- 31 Ocak 2025
- 667
- 171
- 18
- 25
Merhaba testi tekrarladiniz mi :)Gün içinde tekrar yapayım bari. Teşekkür ederim sorumu cevapladığınız için. Çok uğraşıp olmayıp kendiliğinden olması ne değişik oldu. Allah hayırlı versin ne veriyorsa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba testi tekrarladiniz mi :)Gün içinde tekrar yapayım bari. Teşekkür ederim sorumu cevapladığınız için. Çok uğraşıp olmayıp kendiliğinden olması ne değişik oldu. Allah hayırlı versin ne veriyorsa.
Ay hayırlı olsun inşallah kan verin direk bence bı önceki testiniz bozuktu demekki bunda baya baya netTesti yeniledim 2 dk içinde bu sonuç çıktı sanırım hamileyim. SAT 5 ŞUBAT doktora ne zaman gitmeliyim ?
Merhabalar çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucaginiza versin anali babali büyütsünGün içinde tekrar yapayım bari. Teşekkür ederim sorumu cevapladığınız için. Çok uğraşıp olmayıp kendiliğinden olması ne değişik oldu. Allah hayırlı versin ne veriyorsa.
Merhabalar adetiniz gecikti mi acabaTesti yeniledim 2 dk içinde bu sonuç çıktı sanırım hamileyim. SAT 5 ŞUBAT doktora ne zaman gitmeliyim ?
Demi ya böyle anlarda insan gerek duyuyo neyse hayırlısı diyelim bugünü de değerlendirip sonra yine iki üç günde bir ilerlerimTabiki bugunu de degerlendir kuzum. Dün yumurtlama olduysa hatta 3 gün üst uste degerlendirin diyorlar ya. Yapabilirsen yarini bile degerlendir. Ama testin olsaydi evde test yapsan daha guzel olurdu catlama olduktan sonra rahatlardin.
Merhaba canım bu duphaston ne işe yarıyor?Kızlar regl 6 gün gecikti ancak gebelik yok. Ya erken oluyorum ya da gevikiyor.pcos yok. Doktorum böyle gecikmeleri düzensizlik olarak saymadığını söyledi. Yumurtlama takibi yaptım sanırım doğru yapamadım 19.günü pik gibi görmüştüm yanlış yorumladım sanırım. Duphaston kullansam mı regl olup diğer süreçte gebelik değerlendirmek için sizce
Benim 12 yaşında bir oğlum var. İkinci çocuk düşünmeye başladık. Kürler yaptım olmadı. Akdeniz diyeti dediler onu yaptım olmadı. Sabah yap işte ilişkiden sonra yat vs vs vs denedim olmadı. Doktora gittim polip var dendi. Polipi aldırdım tekrar denedim olmadı. Tüp bebek merkezine gittim. Yumurta azlığı var hemen yapalım yoksa bir daha yumurtan bile olmaz dendi. Ağlayarak çıktım. Tüp bebek sürecini kaldıracak psikolojide değildim. Defteri tamamen kapatmıştım. Beklemiyordum. Sürpriz oldu. O yüzden öyle özel yaptığım birşey olmadı.Merhabalar çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucaginiza versin anali babali büyütsünbu ay ekstra olarak yaptiginiz bişey var mi dikkat ettigniz en kuçuk bi şey bile ,önerilerinize açığız
![]()
Evet 11 gün gecikince baktım.Merhabalar adetiniz gecikti mi acaba
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah belirtiniz var mıydı acabaEvet 11 gün gecikince baktım.
Bugün ki yaptığıma da bakarmisin canım bu test hep böyle mi çıkarıyor acaba yaa. Ucu de golgeliŞuan regle 5 gün var işte geç yumurtlamayla beraber 3-4 gün de koyarsak daha 9-10 gün var rahat![]()
Kuzu bekledikten sonraysa bilmem de ilk 5 dk içinde cıktıysa var bişilerBugün ki yaptığıma da bakarmisin canım bu test hep böyle mi çıkarıyor acaba yaa. Ucu de golgeli
Hemen çıkıyorlar canım yaa tamamı islandiktan sonra yeri belli oluyor bir tık koyulasiyor kalıyor. Benim de hemen çıktığı için umitlenmistim ama bu sefer de kafam karıştıKuzu bekledikten sonraysa bilmem de ilk 5 dk içinde cıktıysa var bişiler![]()
Kuzu bi kan versen erken mi diyosunHemen çıkıyorlar canım yaa tamamı islandiktan sonra yeri belli oluyor bir tık koyulasiyor kalıyor. Benim de hemen çıktığı için umitlenmistim ama bu sefer de kafam karıştı
Adet gecikmesi dışında belirtim olmadı.Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah belirtiniz var mıydı acaba
Değerleriniz çok iyi sadece sıvılaşma süresi normalden fazla onu da doktorunuza danışabilirsinizKızlar eşimin spermiogram sonucu çıkmış yorumlayabilir misiniz acaba Eki Görüntüle 3560446
Bir de morfoloji olması gerekenden düşük çıkmış. Ona da tahminimce takviye verir sadeceKızlar eşimin spermiogram sonucu çıkmış yorumlayabilir misiniz acaba Eki Görüntüle 3560446