Neler yaptı acaba☺Kuzum amh değeri yükselebilen bi değer internetten bir bak istersen ne yapılmalı diye. Ve daha önce de yazmıştım buraya eltim 0.1 amh ile 3 ayda hamile kaldı doğal hem de Allah nasip ederse hemen oluveriyor
Benim bugün 5 gün kaldı dayanamadım erken gebelik yaptım. Varla yok arası bir çizgi çıktı ama yalancı mı bilmiyorum.İnstagramda bir sayfa var onu uzun süredir takip ediyorum onun gebelik testini aldım ve kadına sordum en erken ne zaman test yapmalıyım diye yumurtlamadan 12 gün sonra dedi belirti olur mu en net erken gebelik belirtisi şudur diyebilir misiniz çünkü benim kasıklarım ağrıyor dizlerim ağrıyor falan dedim kendinizi dinlemeyin neyi isterseniz vücut onu verir size dedibiraz moralim bozulmadı değil
Paylaşın testin fotosunu bakalım hep beraberBenim bugün 5 gün kaldı dayanamadım erken gebelik yaptım. Varla yok arası bir çizgi çıktı ama yalancı mı bilmiyorum.
Evet hemen koyuyorum tek başıma dusunene kadar en azından belki beraber yorumlarizPaylaşın testin fotosunu bakalım hep beraber
Aynen canim olumlamalar bize iyi gelir aslinda ama biraz da biz kendimizi karamsarliga itiyoruz aslinda. Gercekten motivasyon lazim bize.Kesinlikle sana katılıyorum her hal geçicidir diye bir söz var ya çok doğru yani lisede 4 ay olmadığımı bilirim ya gerçekten o zamanki diyen doktorla suan ki ilk gittigim doktor aynıydı bide hahahaadam kendisiyle çelişti demekki varmış düzene girmiş… ben bide stres ile etkisinin cok cok arttıgına inanıyorum ya nedense vucudumuzu stres yönetiyor aslında biraz olumlama yapsak stresi yönetebiliriz inşallah inşallah inşallah
Silik cizgi var gibi sankiiiiEvet hemen koyuyorum tek başıma dusunene kadar en azından belki beraber yorumlarizsabah da yapmıştım hicbirsey yoktu. Ama kasıklarım ve belim çok ağrıyor. Az önce bir daha yaptım çok çok silik zor görünüyor kamerada.
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün kasıklarımda ufak ufak batmalar oldu gün aşırı ilişki yasıryoruz bugünde yaşadık ama ben tuvalette girdiğimde peçete silince gelen çok açık pembemsi bi akıntım oldu bu nedir ya yerleşme kanaması mı yoksa yumurtlama kanaması mı aklım almadı açıkçası yerleşme desek normal mi bu kadar erken olması kafam allak bullak oldu bide bu akıntı için guslü tazelemem mi lazm malum oruç tutuyoruzErken yumurtlaman olmus canim muhtemelen. Yada ov.testi ile baktiysan da erken regl olmus da olabilirsin canim.
Canim her ay farkli oluyor ya bebek dusunuyoruz ya. Belirtiler degiskenlik gostermeye basliyor bir anda
Canim artik pek sansi yok gibi yukselmesinincatlama gününden sonra 14 gün mü gecti
Demi yaa vallaha şaşı oldum resmenSilik cizgi var gibi sankiiii
Bat ne zamandı senin? Eğer 7 gün falan varsa yerleşme olabilir bence. Ya da ilişki sırasında zorlandıysan o da yapıyor canım daha önce başıma geldiKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün kasıklarımda ufak ufak batmalar oldu gün aşırı ilişki yasıryoruz bugünde yaşadık ama ben tuvalette girdiğimde peçete silince gelen çok açık pembemsi bi akıntım oldu bu nedir ya yerleşme kanaması mı yoksa yumurtlama kanaması mı aklım almadı açıkçası yerleşme desek normal mi bu kadar erken olması kafam allak bullak oldu bide bu akıntı için guslü tazelemem mi lazm malum oruç tutuyoruz
Canım belki de çok sık ilişkiden dolayı da tahriş olmuş olabilir. Yumurtlama döneminde pembe akıntı oluyor mu bilmiyorumKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün kasıklarımda ufak ufak batmalar oldu gün aşırı ilişki yasıryoruz bugünde yaşadık ama ben tuvalette girdiğimde peçete silince gelen çok açık pembemsi bi akıntım oldu bu nedir ya yerleşme kanaması mı yoksa yumurtlama kanaması mı aklım almadı açıkçası yerleşme desek normal mi bu kadar erken olması kafam allak bullak oldu bide bu akıntı için guslü tazelemem mi lazm malum oruç tutuyoruz
Yok canm zorlanma vs olmadı bata çok var ama bilemiyorum ki benim süt hormonum yüksek diye doktor ilaç verdi bitti o regl düzenlediği söyleniyo bide aslan pençesi içiyorum bu sebeple erken yumurtlama olmuş olabilir günümü bilmiyorum takipte etmiyorum çok kafam karıştı yaBat ne zamandı senin? Eğer 7 gün falan varsa yerleşme olabilir bence. Ya da ilişki sırasında zorlandıysan o da yapıyor canım daha önce başıma geldi
Anladm canm ilk kez başıma geldi böyle bişi evde bi tane ovulasyon testi var aslında önceden kalan bi iki saat idrar tutup yapıyım bakayım belki yumurtlamadırCanım belki de çok sık ilişkiden dolayı da tahriş olmuş olabilir. Yumurtlama döneminde pembe akıntı oluyor mu bilmiyorum
Evet kuzum hayırlısı bakalım rabbime emanetizAynen canim olumlamalar bize iyi gelir aslinda ama biraz da biz kendimizi karamsarliga itiyoruz aslinda. Gercekten motivasyon lazim bize.
Insallah Allah saglikla bebislerimizin gelmesini nasip eder.
Ay bende gördüm hafif gölge gibiEvet hemen koyuyorum tek başıma dusunene kadar en azından belki beraber yorumlarizsabah da yapmıştım hicbirsey yoktu. Ama kasıklarım ve belim çok ağrıyor. Az önce bir daha yaptım çok çok silik zor görünüyor kamerada.
Sabah yaptığımı da ben yok diye evden çıkmadan kaldırıp çıkmıştım. Şimdi ikisini yan yana koydum onda da aynısı var. İkisi de hatalı olabilir mi ki yaaAy bende gördüm hafif gölge gibi
Aynen yumurtlama da olabilir. Bende uzayan akıntıyla karışık kahverengilik geliyor mesela yumurtlamadaykenAnladm canm ilk kez başıma geldi böyle bişi evde bi tane ovulasyon testi var aslında önceden kalan bi iki saat idrar tutup yapıyım bakayım belki yumurtlamadır
Bende yumurtlama diye tahmin ediyorum yerleşme kanaması için çok erken çünküAynen yumurtlama da olabilir. Bende uzayan akıntıyla karışık kahverengilik geliyor mesela yumurtlamadayken
İkisi aynı anda haya vermez ki hangi marka kuzu ayy bence varrrSabah yaptığımı da ben yok diye evden çıkmadan kaldırıp çıkmıştım. Şimdi ikisini yan yana koydum onda da aynısı var. İkisi de hatalı olabilir mi ki yaagece gece heyecan yaptım
Softec canım ayy evet bende öyle diyorum ama sonra da umutlanmaya korkuyorumİkisi aynı anda haya vermez ki hangi marka kuzu ayy bence varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?