Pazartesi versem mi acabaKuzu bi kan versen erken mi diyosun
Evet yarın ilk iş kan ver gecikmen var mıydıPazartesi versem mi acaba
Hiç canınızı sıkmayın inşallah en kıza zamanda hayırlı sonuçlar alırsınızÇok teşekkür ederim dünden beri kafamıza takıldı ya tedavisi varmış çok şükür
Ya bu ay ikimizde çift yumurtlamıştık bende evanora yazıyorum çokmıyor Bende ilk yumurtlamaya göre regl olmadım ikinciye göre bekliyorum 4 . Gün o gecikmenin iki gün önce negatifti testlerim geleydi konuşaydık yaaKızlar kafam rahat etsin diye dün kan verdim sonuç negatif. Reglim 19 mart diye hesapladım ama tam emin değilim. Zaten olsaydı az bile olsa çıkardı o yüzden bu ay elendim diyebiliriz artık adeti beklemem lazım. Evanorayla konuşuyoruz hesabını açmak istedi ama giriş yapamıyormuş. Hatırlarsınız doktor kontrolünde yumurtalamasını görmüştü daha sonra ovulasyon testinde 2. Yumurtası var olduğunu görmüştü. Test yapmıştı birkaç gün önce testlerin üçü de silik çizgi verdi ama biri artimed olduğu için güvenemiyor. Reglisi de ilk yumurtlamaya göre gelmedi 2 günlük gecikmesi var normalde zamanında regl olurmuş o yüzden gebelik ihtimali yüksek bence umut var. Hepinize çok selam söyledi bu aradababylovee Vignette @Pearl737 @yesilelma13 ve diğer kızlar
Normalde yarın regl günüm ama 2 gün geç yumurtladim. Bu arada dün prediktor yapmıştım onda da silik çizgi olmuş. Kuruma çizgisi yapmıyor diye biliyordum. İnşallah doğrudur.Evet yarın ilk iş kan ver gecikmen var mıydı
Kan testlerin nasıl çıktı ? İlk söylediğin testi bende bilmiyorum.Kizlar bu seks hormonu bağlayıcı neymis yaa. Bide hormon testlerine bunu eklemisler. Onceden fsh lh amh e2 prolaktin bakarlardi simdi bir suru deger eklenmis. E bunlar cogaldikca degerler de oynamalar var görüyoruz moraller bozuluyor. Benim bu seks hormonu baglayici düşük cikmis biraz. Total testosteron yüksek cikmis. Vallahi ya hic gitmeyecegiz dr.lara yada gidince boyle hindi gibi düşüncez eve gelip
Ayyy hadi bakalım inşallah sabah git doktora benceNormalde yarın regl günüm ama 2 gün geç yumurtladim. Bu arada dün prediktor yapmıştım onda da silik çizgi olmuş. Kuruma çizgisi yapmıyor diye biliyordum. İnşallah doğrudur.
Hormon testlerim iyi cikmis ama insülin yüksek cikmis, demirim düşük çıkmış. Bi testosteron az biraz yüksek cikmis. Henüz dr.a yorumlatmadim gidicem bakalim sonuclar icin, ayni gün dahiliyeye de gidicem. Bakalim neler diyecekler. Bu ay dr kontrolünde ilerlemek istiyordum aslinda ama dr da biraz bu ayi kendimiz deneyelim diye birakti gibi oldu. Bakalim ne olacak.Kan testlerin nasıl çıktı ? İlk söylediğin testi bende bilmiyorum.
ÜzülmeBat 20 ama 4 gün önceden kırmızıları gördüm. Elendim
Gercekten regl olunca insanin tüm umutlari suya düşüyor. Ama her reglden sonra da umut vaadeden yeni yumurtlama dönemi geliyor. Insallah bu defa tuttururuzBen de bugün normal çubuk test yaptım, bembeyaz negatif. Bat yarın.
Artık doktor kontrolünde bir cevap bulabilirim umarım.
Saldım gitti....
İnsülin beslenme ve yürüyüşle düzene girer. Demir önemli bende iki aydır kullanıyorum ve tam düzene girmedi. Doktor kontrolünde gitmek en iyisi. Ben 2024 Mayıs ayında evlendim. Ağustos sonu bi doktora gittim bana direk dedi çocuğun olmaz imkansız. Dünyam başıma yıkıldı. Muayene felan etmedi sadece kan tahlillerine baktı. Hemen tüp bebek merkezine gittik vakit kaybı olmasın diye. O gün doktor çok büyük miyomların var acil ameliyat dedi ve ben 10 eylülde ameliyat oldum. Toplamda 23 cm miyom alındı. O gün bugündür her ay doktora giderim. Bu ay artık tamam tüp bebek dedik. Hem geç evlendim hem yaş 40 olunca artık gecikmesini istemedim. Biz elimizden geleni yapalım Allah yardım eder.Hormon testlerim iyi cikmis ama insülin yüksek cikmis, demirim düşük çıkmış. Bi testosteron az biraz yüksek cikmis. Henüz dr.a yorumlatmadim gidicem bakalim sonuclar icin, ayni gün dahiliyeye de gidicem. Bakalim neler diyecekler. Bu ay dr kontrolünde ilerlemek istiyordum aslinda ama dr da biraz bu ayi kendimiz deneyelim diye birakti gibi oldu. Bakalim ne olacak.
