- 7 Ekim 2024
- 1.265
- 441
- 38
- 21
Öyle canm gidicem inşallah en yakın zamanda ama doktor gebe olmadığından emin olunca git dedi ilaçlı ultrason çekilirsin ona gebeyken girilmez dedi ha eğer gebeysen de direk tedaviye başlarız dedi bende regl bekliyorum bakalımCanim senin dahiliyeye gidip endokrjne kayit actirman lazim zaten. Bu degerlere endokrin bakar. Ihmal etmee. Ilk firsatinda al dahiliyeye randevu da hemen açsın endokrine kayit. Bu isler boyle malesef. Bir cok bolume direkt randevu alinmiyor hep dahiliye açıyor randevuyu. Ilac kullanman lazim senin bir an evvel. Tiroid degeri onemli
Pcos yoksa inovitol oneriyor zaten canim. Ben inolac aldim pcos oldugu icin. Icerisinde yuksek miktar inositol var. Inolac, folic asid, arada magnezyum ve demir vitamini aliyorum. Ona ragmen demir düşük cikmis bugunku testlerimde. Gelecek haftaya bir gün veya diger hafta da dahiliyeye gidecegim. Bakalim o ne diyecek nelere bakacak. Hastanaler cok uzak gercekten.. insani yoran o oluyor. Az yakin olsa atla otobuse git. Illa arabayla gitmek gerek sacma sapan yerlerde olduklari icin.İnşallah kuzum inşallahbende alıcam ya çok kalan var birde biz deneyelim ilk aydan ikinci aydan kalan Çook bana magnezyum ve inovitol önerdi yumurtlamanı destekle dedi bakalım , bu arqda dün gece havuç ve incir yedim korktum kist olursa yumurtalar diye bence ondan çatladı yumurtam
Ay insallah canim insallahSen de kullanmaya devam et bence önümüzdeki ay olacak
Canim zaten muhtemelen sen gittiginde saba usg icin gun verir bosa zaman kaybetme. Git hemen randevu olustururlar en azindan regl oldugunda da gider cektirirsin. Beta da verirsin negatif olursa gidersin. Bence erteleme tiroid konusunu canimÖyle canm gidicem inşallah en yakın zamanda ama doktor gebe olmadığından emin olunca git dedi ilaçlı ultrason çekilirsin ona gebeyken girilmez dedi ha eğer gebeysen de direk tedaviye başlarız dedi bende regl bekliyorum bakalım
Öyle yapıyım canm haklısınCanim zaten muhtemelen sen gittiginde saba usg icin gun verir bosa zaman kaybetme. Git hemen randevu olustururlar en azindan regl oldugunda da gider cektirirsin. Beta da verirsin negatif olursa gidersin. Bence erteleme tiroid konusunu canimepey oldu sen daha gitmedin bak hatirliyorum yani ilk dedigin zamani.
Kusura bakma önceki mesajimi sanki kardesimi bir sey yapsin diye yonlendirir sekilde yazmisim ama coktandir gitmedin ondan ahhshahahÖyle yapıyım canm haklısın
Yok canm olurmu öyle şey sizlerin sayesinde çok şey öğreniyorumKusura bakma önceki mesajimi sanki kardesimi bir sey yapsin diye yonlendirir sekilde yazmisim ama coktandir gitmedin ondan ahhshahah
Pcos yoksa inovitol oneriyor zaten canim. Ben inolac aldim pcos oldugu icin. Icerisinde yuksek miktar inositol var. Inolac, folic asid, arada magnezyum ve demir vitamini aliyorum. Ona ragmen demir düşük cikmis bugunku testlerimde. Gelecek haftaya bir gün veya diger hafta da dahiliyeye gidecegim. Bakalim o ne diyecek nelere bakacak. Hastanaler cok uzak gercekten.. insani yoran o oluyor. Az yakin olsa atla otobuse git. Illa arabayla gitmek gerek sacma sapan yerlerde olduklari icin.
Ay insallah canim insallahara vermiştim ayin basindan beri. Devam edicem ara vermemek lazim aslinda ama iste verdim napim.
Sende pcos var mıydı ki canım benim, evet bu bir gebeye baya yükseldim ya umutluyum inşallah. Allahım kimseyi hastaneye düşürmesin cidden zorrrPcos yoksa inovitol oneriyor zaten canim. Ben inolac aldim pcos oldugu icin. Icerisinde yuksek miktar inositol var. Inolac, folic asid, arada magnezyum ve demir vitamini aliyorum. Ona ragmen demir düşük cikmis bugunku testlerimde. Gelecek haftaya bir gün veya diger hafta da dahiliyeye gidecegim. Bakalim o ne diyecek nelere bakacak. Hastanaler cok uzak gercekten.. insani yoran o oluyor. Az yakin olsa atla otobuse git. Illa arabayla gitmek gerek sacma sapan yerlerde olduklari icin.
Ay insallah canim insallahara vermiştim ayin basindan beri. Devam edicem ara vermemek lazim aslinda ama iste verdim napim.
