• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Her kadın için geçerli değil bence bu.ben ovülasyon testi yapıyorum iki aydır yumurtalar gözükmüyor korktum doktora gittim koskoca yumurtamı gösterdi bana at bu testleri dedi.ve takvimde yazan günüm benim yumurtlama günümdü.etrafımdaki çoğu kadın takvim kullanmayı öneriyor
Hangi markaydi ovülasyon testiniz acaba ? Nazi testler 20 21 mm yumurta boyutundam sonra gosteriyormus galiba burda birkac arkadasin oyle bir tecrubesi olmustu

Canım sıcaklığını tam olarak nasıl takip ediyorsunyani gün içindeki mi sabah mı artması mı önemli ya da tam olarak ne anlaşılıyor bu durumdan bilgi verir misin müsait olursan çok kısa benim normalde sıcaklığım 35.5lardadır da ona göre bi değerlendireyim kendimi diyorum
Canım sabah genelde 8 8.30 arası ölçüyorum bu sabah bayağı erken ölçtüm 7-7-30 arasıydı gün içinde 37 üstü çıkıyor adet beklerken ısım. Adet ol Ama bir gün kala düşüyor. Bazen de adet günü yumurtlamadan sonra vücut ısısı bır mktar artar hamılelk olursa ısı dusmez. Şimdi bakıyorum yine 37.3 anlam veremedim sabah acele ölçtüm diye mi az çıktı bakalım yarın sabah belli olur adetine Bir iki gün kal a sabahları bakarsın kendi vücuduna göre düşük hissediyorsan adet gelecek demektir yüksek ise gebelik var

Hangi markaydi ovülasyon testiniz acaba ? Nazi testler 20 21 mm yumurta boyutundam sonra gosteriyormus galiba burda birkac arkadasin oyle bir tecrubesi olmustu
Canım Bu arada arkadaşım bana dedi ki belki de yumurtaların kalitesiz yumurtlama takibi yap dedi ama öyle olsa t çizgisi c'den koyu çıkmaz ki sanırım belli bir boyuta ulaşınca çıkıyor değil mi milim olarak senin dediğin marka hangisi ya da artım et veya diğerleri kaç olunca gösteriyor mm

Canım sabah genelde 8 8.30 arası ölçüyorum bu sabah bayağı erken ölçtüm 7-7-30 arasıydı gün içinde 37 üstü çıkıyor adet beklerken ısım. Adet ol Ama bir gün kala düşüyor. Bazen de adet günü yumurtlamadan sonra vücut ısısı bır mktar artar hamılelk olursa ısı dusmez. Şimdi bakıyorum yine 37.3 anlam veremedim sabah acele ölçtüm diye mi az çıktı bakalım yarın sabah belli olur adetine Bir iki gün kal a sabahları bakarsın kendi vücuduna göre düşük hissediyorsan adet gelecek demektir yüksek ise gebelik var
Geçen günde sizden görmüştüm iki gündür ölçtüm de bugün düne göre 0.5 daha fazlaydı ama şu an gün içinde de normale göre fazla yarın regl günüm normalde. Belki de denk geldi tabi bilemiyorum da

Geçen günde sizden görmüştüm iki gündür ölçtüm de bugün düne göre 0.5 daha fazlaydı ama şu an gün içinde de normale göre fazla yarın regl günüm normalde. Belki de denk geldi tabi bilemiyorum da
Yumurtlama öncesi ısını bilmen gerekiyor canım. Ama eğer normalden fazla sıcağım diyorsan yarın sabah düşmezse bir test yap istersen ya da ertesi sabah yapabilirsin 🥰🤩

Gerçi ben ölçtüğümde sabah bana ateşler basıyodu o yüzden ölçtüm belki de regl olacağım işin sıcak bastı da yüksek çıktı

Canım Bu arada arkadaşım bana dedi ki belki de yumurtaların kalitesiz yumurtlama takibi yap dedi ama öyle olsa t çizgisi c'den koyu çıkmaz ki sanırım belli bir boyuta ulaşınca çıkıyor değil mi milim olarak senin dediğin marka hangisi ya da artım et veya diğerleri kaç olunca gösteriyor mm
Oyle seyler oluyormus canim evet. Bende burda okumustum ama marka hatirlayamiyorum su an. Yumurtasi 20 21 mm olduktan sonra ovülasyon testinde görünüyormus. Ama tüm testlerde olmuyor bu.
Yani kuzu senin ov.testlerin cift cizgi oluyor yumurtlaman oluyor. Ama yüzeysel olarak soyle söyleyeyim, bazi aylar yumurtlasak da içi bos yumurtalar atabiliyor vucut. O aylarda da gebelik olmayabiliyor. Innovita ve bir gebenin günlüğü gosteriyor genelde. Laboquik marka gostermiyordu bende valla. Koca paket aldim oyle bos bos yapıp durdum o testleri.

Kızlar Cook tatlısınız yaa o kadar yoğun ve zor bir gün oldu ki benim için kalktığımdan beri koşturma içerisindeyim. Deli gibi kar yağdı arkadaşlar gelecekti kar var dye Ben onları almaya gittim tabii öncesinde kızımı okula götürdüm ... sabah 07.00'de de vücut ısım 36.5 çıkınca benim sinirlerim tepeme çıktı duzenlı saat degldı blmyrm snra ne olurdu asla ve asla test yapmadım yarın adet günüm yarın sabah ısı mı yükselmiş olursa yaparım olmazsa da gecikme olursa yaparım . Dün öğlen yaptığım test yani 0 olan test su seklde hala. Yemin ederim ona bile az önce bakabildim Koca gün arkadaşlarım geldi bana doğum günü sürprizi yaptılar kendi evimdeydim burada değildim o zaman birlikte değildik diye Şimdi düşünmüşler çok hızlı geçti anca girebildim Sabah ilk idrarla yapmadığım için bir daha da yapmak istemedim
Ah kuzum merak ettik ya. Biraz tutsan da yapsank test olmaz mı elinde var nasılsaa.

