Benimle aynı durumu yaşayan var mı?Selamün aleyküm hanımlar. Hayırlı akşamlar. Yaşadığım şeyi yaşayanlar vardır belki diye yazmak istedim. Geçen pazar günü burad sormuştum yerleşme kanaması olabılır mı acaba diye. 1 gün gecikmeden sonra lekelenme olmustu az şekilde. Testler negatifti. Daha sonra 2. Ve 3. Gün normal adet şeklinde oldum. Fakat hiç eskiler gibi ağrılı falan değildi. 3. Gün cok az leke daha sonra da tamamen kesıldı. Farklılık oldugunu anladım ama havalardan falan kaynaklı oldugunu dusundum. Daha sonra sol kasık batmaları , bel ağrısı vs. Yine de içime bir şüphe oluştu. Bugün test yaptım iki kere çift çizgi görünce şaşırdım. Hemen kan verdim özelde ve sonuç 157 çıktı. Bu durumu yaşayan var mı?. Üstüne adet görme böyle birşey mi?
Kaç gün geçti canim hadi hayirlisi inşallah belki bayramda guzel haber alirsinİyim napayım günüm geçti benim ama belki geç adet olurum diye test yapmadım 10 gün somra test yapcağım bekliyprım
Bugün 2.gün arada bir belim ağırıyor o kadar korkuyorım test yapmaya bekleyeceğim biraz daha dediğim gibi önceki adetlerim gecikmişti belki bu da geciken adettir bugün çok akıntım var ama dün ki ilişkiden dolayı mı gebelik mi anlamadımKaç gün geçti canim hadi hayirlisi inşallah belki bayramda guzel haber alirsin
Aleykümselam Hayırlı olsun beta yüksekse gebesiniz demektir. Yerleşme kanamasını regl gibi hemde ağrılı yaşayan çok varSelamün aleyküm hanımlar. Hayırlı akşamlar. Yaşadığım şeyi yaşayanlar vardır belki diye yazmak istedim. Geçen pazar günü burad sormuştum yerleşme kanaması olabılır mı acaba diye. 1 gün gecikmeden sonra lekelenme olmustu az şekilde. Testler negatifti. Daha sonra 2. Ve 3. Gün normal adet şeklinde oldum. Fakat hiç eskiler gibi ağrılı falan değildi. 3. Gün cok az leke daha sonra da tamamen kesıldı. Farklılık oldugunu anladım ama havalardan falan kaynaklı oldugunu dusundum. Daha sonra sol kasık batmaları , bel ağrısı vs. Yine de içime bir şüphe oluştu. Bugün test yaptım iki kere çift çizgi görünce şaşırdım. Hemen kan verdim özelde ve sonuç 157 çıktı. Bu durumu yaşayan var mı?. Üstüne adet görme böyle birşey mi?
Bekle o zaman kuzum hadi hayirlisi hiç ummadigin anda olur inşallahBugün 2.gün arada bir belim ağırıyor o kadar korkuyorım test yapmaya bekleyeceğim biraz daha dediğim gibi önceki adetlerim gecikmişti belki bu da geciken adettir bugün çok akıntım var ama dün ki ilişkiden dolayı mı gebelik mi anlamadım
Amin inşallah ne olur dua etBekle o zaman kuzum hadi hayirlisi hiç ummadigin anda olur inşallah
Hep dualarimdasiniz canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuAmin inşallah ne olur dua et
Ben de ovu testinde pik gördüm bugün değerlendirdim bakalım 14 gün sonra başlarım test yapmayaAz önce laboquick test siparişi verdim inşallah hayırlı olur bu ay güzel haberi alırımsizler neler yapıyorsunuz kızlar döngünüzün kaçıncı günleri ? Yok mu test yapan ya da test günü yaklaşan?
