2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Merhaba,
Doktora gitmiş ve belki de benim merak ettiğim soruyu sormuş olan vardır;
LH piki neden bazen 1 günden daha uzun sürer?

Önceden uzun akinti, sonraki gün pik ve sonraki gün de çatlama olurdu. Bu düzen şaşmazdı

Son zamanlarda bazı aylar pik iki gün sürüyor bende. Özellikle geç yumurtladigimda ve 29/30 günde bir regl olduğumda oluyor bu.
Normalde reglim 26/28 gün sürer.

Yumurtlama gecikip pik de iki gün sürünce istediğim gibi degerlendiremiyoruz günleri.
Bu ay çatlama öncesi ve sonraki günü kaçırdık bu nedenle.😔

Bat 19 Şubat 🙏

Eklentiler

• Screenshot_20250212_153412.webp
    Screenshot_20250212_153412.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 38
Ben de az önce oldumm kuzum 29'unda çatladı demiştim ya aksama dogru tam saatinde oldum. Her zamanki gibi dün bir miktar düştü bugün daha da düştü Ben de adet oldum önümüzdeki maçlara bakacağız 😂
Üzüldüm baya ben ya bir daha gecikme olmadan mümkün değil ne idrar ne de kan testi yapmıcam. Minimum 3 gün gecikmede anca

Canım yazın benimde bir 60 gün gelmemişti regli. Hcg de düşmüştü falan. Prolaktin hormonu yüksek çıktığı için regli olamıyormuşum. Şimdi ilaçla düşürdük. O yüzden fazla gecikmeden hormonlarına baktır canım kadın doğumdan.
Regl oldum bugün çok şükür 🫶🏻

Aynen aynen bende netten almistim😄 onu kullandigim aylar hep bosa gitmisti yaa saka gibi gercekten. Diger markalar güzel çıkarıyor bir onu sevmedim bende
Ben artık almayı düşünmüyorum üzüldüm tedirgin oldum.hemşire olduğum için kendi hastanemde ultrason ile baktırıyorum doktoruma her ay yumurtamın cm kadar söylüyor o şekilde kafamda soru işaretinde kalmıyor ☺️

Kızlar adete 15 gün kala yerleşme kanaması olur mu eltimin kahverengi akıntısı var ama dünden beri bir ped bile ıslanmamış beli de ağırıyor aklıma yerleşme kanaması geldi ama adetine 15 gün var
Adete 15 gün varsa zaten yumurtlama döneminde olması lazım. Yerlesme olması imkansız gibi. Yumurtlamaya bağlı bir kanama olabilir. Doktora sorardım ben olsam.

Back
X