• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yok cnm buay hiç birşey yapmıycam folik asit ve demiri alıyorum sadece ve takip etmek istemiyorum ben artık adet günümü bekleyene kdar bakmak bile istemiyorum zaten gecikirsem 2 gün bekler test yaparım geçikmede olmassa zaten adet gelecek😊
Anladım canm haklısın ❤️böylesi daha iyi olur

Evanora Evanora cnm test yaptınmı merak ediyorum seni😊

Evanora Evanora Kız pozitif misin yoksa da heyecandan unuttun mu bizii :halay:

Evanora Evanora Test yaptin mi nerelerdesin merak ettik seni💜

Misafirleri gelecekti snaırım giremedi buralara Evanora Evanora
Kızlar Cook tatlısınız yaa o kadar yoğun ve zor bir gün oldu ki benim için kalktığımdan beri koşturma içerisindeyim. Deli gibi kar yağdı arkadaşlar gelecekti kar var dye Ben onları almaya gittim tabii öncesinde kızımı okula götürdüm ... sabah 07.00'de de vücut ısım 36.5 çıkınca benim sinirlerim tepeme çıktı duzenlı saat degldı blmyrm snra ne olurdu asla ve asla test yapmadım yarın adet günüm yarın sabah ısı mı yükselmiş olursa yaparım olmazsa da gecikme olursa yaparım . Dün öğlen yaptığım test yani 0 olan test su seklde hala. Yemin ederim ona bile az önce bakabildim Koca gün arkadaşlarım geldi bana doğum günü sürprizi yaptılar kendi evimdeydim burada değildim o zaman birlikte değildik diye Şimdi düşünmüşler çok hızlı geçti anca girebildim Sabah ilk idrarla yapmadığım için bir daha da yapmak istemedim

Eklentiler

• IMG_20250211_174011.webp
    IMG_20250211_174011.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Kızlar Cook tatlısınız yaa o kadar yoğun ve zor bir gün oldu ki benim için kalktığımdan beri koşturma içerisindeyim. Deli gibi kar yağdı arkadaşlar gelecekti kar var dye Ben onları almaya gittim tabii öncesinde kızımı okula götürdüm ... sabah 07.00'de de vücut ısım 36.5 çıkınca benim sinirlerim tepeme çıktı duzenlı saat degldı blmyrm snra ne olurdu asla ve asla test yapmadım yarın adet günüm yarın sabah ısı mı yükselmiş olursa yaparım olmazsa da gecikme olursa yaparım . Dün öğlen yaptığım test yani 0 olan test su seklde hala. Yemin ederim ona bile az önce bakabildim Koca gün arkadaşlarım geldi bana doğum günü sürprizi yaptılar kendi evimdeydim burada değildim o zaman birlikte değildik diye Şimdi düşünmüşler çok hızlı geçti anca girebildim Sabah ilk idrarla yapmadığım için bir daha da yapmak istemedim
Ama çizgi var gibi bunda sabah ilk idrarla tekrarla derim

Ovülasyon testi deneyin uygulamadaki günler doğru değil
Her kadın için geçerli değil bence bu.ben ovülasyon testi yapıyorum iki aydır yumurtalar gözükmüyor korktum doktora gittim koskoca yumurtamı gösterdi bana at bu testleri dedi.ve takvimde yazan günüm benim yumurtlama günümdü.etrafımdaki çoğu kadın takvim kullanmayı öneriyor

Canım sıcaklığını tam olarak nasıl takip ediyorsunyani gün içindeki mi sabah mı artması mı önemli ya da tam olarak ne anlaşılıyor bu durumdan bilgi verir misin müsait olursan çok kısa benim normalde sıcaklığım 35.5lardadır da ona göre bi değerlendireyim kendimi diyorum

Aynen bir çay bardağı suya bir tutam şeklinde cezvede bir taşım kaynatıp içtim tadı baya acı bal ile tatlandırabilirsin. Gece uyumadan önce içiyordum ben.
Evet baya acı canim ya. Bal ve limon ekledim ictim valla cigerim yandı 😁
Bir bardak suya 1 tatli kasigi ekledim kaynattim içtim saracoglu oyle demis. Ay sifa olur bebis olur inşallah 🙏
Hislerim kuvvetli demistin hadi bi tahminde de benim icin bulun 😍

Back
X