Allah razı olsun. İnşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı versin Rabbim tüm dileyenlere.Sımdı kesenız vardır büyük ihtimalle bır hafta sonra gıtseniz kalp atısıda duyarsınız ınsAllah gözünüz aydın
Var canim evet. Pco mu pcos mu biri ama hangisi bilmiyorum gittigimde sorcam.Sende pcos var mıydı ki canım benim, evet bu bir gebeye baya yükseldim ya umutluyum inşallah. Allahım kimseyi hastaneye düşürmesin cidden zorrr
bende pcos var sanıyordum liseden beri gecikmelerim olurdu tüylenme vs de olurdu daha bu iki ay önce öğrendim ne hormonlarım ne de detaylı vajinal muayenemde bakıldı ve doktorlar kim söyledi sana pcos diye dediVar canim evet. Pco mu pcos mu biri ama hangisi bilmiyorum gittigimde sorcam.
Bende aldim canim valla insallah sifa olur. Mfk nin da bir iki takviyesini aldim. Bide bir gebenin jelini aldim. Reglim bitsin bu defa jeli de kullancam. Bakalim nasip insallahhastaneler gercekten cokk cok zor...
Daha yeni gittim doktora,bana da Pco teşhisi koydu.Bizde 6ay oluyor deneyeli.Pcos olan kızlar kaç boy ve kilodasınız ? Döngüleriniz kaç günde bir oluyor ? Doktor kilo alma dedi. Evlendiğimde 57 kiloydum şu an 64 olmuşum regl kilo aldığım için mi düzensizleşmeye başladı merak ediyorum. Zayıfken zaten doğum kontrol hapı kullanıyordum o yüzden regl düzenliydi o yüzden tam bilemiyorum kilo mu etkiliyor diye
Yaa ne guzel iste. Belki onceki dr.lar yanlis teshis koymustur. Ama bende pcosun azalip kaybolma sansi olduguna inaniyorum. Ben ilk evlendigimde muayene oldugumda dr bana pcos mcos demedi. Gayet saglikli yumurtaliklarin istersen gebelik deneyebilirsin tutma sansi yüksek demisti. Pcos falan demedi. Sonradan iste 2.senemde fln dedi pcos var diye. Onceden yoktu dedim olmaz olur mu vardir yine demisti.. yani bende anlamiyorum hangisi doğru hangisi yanlis.bende pcos var sanıyordum liseden beri gecikmelerim olurdu tüylenme vs de olurdu daha bu iki ay önce öğrendim ne hormonlarım ne de detaylı vajinal muayenemde bakıldı ve doktorlar kim söyledi sana pcos diye dediiki farklı doktora gitmesem asla inanmazdım ama zaten 7-8 aydır çok düzenli regl olmaya başladım evlendiğimden beri yani önceden 35-40 günü bulurdu şimdi 28-29 günde bir oluyorum çok şükür ya vardı geçti eğer öyle bişeyse ki değil diye biliyyada hiç yoktu lise üniversite sınav stresi derken böyle oldu demekki… rabbim nasip etsin inşallah herkesin bedenine şifa ve sağlıklı bebiş bu arada bir gebe ürünlerş cok pahalı ama alıcam ya inanıyorum herkese iyi gelen bize de gelir elbet
Erken yumurtlaman olmus canim muhtemelen. Yada ov.testi ile baktiysan da erken regl olmus da olabilirsin canim.Kızlar 4 gun onceden regl oldum.erken mı yumurtalamısım bu ay.28 martta ovulasyonda çatlamayı gormustum
Canim her ay farkli oluyor ya bebek dusunuyoruz ya. Belirtiler degiskenlik gostermeye basliyor bir andaKızlar, bu zamana kadar her regl öncesi göğüs hassasiyetim oldu, bu sefer yokyumurtlamadım mı acaba? Ya da başka bir anlamı var mı? Anlam aramalı mıyım 14 yaşından beri regl oluyorum, 14 senede ilk kez böyle bir şey oluyor. Oysaki ovu testinde pik gördüm, 8 gün civarı uzayan şeffaf akıntım oldu. Başına gelen var mıdır?
Canim artik pek sansi yok gibi yukselmesininBende test verdim 0 çıktı ama adet olmadım Bu saatten sonra da yükselmez zaten 14.günümdeyim
Kesinlikle sana katılıyorum her hal geçicidir diye bir söz var ya çok doğru yani lisede 4 ay olmadığımı bilirim ya gerçekten o zamanki diyen doktorla suan ki ilk gittigim doktor aynıydı bide hahahaYaa ne guzel iste. Belki onceki dr.lar yanlis teshis koymustur. Ama bende pcosun azalip kaybolma sansi olduguna inaniyorum. Ben ilk evlendigimde muayene oldugumda dr bana pcos mcos demedi. Gayet saglikli yumurtaliklarin istersen gebelik deneyebilirsin tutma sansi yüksek demisti. Pcos falan demedi. Sonradan iste 2.senemde fln dedi pcos var diye. Onceden yoktu dedim olmaz olur mu vardir yine demisti.. yani bende anlamiyorum hangisi doğru hangisi yanlis.
Amin canimm hepimize saglik şifa bebis versin Allahım
Al kuzum al inanarak alsifa olur inşallah bende kullaniyorum insallah benimde işime yarar sifa olur bebis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?