2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Gün içinde tekrar yapayım bari. Teşekkür ederim sorumu cevapladığınız için. Çok uğraşıp olmayıp kendiliğinden olması ne değişik oldu. Allah hayırlı versin ne veriyorsa.
Merhabalar çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucaginiza versin anali babali büyütsün bu ay ekstra olarak yaptiginiz bişey var mi dikkat ettigniz en kuçuk bi şey bile ,önerilerinize açığız

Tabiki bugunu de degerlendir kuzum. Dün yumurtlama olduysa hatta 3 gün üst uste degerlendirin diyorlar ya. Yapabilirsen yarini bile degerlendir. Ama testin olsaydi evde test yapsan daha guzel olurdu catlama olduktan sonra rahatlardin.
Demi ya böyle anlarda insan gerek duyuyo neyse hayırlısı diyelim bugünü de değerlendirip sonra yine iki üç günde bir ilerlerim

Merhaba canım bu duphaston ne işe yarıyor?

Merhabalar çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucaginiza versin anali babali büyütsün bu ay ekstra olarak yaptiginiz bişey var mi dikkat ettigniz en kuçuk bi şey bile ,önerilerinize açığız
Benim 12 yaşında bir oğlum var. İkinci çocuk düşünmeye başladık. Kürler yaptım olmadı. Akdeniz diyeti dediler onu yaptım olmadı. Sabah yap işte ilişkiden sonra yat vs vs vs denedim olmadı. Doktora gittim polip var dendi. Polipi aldırdım tekrar denedim olmadı. Tüp bebek merkezine gittim. Yumurta azlığı var hemen yapalım yoksa bir daha yumurtan bile olmaz dendi. Ağlayarak çıktım. Tüp bebek sürecini kaldıracak psikolojide değildim. Defteri tamamen kapatmıştım. Beklemiyordum. Sürpriz oldu. O yüzden öyle özel yaptığım birşey olmadı.

Kızlar selam. SAT 25 Şubat. 10 Mart’ta ise günde birkaç damla olacak miktarda kahverengi lekelenme başladı. 6 gündür devam ediyor. Sızı şeklinde günlerdir geçmeyen kasık ve bel ağrım da var. Özellikle ayakta durunca şiddetleniyor. Gebelik planım yok. Dkh ile korunuyorum. Yumurtlama döneminde böyle uzun lekelenme ve ağrı yaşayan var mı?

Kızlar softec marka nasıl biliyormusunuz. 2 gündür 3 tane test yaptım hepsi çok soluk çizgi hemen çıktı yine, gözle görülüyor fakat fotoda çok soluk . Ama prediktor yaptım çıkmadı. Softec 3 ünde de yalancı çıkarmış olabilir mi. Az önce yaptığımı bırakıyorum aşağıya. Bana bir yorum yaparmisiniz.

Eklentiler

• 1000045587.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 26
Şuan regle 5 gün var işte geç yumurtlamayla beraber 3-4 gün de koyarsak daha 9-10 gün var rahat
Bugün ki yaptığıma da bakarmisin canım bu test hep böyle mi çıkarıyor acaba yaa. Ucu de golgeli

Eklentiler

• 1000045590.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 22
Kuzu bekledikten sonraysa bilmem de ilk 5 dk içinde cıktıysa var bişiler
Hemen çıkıyorlar canım yaa tamamı islandiktan sonra yeri belli oluyor bir tık koyulasiyor kalıyor. Benim de hemen çıktığı için umitlenmistim ama bu sefer de kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…