Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CAnım bence sen bir an önce kadın doğumdan randevu al. Bu kadar geciktiği olur muydu hiçHayır olmadım henüz 41. Gün
Pcosum var canım büyük ihtimal o sebeple gecikiyor. Geç ovulasyon görmüşümdür. Bu kadar uzamamıştı ama normalde de 30-35gün sürer. Belirtime bakarsam 29 ocakta çatlama görmüş olabilirim çünkü o zaman meme ucu hassasiyeti başlamıştıCAnım bence sen bir an önce kadın doğumdan randevu al. Bu kadar geciktiği olur muydu hiç
Bu şimdi attığın awox mu kuzuuuuKızlar ısım düştü 36.4 yine çok yoğun bir gün anca yazabildimgece test yaptım ben ama emin olamadm adet agrılarm var kaanamam her an baslocak belli.bidaha asla laboquıck almıcam malum net cızgı oldu resmen alırsam awoxDaydi
Evet canım akıntım başladı. Zaten doktorda geçen hafta demişti 11-12 Şubat gibi yumurta 20-22 mm olacak diye. İnş tuttururumBence buyudulerr ve çatlamaya hazırlanıyor eğer akintin basldiysa mutlaka ilişki yaşa 3 gün benmde 2 gündür öyle heralde bugün catladim goguslerim agrmiya başladı bugün çünkü duanı oku besmele çek ve git ilişki yaşa cnm
Canım yazın benimde bir 60 gün gelmemişti regli. Hcg de düşmüştü falan. Prolaktin hormonu yüksek çıktığı için regli olamıyormuşum. Şimdi ilaçla düşürdük. O yüzden fazla gecikmeden hormonlarına baktır canım kadın doğumdan.Hayır olmadım henüz 41. Gün
Evet canım resminin rengi ile oynayınca nar gibi duruyor ama aslında yok flaşla baktımBu şimdi attığın awox mu kuzuuuu
Canım gogsunun kahve kısmında yesıl damarlar belırgınlesmıydı senınÇatlamanın 10.günü yaptım hemde normal kaset test net bir şekilde çıktı
Bur de belimde bır agrı gıbı baskı var ama adet sancısı degıl.Sen ne zaman kan verceksın canımÇatlamanın 10.günü yaptım hemde normal kaset test net bir şekilde çıktı
Benimde düştü 36.3 e adet geliyor sanırımKızlar ısım düştü 36.4 yine çok yoğun bir gün anca yazabildimgece test yaptım ben ama emin olamadm adet agrılarm var kaanamam her an baslocak belli.bidaha asla laboquıck almıcam malum net cızgı oldu resmen alırsam awoxDaydi
Evet canım aynı gündük. Adet olacagız belli oldu artık ısıya göre. Gunıcı de 36.6 laboquıck alma sakınBenimde düştü 36.3 e adet geliyor sanırım![]()
Dün ısım 36,6'ya düştü az önce adet oldumEvet canım aynı gündük. Adet olacagız belli oldu artık ısıya göre. Gunıcı de 36.6 laboquıck alma sakınbeni pozıtfmsı gosterdı s.lak test
Ben de az önce oldumm kuzum 29'unda çatladı demiştim ya aksama dogru tam saatinde oldum. Her zamanki gibi dün bir miktar düştü bugün daha da düştü Ben de adet oldum önümüzdeki maçlara bakacağızDün ısım 36,6'ya düştü az önce adet oldum![]()
Kızlar artımed test dogru sonuc verıyormuBen de az önce oldumm kuzum 29'unda çatladı demiştim ya aksama dogru tam saatinde oldum. Her zamanki gibi dün bir miktar düştü bugün daha da düştü Ben de adet oldum önümüzdeki maçlara bakacağız![]()
Nöööööö , aslaaKızlar artımed test dogru sonuc verıyormu