• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben yazn ovulasyon da hormonn baktırdım canm bi sıkıntı yoktu. Ultrasonda da hersey harika dedi drum. Muhtemelen ultrasonda yumurta vs harika dediği için amh vs ıstemedi🥰1 yıla dek normal dıyorlar ama ıstersen hormonlara baktır 6ay dolunca. Ya da kendin iste bir baksınlar. Eşim artık sperm verecek 21inde. Bu arada 6 yaşında bir kızım var 🤲🏼
Kuzum şimdi ateşini ölçtüm 37.8 diyor ben hasta oldum sanırım

😂😂Amca baya emin kendinden komedi resmen ya😂

Ayy inşallah olcak ya ben hissediyorum bende aslan burcuyum çok az kaldı inşaallah rabbim nasip edecek tekrar 🙏🏻

Ayy cnm vallhi bu markayı asla almayın geçen ay bende hem erken hemde kaset testini aldım ikisde byle çıktı regl oldum herkeze çizgi cıkartyor hatalı testleri bekle bakalım az kalmış inşallah gelmiştir bebişin 🙏🏻

Ya net pozitif bu gelmiss bebişin hayırlı olsun cnm 🙏🏻 rabbim ummadıgımız anda yolluyor hediyesini çok sevindim senin adına 🥰
Ay kuzucum inşallah amin aminnn🙏🙏🙏
Bende hissediyorum çok uzak degil o bekledigimiz gün hemen gelecek🙏🥲

Pcosum var canım büyük ihtimal o sebeple gecikiyor. Geç ovulasyon görmüşümdür. Bu kadar uzamamıştı ama normalde de 30-35gün sürer. Belirtime bakarsam 29 ocakta çatlama görmüş olabilirim çünkü o zaman meme ucu hassasiyeti başlamıştı
Benimde bir kaç aydır böyle oluyor stres yapma hep stresten oluyor

Amin canım ben hiç üzülmedim İNAN gram üzulmedim bu ay. Farkındaysan da belirtiye inanmadıgım ıcın trıbe girmedim hıc😌 ah Rabbim sana ve diğer arkadaşlarıma versin hemen bu ay❤️ tabi bana da olsa olur ama artık 2 şehir arası tükendiğimi hissediyorum. Belki de bu yüzden henuz kaderimde yok. Belki de evime dönünce olacaktır. Tamamen. İr teslimiyet içerisindeyim.
Kuzum amin Allahım nasip eder inşallah bu ay 🙏 cok gecikmeden en kisa zamanda inşallah hamile oldugumuz haberini alırız. Sana da bana da isteyen herkese de nasip olsun inşallah 🙏
Zaten belirti aradikca buluyoruz canim ona bende katılıyorum yani. Kafamiz ne kadar rahatsa o kadar olma ihtimali artiyor o da bir gercek. Bende regl olunca bi üzüldüm ama nasip degilmis dedim cabuk toparladim napayim. Olacak bir seyi degistiremiyoruz ki...

Haber ver mutlaka uyku tutmadı seni bekliyorum 😇
Bu arada ateşine bak bakalım
Yaa inşallah beklemene güzel bir karşılık veririm .🌸
Acaba sonuç çıktıda ekrana mı düşmüyor diye düşündüm bir an .Ateş ölçerim yok ama hastanede kayıtta ölçtüklerinde 36 küsüratli bir şeydi

Yaa inşallah beklemene güzel bir karşılık veririm .🌸
Acaba sonuç çıktıda ekrana mı düşmüyor diye düşündüm bir an .Ateş ölçerim yok ama hastanede kayıtta ölçtüklerinde 36 küsüratli bir şeydi
Dua et yeterli,😇 1 gün geciktim ve ateşim 37 civarı ama umudum yok yaş 41 diye gerçi allahtan ümit kesilmez 🤗

ya bende kan testi verdim mesaj geldi sonuçlarınız çıktı diye ama e nabıza düşmedi eğitim araştırma hastanesiydi düşmeyecek mi acaba e nabıza baya da oldu ya 2bucuk saat falan

Back
X