2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Benim bugün 5 gün kaldı dayanamadım erken gebelik yaptım. Varla yok arası bir çizgi çıktı ama yalancı mı bilmiyorum.

Paylaşın testin fotosunu bakalım hep beraber
Evet hemen koyuyorum tek başıma dusunene kadar en azından belki beraber yorumlariz sabah da yapmıştım hicbirsey yoktu. Ama kasıklarım ve belim çok ağrıyor. Az önce bir daha yaptım çok çok silik zor görünüyor kamerada.

Eklentiler

• 1000045468.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 50
Aynen canim olumlamalar bize iyi gelir aslinda ama biraz da biz kendimizi karamsarliga itiyoruz aslinda. Gercekten motivasyon lazim bize.
Insallah Allah saglikla bebislerimizin gelmesini nasip eder.

Silik cizgi var gibi sankiiii

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün kasıklarımda ufak ufak batmalar oldu gün aşırı ilişki yasıryoruz bugünde yaşadık ama ben tuvalette girdiğimde peçete silince gelen çok açık pembemsi bi akıntım oldu bu nedir ya yerleşme kanaması mı yoksa yumurtlama kanaması mı aklım almadı açıkçası yerleşme desek normal mi bu kadar erken olması kafam allak bullak oldu bide bu akıntı için guslü tazelemem mi lazm malum oruç tutuyoruz

Bat ne zamandı senin? Eğer 7 gün falan varsa yerleşme olabilir bence. Ya da ilişki sırasında zorlandıysan o da yapıyor canım daha önce başıma geldi

Canım belki de çok sık ilişkiden dolayı da tahriş olmuş olabilir. Yumurtlama döneminde pembe akıntı oluyor mu bilmiyorum

Bat ne zamandı senin? Eğer 7 gün falan varsa yerleşme olabilir bence. Ya da ilişki sırasında zorlandıysan o da yapıyor canım daha önce başıma geldi
Yok canm zorlanma vs olmadı bata çok var ama bilemiyorum ki benim süt hormonum yüksek diye doktor ilaç verdi bitti o regl düzenlediği söyleniyo bide aslan pençesi içiyorum bu sebeple erken yumurtlama olmuş olabilir günümü bilmiyorum takipte etmiyorum çok kafam karıştı ya

Canım belki de çok sık ilişkiden dolayı da tahriş olmuş olabilir. Yumurtlama döneminde pembe akıntı oluyor mu bilmiyorum
Anladm canm ilk kez başıma geldi böyle bişi evde bi tane ovulasyon testi var aslında önceden kalan bi iki saat idrar tutup yapıyım bakayım belki yumurtlamadır

Bugün regl ın ilk gününden itibaren sayarsak 19. Günümmüş yumurtlamadır heralde ya eğer öyleyse ilaçlar baya öne çekmiş çünkü ben döngünün 27. Gününde fln yumurtlama görüyorum

Ay bende gördüm hafif gölge gibi

Ay bende gördüm hafif gölge gibi
Sabah yaptığımı da ben yok diye evden çıkmadan kaldırıp çıkmıştım. Şimdi ikisini yan yana koydum onda da aynısı var. İkisi de hatalı olabilir mi ki yaa gece gece heyecan yaptım

Eklentiler

• 1000045485.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 42
Anladm canm ilk kez başıma geldi böyle bişi evde bi tane ovulasyon testi var aslında önceden kalan bi iki saat idrar tutup yapıyım bakayım belki yumurtlamadır
Aynen yumurtlama da olabilir. Bende uzayan akıntıyla karışık kahverengilik geliyor mesela yumurtlamadayken

Sabah yaptığımı da ben yok diye evden çıkmadan kaldırıp çıkmıştım. Şimdi ikisini yan yana koydum onda da aynısı var. İkisi de hatalı olabilir mi ki yaa gece gece heyecan yaptım
İkisi aynı anda haya vermez ki hangi marka kuzu ayy bence varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…