Iyiki de gitmissin bak. Ameliyatla en zor kismindan kurtulmussun. Simdiden sonrasi artik tüp bebekle bebeginizin gelmesinde sıra. Sakin umutsuz olma en büyük düşman o. Olacagina inan doktorlara güven Allah'tan da ümidini kesme. İnşallah Allahım hepimize nasip etsin sağlıklı bebisleriİnsülin beslenme ve yürüyüşle düzene girer. Demir önemli bende iki aydır kullanıyorum ve tam düzene girmedi. Doktor kontrolünde gitmek en iyisi. Ben 2024 Mayıs ayında evlendim. Ağustos sonu bi doktora gittim bana direk dedi çocuğun olmaz imkansız. Dünyam başıma yıkıldı. Muayene felan etmedi sadece kan tahlillerine baktı. Hemen tüp bebek merkezine gittik vakit kaybı olmasın diye. O gün doktor çok büyük miyomların var acil ameliyat dedi ve ben 10 eylülde ameliyat oldum. Toplamda 23 cm miyom alındı. O gün bugündür her ay doktora giderim. Bu ay artık tamam tüp bebek dedik. Hem geç evlendim hem yaş 40 olunca artık gecikmesini istemedim. Biz elimizden geleni yapalım Allah yardım eder.
Iyiki de gitmissin bak. Ameliyatla en zor kismindan kurtulmussun. Simdiden sonrasi artik tüp bebekle bebeginizin gelmesinde sıra. Sakin umutsuz olma en büyük düşman o. Olacagina inan doktorlara güven Allah'tan da ümidini kesme. İnşallah Allahım hepimize nasip etsin sağlıklı bebisleri
Kontrole gittin mi peki yumurtalarin buyumesini takip edecek diyordun
Salı günü sabah kontrole gidcem inşallah. Haber ederim mutlaka.Iyiki de gitmissin bak. Ameliyatla en zor kismindan kurtulmussun. Simdiden sonrasi artik tüp bebekle bebeginizin gelmesinde sıra. Sakin umutsuz olma en büyük düşman o. Olacagina inan doktorlara güven Allah'tan da ümidini kesme. İnşallah Allahım hepimize nasip etsin sağlıklı bebisleri
Kontrole gittin mi peki yumurtalarin buyumesini takip edecek diyordun ?
O da regl olmadı hala bekliyor. Bugün 2. Yuma göre regl günü eğer gelmezse akşam test yapacak. Büyük ihtimalle hamileYa bu ay ikimizde çift yumurtlamıştık bende evanora yazıyorum çokmıyor Bende ilk yumurtlamaya göre regl olmadım ikinciye göre bekliyorum 4 . Gün o gecikmenin iki gün önce negatifti testlerim geleydi konuşaydık yaa
Birkaç gündür her an regl olacak gibi sancılarım var. Bu ay benim için de çok tuhaf oldu. Normalde yumurtlamadan itibaren meme ucu hassasiyeti yaşarım regl geleceği gün tamamen geçer. Bu ay hiç öyle olmadı arada 1-2 gün olup geçti şu an yok mesela. Büyük ihtimalle ovulasyon görmedim bu ay. Evanoranın bugün 2. Yuma göre regl günü. Eğer olmazsa akşam test yapacak. Size de haber veririm. Sen nasılsın canım nasıl geçiyor ?Sunsun9 canım nasılsın ne durumdasın? Evanorayla konuştun mu o napmış?
İyiyim kuzum sen nasılsın? Cumartesi doktora hsg gösterdim bir sorun yok gibi gözüküyor rahminde dedi. Riske atmak istemediği için 3. gün taze transfer yapmak istedi. Haftaya cumartesi tekrar kontrole çağırdı. Âdetimi bekliyoruz başlamak için o da bayrama denk gelecek gibi duruyor o yüzden erteleyici başlayabiliriz dedi. Benden bir sürü hastalık ve kan değerleri istedi. Ayrıca smear da istedi. Bu hafta onları halledeceğimVignette canim naptin nasilsin
Ben de tüp bebek sürecine başladım kuzum regl olmayı bekliyorumBirkaç gündür her an regl olacak gibi sancılarım var. Bu ay benim için de çok tuhaf oldu. Normalde yumurtlamadan itibaren meme ucu hassasiyeti yaşarım regl geleceği gün tamamen geçer. Bu ay hiç öyle olmadı arada 1-2 gün olup geçti şu an yok mesela. Büyük ihtimalle ovulasyon görmedim bu ay. Evanoranın bugün 2. Yuma göre regl günü. Eğer olmazsa akşam test yapacak. Size de haber veririm. Sen nasılsın canım nasıl geçiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?