Yaptınız mı siz test kulladınız mıNöööööö , aslaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptınız mı siz test kulladınız mıNöööööö , aslaa
Kız sadece uçları mı koyulaşıyor bende bütün kahve yerler koyulaşır sanıyordumCanim bende bel ağrisi hiç olmadi sadece alt karnim ćok ağridi goguslerim buyudu bide uclari hafif kahveye dönmüstü ama her gebelik farkli bel agrisi yasayan oldumu bilmiyorum![]()
Offf ne diyim yaEvet canım aynı gündük. Adet olacagız belli oldu artık ısıya göre. Gunıcı de 36.6 laboquıck alma sakınbeni pozıtfmsı gosterdı s.lak test
Evet canim kahve yerlerde koyulaşiyor tabiKız sadece uçları mı koyulaşıyor bende bütün kahve yerler koyulaşır sanıyordum
O yuvarlak kısımda mı oluyor yeşil damarlar tüm göğsümüzde değil mi of ben kafayı yiyeceğim belirti aramaktan BjshejsjeCanım gogsunun kahve kısmında yesıl damarlar belırgınlesmıydı senın
Üzüldüm baya ben ya bir daha gecikme olmadan mümkün değil ne idrar ne de kan testi yapmıcam. Minimum 3 gün gecikmede ancaBen de az önce oldumm kuzum 29'unda çatladı demiştim ya aksama dogru tam saatinde oldum. Her zamanki gibi dün bir miktar düştü bugün daha da düştü Ben de adet oldum önümüzdeki maçlara bakacağız![]()
Benim kahve yuvarlaklar biraz açıldı uçları sanki koyulaştı gibi geldi şimdi baktım bsnsndnsEvet canim kahve yerlerde koyulaşiyor tabi![]()
Benim ayni zamanda goguslerim buyumustu en cok ondan suphelenmiştimBenim kahve yuvarlaklar biraz açıldı uçları sanki koyulaştı gibi geldi şimdi baktım bsnsndns
Psikolojik mi nedir gözlerimde doğru görmüyor artık
Bunu buraya 3.ye atıyorum ama ben bu testten 12 saat sonra regl oldumYaptınız mı siz test kulladınız mı
Regl oldum bugün çok şükürCanım yazın benimde bir 60 gün gelmemişti regli. Hcg de düşmüştü falan. Prolaktin hormonu yüksek çıktığı için regli olamıyormuşum. Şimdi ilaçla düşürdük. O yüzden fazla gecikmeden hormonlarına baktır canım kadın doğumdan.
Ben artık almayı düşünmüyorum üzüldüm tedirgin oldum.hemşire olduğum için kendi hastanemde ultrason ile baktırıyorum doktoruma her ay yumurtamın cm kadar söylüyor o şekilde kafamda soru işaretinde kalmıyorAynen aynen bende netten almistimonu kullandigim aylar hep bosa gitmisti yaa saka gibi gercekten. Diger markalar güzel çıkarıyor bir onu sevmedim bende
Bende 3 gün vardı normal kaset artımed yaptım bel agrım fazla oldu dıye yaptım yoksa yapmıycaktım o da tek cızgı var silik bıle yok yanında
Yumurtlama kanaması olabilir bazen oluyor yerleşme olması çok zorKızlar adete 15 gün kala yerleşme kanaması olur mu eltimin kahverengi akıntısı var ama dünden beri bir ped bile ıslanmamış beli de ağırıyor aklıma yerleşme kanaması geldi ama adetine 15 gün var
Kahverengi veya pembe renkte en fazla 1-2 gün sürüyor. Canlı kırmızı renk olmuyor. Bir ped doldurmayacak bir kanamaYerleşme kanaması nasıl oluyor ne kadar bir kanama gelmesi gerekiyor bilen biri cevaplarsa sevinirim
Tamamen aynı belirtileri gösteriyormuşBirde bu adet ağrısı ve hamilelik ağrısı nasıl anlaşılıyor acaba yani o kadar çok şey okudum ki çoğu kişi bir fark yok demiş. Minicikte olsa bir detayı yokmu anlayabilecegimiz
Adete 15 gün varsa zaten yumurtlama döneminde olması lazım. Yerlesme olması imkansız gibi. Yumurtlamaya bağlı bir kanama olabilir. Doktora sorardım ben olsam.Kızlar adete 15 gün kala yerleşme kanaması olur mu eltimin kahverengi akıntısı var ama dünden beri bir ped bile ıslanmamış beli de ağırıyor aklıma yerleşme kanaması geldi ama adetine 15 gün var
Her gebelikte olmuyor. Yani olması gereken bir şey değil.Yerleşme kanaması nasıl oluyor ne kadar bir kanama gelmesi gerekiyor bilen biri cevaplarsa sevinirim
Adam izah edemedi diye düşünüyorum düşünmek istiyorum ama esim gitmem ben dedi. Bende sanmam ki gideyimGitmeyi düşünüyor musun peki tekrarne gunlere kaldik ya Allahım
![]()
Aktar diye gittim ama adam sperm istedi yaAyy Allah korusun öyle şeylerden uzak durun cnm ya![]()