Bu test daha önce yalancı çizgi verdi mi sende kuzum bide gecikmen var mıydıSoftec canım ayy evet bende öyle diyorum ama sonra da umutlanmaya korkuyorum
Bu test daha önce yalancı çizgi verdi mi sende kuzum bide gecikmen var mıydıumutsuzluğa kapılmaa vardır bence inşallah
Bunu bugün ilk defa duydum diye aldım canım eczanede bir bu bir de artimed vardı. Reglime daha 3 ile 5 gün arası var. Bu ay hsg çektirdim ve ovulasyon takibi yaptım normal gününden 2 gün geç pik oldu. O yüzden en fazla 5 gün var galiba. Ama benim kasigim patlayacak gibi şiş 3 gündür. Bel ağrısı ve kasik ağrısı da var. O yüzden erken olduğunu bilerek deneyeyim bı dedimBu test daha önce yalancı çizgi verdi mi sende kuzum bide gecikmen var mıydıumutsuzluğa kapılmaa vardır bence inşallah
Amin amin inşallah canımAyy hadi bakalım o zaman bence bir ihtimal var kuzu belirtilerin de var sonuçta güzel düşünüyorum bebiş geliyorbenimde bu ay 3-4 gün geç yumurtladım gecikmez regl diyorlar ama bakıcazz
Evet 14.gündü bugünErken yumurtlaman olmus canim muhtemelen. Yada ov.testi ile baktiysan da erken regl olmus da olabilirsin canim.
Canim her ay farkli oluyor ya bebek dusunuyoruz ya. Belirtiler degiskenlik gostermeye basliyor bir anda
Canim artik pek sansi yok gibi yukselmesinincatlama gününden sonra 14 gün mü gecti
Canim muhtemelen yumurtlama akıntısı. Yumurtlaman oluyor demek kim degerlendirmeye devam et senKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün kasıklarımda ufak ufak batmalar oldu gün aşırı ilişki yasıryoruz bugünde yaşadık ama ben tuvalette girdiğimde peçete silince gelen çok açık pembemsi bi akıntım oldu bu nedir ya yerleşme kanaması mı yoksa yumurtlama kanaması mı aklım almadı açıkçası yerleşme desek normal mi bu kadar erken olması kafam allak bullak oldu bide bu akıntı için guslü tazelemem mi lazm malum oruç tutuyoruz
Bence kuruma gibi degil canim silik cizgi varDemi yaa vallaha şaşı oldum resmenama hemen daha islanirken çıktı. Kuruma çizgisi de hemen çıkabiliyor mu acaba bilemedim
Canim daha yukselme sansi pek olmaz gibi ama. Bilemedim de üzmek de istememEvet 14.gündü bugün
Öyle yapıcam canm şimdi bugün yumurtlama oldu dersek bugünü değerlendirdim yarını da mı değerlendireyimCanim muhtemelen yumurtlama akıntısı. Yumurtlaman oluyor demek kim degerlendirmeye devam et sen
Bence kuruma gibi degil canim silik cizgi var
İnşallah öyledir canım pazatesiyi bekleyeyim bakayımCanim muhtemelen yumurtlama akıntısı. Yumurtlaman oluyor demek kim degerlendirmeye devam et sen
Bence kuruma gibi degil canim silik cizgi var
Şuan regle 5 gün var işte geç yumurtlamayla beraber 3-4 gün de koyarsak daha 9-10 gün var rahatAmin amin inşallah canımsen ne zaman yapacaksın test canım
Gusül tazelemeye gerek yok bence canım adet olmadın sonuçta ama için rahat etmicekse tekrar al. Bence yumurtlama akıntısı test varsa evde yap bakalımÖyle yapıcam canm şimdi bugün yumurtlama oldu dersek bugünü değerlendirdim yarını da mı değerlendireyim
5 6 güne sen de dene bir taneŞuan regle 5 gün var işte geç yumurtlamayla beraber 3-4 gün de koyarsak daha 9-10 gün var rahat
Yapıcam cnm teşekkür ederimGusül tazelemeye gerek yok bence canım adet olmadın sonuçta ama için rahat etmicekse tekrar al. Bence yumurtlama akıntısı test varsa evde yap bakalım
Erken yumurtlaman olmus canim muhtemelen. Yada ov.testi ile baktiysan da erken regl olmus da olabilirsin canim.
Canim her ay farkli oluyor ya bebek dusunuyoruz ya. Belirtiler degiskenlik gostermeye basliyor bir anda
Canim artik pek sansi yok gibi yukselmesinincatlama gününden sonra 14 gün mü gectiİwvet ya
Evet bu ayda erken oldu nasıp olmadı bu aydaAynen canim olumlamalar bize iyi gelir aslinda ama biraz da biz kendimizi karamsarliga itiyoruz aslinda. Gercekten motivasyon lazim bize.
Insallah Allah saglikla bebislerimizin gelmesini nasip eder.
Tabiki bugunu de degerlendir kuzum. Dün yumurtlama olduysa hatta 3 gün üst uste degerlendirin diyorlar ya. Yapabilirsen yarini bile degerlendir. Ama testin olsaydi evde test yapsan daha guzel olurdu catlama olduktan sonra rahatlardin.Öyle yapıcam canm şimdi bugün yumurtlama oldu dersek bugünü değerlendirdim yarını da mı değerlendireyim
14 ünde yumurtlama 15 inde catlama görünüyor. Aslinda 14ünü de degerlendirsen iyi olurmus ama olsun, sonucta 13ünde degerlendirdigin icin icerde sperm var. Bugunu de degerlendirin. Catlama günü de önemliBenim yardıma ihtiyacım var kafam çok karışık bugün testte neredeyse pik olmuştu ama tam aynı koyulukta değildi 13 ünde ilişki olduğu için bugünü bırakıyım dedim biraz önce test yaptım yumurta çatlamış kaçırmış mı oldum
Pcos olmadigina emin miymis doktorunuz. Benim pcosumun pik oldugu donemler testlerim hep boyle cikardi. Hangsi kopkoyu ayirt edemezdim. Sizinde öyle. Bir ihtimal de gebelik olusmus olmasi. Hep koyu gelmis bilemedim :)Kızlar regl 6 gün gecikti ancak gebelik yok. Ya erken oluyorum ya da gevikiyor.pcos yok. Doktorum böyle gecikmeleri düzensizlik olarak saymadığını söyledi. Yumurtlama takibi yaptım sanırım doğru yapamadım 19.günü pik gibi görmüştüm yanlış yorumladım sanırım. Duphaston kullansam mı regl olup diğer süreçte gebelik değerlendirmek için sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?