• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bu ayda 2 günde 1 deneyeceğim olmazsa da artık salcam, çünkü ben her ay bunu böyle düşünürsem kafayı yerim diye düşünüyorum
Zaten fazla düşünmek de engel oluyor bebislerin gelmesine. Ama dusunmemek de elde degil o kadar birbirine bagli bir sey ki ne yapsak hem elden gelen birsey yok.. insallah icimizdeki umutlar yeşerir de bebeklerimiz gelir bir an evvel🙏

hangi arı sütü önerilmişti bende kullanmak istiyorum aslında
Canim normal saf arı sütü. Kilosu epey pahali bir sey. Ben netten de arastirdim hatta ama guvenip de alamadim alerji yapma ihtimali olabilir diye. Az birsey aktarımdan aldim. Bazi aktarlarda satılıyor. Buzdolabinda muhafaza edilen birsey acikta satamiyorlar bozuluyormus.
Evet marka verebilir misiniz acaba.
Satışını yapan cok marka var ama ben marka olarak almadim aktardan aldim canim. Alerjik olabilecek bir ürün oldugu icin önce az alip denemek istedim. Ama henuz denemedim de. Kilosu 5bin tl idi benim aldigim yerde.
Normalde bala karistirilip yeniyormus aktar da oyle soyledi.

Kızlar pharma supra life diye bir vitamin varmış. Duyan ya da kullanan var mı bilgi verir misiniz? Arkadaşım kullandığı ay hamile kalmış ama fiyatları çok yüksek. Sizce doktora danışıp da mı alınmalı?
Duymadim canim ben. Bende bu ay bir gebenin günlüğü sayfasindan aldigim takviyeleri kullanmaya basladim. Insallah vesile olur iyi gelir de 🙏 burdan birkac yerde okudum kullananlar hamile kalanlar olmus bir kac kişiyle de konustum kullandiklari ay gebelik olmus. Insallah bana da faydasi olur.

Benim ısının yükseldiği gün pik oluyordu hep Pkos olduğu için biraz farklıydı ısı 0.20 faz yükselir benim anca pik oluyordu bakalım bu ay nasıl olacak
İşte ozaman yumurta salınıyor senin ve sonra yumurta çatlıyor yani ısı yükselmeden ve yükseldikten sonra ilişki yaşaman yetiyor canm o şekilde ilerleyebilir sın

Şimdi yaptım test ama silik çıktı yok henüz yumurtlama değil zaten 0.10 faz düşme olmuş 0.20 düşmesi lazımdı yumurtlama yok henüz ama yakın muhtemelen
Birgün arayla ilişki yasarak takip hem ısı hem ovü daha iyi anlarsın sonraki aylarda ihtiyacın kalmayacak öğrendikten sonra cnm kaçıncı gündesin

Kızlar 2. Deneme de başarısız. 1 gün erken regl oldum bugün. 4 yıl dkh sonrası ne zaman olur acaba? 😔
Sat : 11 şubat Bat: 11 mart

Kızlar 2. Deneme de başarısız. 1 gün erken regl oldum bugün. 4 yıl dkh sonrası ne zaman olur acaba? 😔
Sat : 11 şubat Bat: 11 mart
Bende ilk denemede 2 gün varken regl oldum 2 denemede 3 gün varken regl oldum vücud uzun süre spremle karşılaşmadığı için tepki veriyormuş doktorum öyle söylemişti ve bundan sonrasi artık rahim spremlere alışıyor ve normale dönüyor bunlar normal şeyler takılma demişti gerçektende öyle şimdi normal düzeninde adetim şuan 3.denemedyiz bende 7 yıl korundum yumurtlama erken olduğu için reglde erken gelmiş oldu cnm üzülme sakın rabbim nezmana yazdıysa ozman gelicek biz sadce denemyle hükümlüyuz rabbim hayırlı zamanda nasip etsin dua et bol bol ve kafaya takmamaya çalış zor olsada🙏🏻

Sanki bugün buralar biraz sessiz diğer günlere göre ya neden öyle oldu kızlarr
Buraya çok girince bence insanın kafası karışıyor ara ara girmek sohbet etmek daha iyi geliyor ister istemez insan kendini sorguluyor ve kafaya takıyor yani ben böyle düşünüyorum

Insallah canim aminn aminnn.. Allahım kolaylaştırır inşallah 🙏

Canim iste o degisiyor, bende kaybettigim bebegime catlama günü degerlendirmem sonucu hamile kalmıştım. Yani iste insan o sebeple kacirmak istemiyor. Çünkü zaten biz sadece degerlendirip gerisini Allaha birakiyoruz o ne derse o.
Insallah canim Allahım kucagimizi bos birakmasin cocuklarimizla dolsun tassin 🙏🥰
Rabbim bu mübarek gunler hurmetine kimsenin kucagini boş birakmasin canlar 🤰ramazana hamiş olarak girersiniz inşallah🥰

Hepinizi günaydın kzılar. :KK54:
B BallYilmaz123 gözün aydın canım allah tamamına erdirsin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin :anneadayı:
@Evanora kuzucum bugün test yapacak mısııın?

Diğer kızlar bat'ı yaklaşan var mı test yapacak mısınız bugün de birsürü pozitifler görelim inşallaah :emir_bebek:
Amin kuzum inşallah bir sürü pozitif dolsun burası kızlaar😍😍 bata 3 kaldı benim

İnşallah cnm hayırlısı yok cnm hiçbir
Şey denemedim sadece pozisyon değişiklikleri oldu okadar oda rahmim arkaya dönük olduğu için

İnşallah bu minnoş sağlıkla gelecek sonrakiler daha sağlıklı oluyor cnm içini ferah tut☺️🙏🏻

Yok cnm daha yumrtluyorum heralde☺️☺️ben takip etmedim buay takvim 25 26 Şubat arası gösteriyor nezman olurum bilmyorum geçen ay 29.gun oldum ayriyetten belirti hiç aramyorum beliritisi yok cnm olan ne oluyorsa bebek gelirse AA bu belirti diyoruz olmazsa da adet geliyor yanıldık diyoruz progesteron hormonu salgılıyor bu olanları. sadece hislerime güveniyorum oğlumda çok hissetmiştim yanılmadım ve sadece adet olcak gibi aşırı sancım vardı göğüs lerde büyüme vardı ağrısı adetim epey geçince olmuştu

Cnm yumurtlamada olduktan sonra göğüs hassaslasyor ve adet olana kadar devam eder daha 4 gün olmuş senin yumurtlama daha döllenme aşamasında eğer oluyorsa 7. Ve 10.gunde yerleşir ve kanda HCG salgılanıyor sonra 12.gunde idrara geçiyor ve HCG arttıkça bebiş belirtileri başlıyor yavastan

Hayırlı haberlerin olsun inşallah 🙏🏻
İnşallah sağlıkla gelsin. Seninde pozitif testini görürüz inşallah dediğin belirtilerden başka belirtim yok benimde birde ara ara yoklayan bulantı var

Back
X