• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Sonuçlar açıklanıyor ama hala beta yok .Sanki inatla onu geç çıkartılyorlar .Ama vücudumda enfeksiyon varmışşş değerlerim yüksek 🥹😪Gebelik yoksara adetin neden geciktiği belli gibi

Sonuçlar açıklanıyor ama hala beta yok .Sanki inatla onu geç çıkartılyorlar .Ama vücudumda enfeksiyon varmışşş değerlerim yüksek 🥹😪Gebelik yoksara adetin neden geciktiği belli gibi
Oyle olur neyı beklersek en son o cıkıyor sonu guzel olsun bekledıgıne deger ınsAllah

Dur canım hemen kötü düşünme gebelikte enfeksiyon olabiliyor 😇

Ben de az önce oldumm kuzum 29'unda çatladı demiştim ya aksama dogru tam saatinde oldum. Her zamanki gibi dün bir miktar düştü bugün daha da düştü Ben de adet oldum önümüzdeki maçlara bakacağız 😂
Evanora canım ben bu ayda olmazsa denemede 3. Ayım olacak adetime 3 gün var geçen ay konuşmalarda seninlede konuşmuştuk sanırım doktora falan göründün mü yada na kadar süre olmayınca görünmek gerek bilgin varmı ben çok streslendim 😥

Kızlar bu ateş ölçmeyi nasıl yapıyorsunuz yumurtama gününde yüksek mi çıkması gerekiyor ben ovülasyon testi kullanmıyorum stres yapmıyım diye 2 gun de bir deniyoruz ateşime bakıyorum arada dün ateşim 36.5 idi
Bugün 36.4 iki gün önce yumurtlama akıntım oldu ağrım oldu ordan anlıyorum yumurtlama günümü.
Geçen ay benim çatladığı zaman 37 lerde çıkmıştı regli olancada düşmüştü. Şimdide hergün aynı saatte ölçemesemde 36.5 yada 36.4 arası gidip geliyor.

Merhabalar ben geçen ayda elenenlerden ve bebe çalışmalarına devam edenlerdenim beni yeniden güncelelrmisiniz sar 18 Ocak bat 16 Şubat 🙏benimle aynı olanlar varmı kızlar 🌸

Evanora canım ben bu ayda olmazsa denemede 3. Ayım olacak adetime 3 gün var geçen ay konuşmalarda seninlede konuşmuştuk sanırım doktora falan göründün mü yada na kadar süre olmayınca görünmek gerek bilgin varmı ben çok streslendim 😥
Ben yazn ovulasyon da hormonn baktırdım canm bi sıkıntı yoktu. Ultrasonda da hersey harika dedi drum. Muhtemelen ultrasonda yumurta vs harika dediği için amh vs ıstemedi🥰1 yıla dek normal dıyorlar ama ıstersen hormonlara baktır 6ay dolunca. Ya da kendin iste bir baksınlar. Eşim artık sperm verecek 21inde. Bu arada 6 yaşında bir kızım var 🤲🏼

Yaaa 🙁🙁 üzüldüm simdii..
Canımız sagolsun kuzum. Insallah Allahım bize de nasip edecek pozitif test çubukları görmeyi. Insallah bizde hamile kalcaz en yakin zamanda. Buna sonsuuuuz inanalim🙏💗
Amin canım ben hiç üzülmedim İNAN gram üzulmedim bu ay. Farkındaysan da belirtiye inanmadıgım ıcın trıbe girmedim hıc😌 ah Rabbim sana ve diğer arkadaşlarıma versin hemen bu ay❤️ tabi bana da olsa olur ama artık 2 şehir arası tükendiğimi hissediyorum. Belki de bu yüzden henuz kaderimde yok. Belki de evime dönünce olacaktır. Tamamen. İr teslimiyet içerisindeyim.

Ben yazn ovulasyon da hormonn baktırdım canm bi akıntı yoktu. 1 yıla dek normal dıyorlar ama ıstersen hormonlara baktır 6ay dolunca. Ya da kendin iste bir baksınlar. Eşim artık sperm verecek 21inde. Bu arada 6 yaşında bir kızım var 🤲🏼
Doktorum benim eşimden de istemişti biz ihmal ettik maşallllah bu arada ne güzel benimde anne karnında 5 aylıkken kalbi durdu 2 yıl ara verdim şuan kendimi hazır hissediyorum alllahın izniyle çok istiyorum ilkinde hemen gebe kalmıştım ilk korunmayo bıraktığım ay ama bu çok kafaya taktığımdan mıdır anlamadım kalamıyorum daha hiç bebeişim yok anne olamacagım gibi his geliyor korkuyorum 🥺 bende bi 3 ay daha deneyeceğim olmazsa gideceğim bakalım hormon testim temiz çıktı doktor 3 ay olmazsa gel dedi bir dahaki ayda olmazsa yeniden gideceğim bakalım

Back
X