Kızlar bu arada progestan hap veya fitil kullananız var mı ben yarın doktor kontrolüm var doktoruma sormak istiyorum oluşursa tutunması için galiba yarın reglimin 12. Günü olacak yumurtalarımın boyutuna bakacak menopur dan sonra ne kadar olmuş diye

Kızlar Cook tatlısınız yaa o kadar yoğun ve zor bir gün oldu ki benim için kalktığımdan beri koşturma içerisindeyim. Deli gibi kar yağdı arkadaşlar gelecekti kar var dye Ben onları almaya gittim tabii öncesinde kızımı okula götürdüm ... sabah 07.00'de de vücut ısım 36.5 çıkınca benim sinirlerim tepeme çıktı duzenlı saat degldı blmyrm snra ne olurdu asla ve asla test yapmadım yarın adet günüm yarın sabah ısı mı yükselmiş olursa yaparım olmazsa da gecikme olursa yaparım . Dün öğlen yaptığım test yani 0 olan test su seklde hala. Yemin ederim ona bile az önce bakabildim Koca gün arkadaşlarım geldi bana doğum günü sürprizi yaptılar kendi evimdeydim burada değildim o zaman birlikte değildik diye Şimdi düşünmüşler çok hızlı geçti anca girebildim Sabah ilk idrarla yapmadığım için bir daha da yapmak istemedim
Keşke yinede yapsaydın cnm artık ilk idrar olması gerekmiyor varsa idrar az olsa bile çıkar istersen idrar tut biraz öyle yap tekrar testinde. Var zaten yap gitsin

Hiç belirtim yok memelerde bile o kadar normal ki anlatamam.. Bugün yarın adet olmam lazım 😐
Senin bat ne zamandı?
Hayırlı olsun canım çook sevindim sağlıkla al kucağına 😍😇
Cuma günü 14'ü yani benim bat benimde belirtim yoktu hiç yeni yeni oluyor daha belki psikolojik bilmiyorum

Evet baya acı canim ya. Bal ve limon ekledim ictim valla cigerim yandı 😁
Bir bardak suya 1 tatli kasigi ekledim kaynattim içtim saracoglu oyle demis. Ay sifa olur bebis olur inşallah 🙏
Hislerim kuvvetli demistin hadi bi tahminde de benim icin bulun 😍
Bet ne zamandı senin ben bir çay bardağı için bir çay kaşığı içiyordum. Bu ay da içtim ama sadece iki defa üçüncü defa içmek istedim 3 defa taştı yandı içemedim dedim bu bir işaret kızım çatlama yakın

Keşke yinede yapsaydın cnm artık ilk idrar olması gerekmiyor varsa idrar az olsa bile çıkar istersen idrar tut biraz öyle yap tekrar testinde. Var zaten yap gitsin
Yok kuzum yapmayacağım ateşim düşünce biraz moralim bozuldu ama laboquıck nasıl bu kadar yalancıysa yalancı verır mı anlamadm awox 2 testim var. Olur da yarın olmazsam gecikmeye kalsın Çünkü internetten söylesem de asla gelmez güneydoğudayım ya 4 günde geliyor kargolar. Ne olur ne olmaz geç döllenme gibi bir şey varsa diye kalsın diye düşünüyorum belki yerleşme düşüşüyse. Bu arada ben yumurtladıktan 2-3 gün sonra tekrar yumurta akı geldi benden bildiğiniz yumurta aküyü Şok olmuştum acaba 2 kere yumurtladım da onu tuttu kafamda Deli senaryolar hahhaah. Eşimle de büyük kavga ettim bugün yani şu anda gebelik düşünecek durumda da değilim canımı Çok sıktı konuşmuyorum da o benimle konuşmaya çalışıyor ama inan bebek fikir aklıma gelmiyor ona sinirimden

Oyle seyler oluyormus canim evet. Bende burda okumustum ama marka hatirlayamiyorum su an. Yumurtasi 20 21 mm olduktan sonra ovülasyon testinde görünüyormus. Ama tüm testlerde olmuyor bu.
Yani kuzu senin ov.testlerin cift cizgi oluyor yumurtlaman oluyor. Ama yüzeysel olarak soyle söyleyeyim, bazi aylar yumurtlasak da içi bos yumurtalar atabiliyor vucut. O aylarda da gebelik olmayabiliyor. Innovita ve bir gebenin günlüğü gosteriyor genelde. Laboquik marka gostermiyordu bende valla. Koca paket aldim oyle bos bos yapıp durdum o testleri.
Ben 20sıne randevu aldım iyi bir Dr buldum bana adette hc hormon ıstemediler. ama bu sfer bu drdan ısrarla ısteyecegm. Sil bastan baslarm. Devlette bir Dr burda bir özel hastane var o da pek guvenlr degl asla guvenemyrm kar zarar hesabı yaptık. Sonunda randevu cıktı. Bayramda gdnce Sakarya'da kendı drmun klınıgne de gıdecegm. Bakalm bu dra 1 yıl dıcem neler yapacak yumurtlama takıbı istersem yapar mı ya hız ıstesek oluyor mu

Back
X