2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ayy hadi bakalım o zaman bence bir ihtimal var kuzu belirtilerin de var sonuçta güzel düşünüyorum bebiş geliyor benimde bu ay 3-4 gün geç yumurtladım gecikmez regl diyorlar ama bakıcazz

Ayy hadi bakalım o zaman bence bir ihtimal var kuzu belirtilerin de var sonuçta güzel düşünüyorum bebiş geliyor benimde bu ay 3-4 gün geç yumurtladım gecikmez regl diyorlar ama bakıcazz
Amin amin inşallah canım sen ne zaman yapacaksın test canım

Evet 14.gündü bugün

Canim muhtemelen yumurtlama akıntısı. Yumurtlaman oluyor demek kim degerlendirmeye devam et sen
Demi yaa vallaha şaşı oldum resmen ama hemen daha islanirken çıktı. Kuruma çizgisi de hemen çıkabiliyor mu acaba bilemedim
Bence kuruma gibi degil canim silik cizgi var

Öyle yapıcam canm şimdi bugün yumurtlama oldu dersek bugünü değerlendirdim yarını da mı değerlendireyim
Gusül tazelemeye gerek yok bence canım adet olmadın sonuçta ama için rahat etmicekse tekrar al. Bence yumurtlama akıntısı test varsa evde yap bakalım

Benim yardıma ihtiyacım var kafam çok karışık bugün testte neredeyse pik olmuştu ama tam aynı koyulukta değildi 13 ünde ilişki olduğu için bugünü bırakıyım dedim biraz önce test yaptım yumurta çatlamış kaçırmış mı oldum

Eklentiler

• IMG_9131.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 32

Aynen canim olumlamalar bize iyi gelir aslinda ama biraz da biz kendimizi karamsarliga itiyoruz aslinda. Gercekten motivasyon lazim bize.
Insallah Allah saglikla bebislerimizin gelmesini nasip eder.
Evet bu ayda erken oldu nasıp olmadı bu ayda

Kızlar regl 6 gün gecikti ancak gebelik yok. Ya erken oluyorum ya da gevikiyor.pcos yok. Doktorum böyle gecikmeleri düzensizlik olarak saymadığını söyledi. Yumurtlama takibi yaptım sanırım doğru yapamadım 19.günü pik gibi görmüştüm yanlış yorumladım sanırım. Duphaston kullansam mı regl olup diğer süreçte gebelik değerlendirmek için sizce

Eklentiler

• IMG_8571.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 26
Öyle yapıcam canm şimdi bugün yumurtlama oldu dersek bugünü değerlendirdim yarını da mı değerlendireyim
Tabiki bugunu de degerlendir kuzum. Dün yumurtlama olduysa hatta 3 gün üst uste degerlendirin diyorlar ya. Yapabilirsen yarini bile degerlendir. Ama testin olsaydi evde test yapsan daha guzel olurdu catlama olduktan sonra rahatlardin.

14 ünde yumurtlama 15 inde catlama görünüyor. Aslinda 14ünü de degerlendirsen iyi olurmus ama olsun, sonucta 13ünde degerlendirdigin icin icerde sperm var. Bugunu de degerlendirin. Catlama günü de önemli

Pcos olmadigina emin miymis doktorunuz. Benim pcosumun pik oldugu donemler testlerim hep boyle cikardi. Hangsi kopkoyu ayirt edemezdim. Sizinde öyle. Bir ihtimal de gebelik olusmus olmasi. Hep koyu gelmis bilemedim :)
Dediginiz gibi 19.gün pik olmus duruyor. Ertesi günde siliklesme olmus. 19.gun artı 14 gün ile yeni regl tarihiniz belirlenmis olur. Insallah pozitif sonuc alirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…