden henuz kaderimde yok. Belki de evime dönünce olacaktır. Tamamen. İr teslimiyet içerisindeyim.
Yaa inşallah beklemene güzel bir karşılık veririm .Haber ver mutlaka uyku tutmadı seni bekliyorum
Bu arada ateşine bak bakalım
Acılde mı verdın canımY
Yok canım ya hala bekliyorumm![]()
Evet acilden verdimmAcılde mı verdın canım
Dua et yeterli,Yaa inşallah beklemene güzel bir karşılık veririm .
Acaba sonuç çıktıda ekrana mı düşmüyor diye düşündüm bir an .Ateş ölçerim yok ama hastanede kayıtta ölçtüklerinde 36 küsüratli bir şeydi
Öyle düşünme Allah inşallah nasip edecektir sanada banada hepimize .Nasibimizde varsa şartlar ne olursa olsun bizi bulur Allah'ın izniyleDua et yeterli,1 gün geciktim ve ateşim 37 civarı ama umudum yok yaş 41 diye gerçi allahtan ümit kesilmez
![]()
Hangi hastaneyse laboratuvar sonuçları diye gir ilk oraya düşüyorEvet acilden verdimm
Yaa öyle mi bilmiyordum canım .Bakayım birHangi hastaneyse laboratuvar sonuçları diye gir ilk oraya düşüyor
Amin canım inşallah ağzın bal yesinÖyle düşünme Allah inşallah nasip edecektir sanada banada hepimize .Nasibimizde varsa şartlar ne olursa olsun bizi bulur Allah'ın izniyle![]()