İnşallah kuzumAnladım cnm hadi hayırlısıyla duyarsın kalp atışında![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzumAnladım cnm hadi hayırlısıyla duyarsın kalp atışında![]()
Yok cnm buay hiç birşey yapmıycam folik asit ve demiri alıyorum sadece ve takip etmek istemiyorum ben artık adet günümü bekleyene kdar bakmak bile istemiyorum zaten gecikirsem 2 gün bekler test yaparım geçikmede olmassa zaten adet gelecekeva0108 canm sen duphaston içicekmisin yumurtlama günlerimiz aynı sanırım?
Heralde vala bende merakla bekliyorum inşallah testi doğru çıkmıştırİnşallah kuzumevanora nin sesi çikmiyor bugun yoğun galiba girmedi
![]()
İnşallahHeralde vala bende merakla bekliyorum inşallah testi doğru çıkmıştır![]()
İnşallah cnm doğru zamanda gelsin inşallah ben beklemeye razıyım sağlıklı hayırlı olsunlar yeterki normal artık HCG artikkca belirtilerin daha fazla olcak adet günün geçsin öyle ver bence kan testini hem tekrar tekrar vermenede gerek kalmazİnşallah sağlıkla gelsin. Seninde pozitif testini görürüz inşallah dediğin belirtilerden başka belirtim yok benimde birde ara ara yoklayan bulantı var
Misafirleri gelecekti snaırım giremedi buralaraİnşallah kuzumevanora nin sesi çikmiyor bugun yoğun galiba girmedi
![]()
Amin canim amin. İnşallah bizde hayallerimize kavusuruz bir an evvel hamile oluruz da saglikla dogurup büyütürüz bebislerimizi..Rabbim bu mübarek gunler hurmetine kimsenin kucagini boş birakmasin canlarramazana hamiş olarak girersiniz inşallah
![]()
Hayit tohumunu mu canim ? Ac tok nasil kullanmistin ? Birde ne sekilde kullandin. Aktar bana kaynamis suda demle ic dedi ama.Adet bittikten sonra yumurtlama gününe kadar kullandım ben etkisini gördüm hamile kaldım o ay
Bugün 12. Gündeyim adetimin canım. Evet şuan öyle ilerliyoruz. Normalde 23,24,25. Günler yumurtlama oluyor değişiyor her ay. Aslan pençesi içiyorum ya acaba erken mi olacak yumurtlamam dedim belki haftasonuna doğru olur emin olamıyorum kaçırmamak adına ovü ısı öyle ilerliyorumBirgün arayla ilişki yasarak takip hem ısı hem ovü daha iyi anlarsın sonraki aylarda ihtiyacın kalmayacak öğrendikten sonra cnm kaçıncı gündesin
Benimde bugün yarın bat test yapmaya korkuyorum yaAmin kuzum inşallah bir sürü pozitif dolsun burası kızlaarbata 3 kaldı benim
Canım nasılsın?İnşallah![]()
Valla kuzum iyi diyeyim iyi olsun sirtim tutuldu bizim ev 5.katta asansorde yok kargom gelmisti mecbr asagi indim brz hizli indim eve grine kadar sancilandim nedense merdivenlerde o kadar dik ki anlatamam umarim bi sknti olmz sen nasilsinCanım nasılsın?
Olabilr canim bazialrinda adet belirtisidr olabiliyormuş ama benim gogus ucum hafif rengi dönmüstü göğüs ucunda sivilce gbi seyler varsa hamiledir muhtemelenArkadaşlar bir arkadaşımın bu hesabı olmadığı için bana sormamı istiyor bilen veya yaşayan cevaplayabilir mi.Göğüs ucundan başlayarak damarlanmaları var ve batına 4 gün var henüz .Ve bu ay ilk kez göğüs ucunda damarlanmalar balirginleşmeş .Gebelik belirtisi olabilir mi bu farklılık
Belirtin varsa yap kuzum niye bekliyosun ki en azindan şüphen giderBenimde bugün yarın bat test yapmaya korkuyorum ya![]()
Adet olacak gibi ağrım var başka bir belirti yok sadece vücut ısısı 36.5 ila 37 gibi düşmediBelirtin varsa yap kuzum niye bekliyosun ki en azindan şüphen gider![]()
Aman dikkat et canım bişey olmaz korkmaValla kuzum iyi diyeyim iyi olsun sirtim tutuldu bizim ev 5.katta asansorde yok kargom gelmisti mecbr asagi indim brz hizli indim eve grine kadar sancilandim nedense merdivenlerde o kadar dik ki anlatamam umarim bi sknti olmz sen nasilsin![]()
Kiz nasil dayaniyosun ben dayanamam yap bence evde test varsaAdet olacak gibi ağrım var başka bir belirti yok sadece vücut ısısı 36.5 ila 37 gibi düşmedi
Ayy inşallah bebiş gelirAman dikkat et canım bişey olmaz korkmabende beklemedeyim kırmızıları
![]()