İnşallah tutmuşturBen de ovu testinde pik gördüm bugün değerlendirdim bakalım 14 gün sonra başlarım test yapmaya
Merhaba canım sana da iyi ramazanlar. Seni hatırlıyorum panik atak olduğunu biliyorum konuşmuştuk hatta. Anlattığın durum yerleşme kanamasına benziyor ama test yapmadan bilemeyiz tabi. Gebelik hiç istemeseydin mutlaka korunurdun canım bence istiyorsun ama panik atak sebebiyle korkuyorsun seni anlıyorum benim de anksiyete bozukluğum var ve tedavi oluyorum ilaç içmiyorum sadece. Sen ilaç kullanıyorsun o yüzden gebelik varsa öğrenmelisin canım. Kendini hazır hissettiğinde test yap bizimle de paylaş destek oluruz elimizden geldiğincekızlar hayırlı ramazanlar nasılsınız ? bilenler bilir ben 2 ay kadar önce yumurtlama tedavisini bıraktım toplamda 3 kez denemiştik eylül ayında spontan gelişmeyen gebelikten kürtaj olduktan sonra denemek istemiştimpanik atak var bende biraz nüksetti ve bebek kararını erteledim hatta olduğu gibi kaldırdım ortadan diyelim bitane evladım var Rabbim ona ömür versin dedim arada bi girip sizi okuyorum bakıyorum şimdi şöyle bi durum var bugün itibariyle 5 gün gecikmem var test yapmadım yapmakta asla istemiyorum çünkü korkuyorum sonucunda 5-6 hün önce göğüs ucu hassasiyetim başladı şı an göğüslerim neredeyse 1 beden büyüdü çok şiş ve acılı ağrıyo bu arada regl ağrılarım oluyo geliyo gidiyo afedersiniz günlük ped kullanıyorum 2-3 gündür çok hafif sütlü kahve gibi leke gelmiş yani nohut kadar bile değil diyim tuvalete girdikçe kontrol ediyorum ama ne gelen var ne giden hamile olmaktan korkuyorum desem kızmayın bana çünkü panik atak için tedavi oluyorum şu an biz nasıl olsa olmuyo diye korunmadık bu arada ama topladan bir ayda 5 kez birlikte olmuşuzdur eşimin işi nedeniyle kafam çok karışık Allah en doğrusunu bilir ama bilmiyorum çok korkuyorum inanın
Ben yumurtalıklarda hissediyorum iğne batması hatta bacağıma doğru yayılıyor. Ama belirtilere aldanmamak lazımKızlar yumurtlama geçtikten birkaç gün sonra vajinada iğne batması yaşayan var mı. Sabahtan beri oturduğum yerde bile sinir yanması ya da iğne batması gibi alt tarafım resmen. İlk defa yaşıyorum böyle bir şey
Günaydın kuzu ben bu sabah 5de yaptm bunu yazmak ıcn girdik. ama 1. 5sa lik idrarla. Bu aldığım seride yalancı çizgi hiç çıkmadı Bu sabah gölge var gibiydi Şimdi de var sanki bilemiyorum ama bana göre asıl yumurtlama 20. gün olduğu için o tarihi beklyrm sanki benm vücut haklı Dr degl deAz önce laboquick test siparişi verdim inşallah hayırlı olur bu ay güzel haberi alırımsizler neler yapıyorsunuz kızlar döngünüzün kaçıncı günleri ? Yok mu test yapan ya da test günü yaklaşan?
Canım regain kaç gün geç ince göründü kesen bende yarına randevu aldım betama baksınlar diye ama keseyi de görür mü diye merak ediyorum aslında ama regli 1 gün geçmiş olacak sadece . Ve beta baktırdın mı ?Bekle canım 2 3 gun kala test yaparsın bat nezamandı akıntı kasık ağrısı regl belirtisi aynı zaten göğüs hassasiyeti de öyle ama benim şuan aşırı göğüs hassasiyetim var şu uyku beni bitirecek her dk uyuyasım var bu arada dr kontrolün den geldim kesem oluşmuş yarın cm4 haftalığım cidden çok heyacanlıymış şu zamanlar rabbim nasip etsin herkese olmicak diye bişi yok rabbim ol derse olur
Canim pek belli degil ama var mi canlı görüntüsündeGünaydın kuzu ben bu sabah 5de yaptm bunu yazmak ıcn girdik. ama 1. 5sa lik idrarla. Bu aldığım seride yalancı çizgi hiç çıkmadı Bu sabah gölge var gibiydi Şimdi de var sanki bilemiyorum ama bana göre asıl yumurtlama 20. gün olduğu için o tarihi beklyrm sanki benm vücut haklı Dr degl deparmaklarım aşırı ödem oldu aşırı aşırı yüzüklerim çıkmıyor Şok oldum ki normalde ince parmaklıyım. Ben bugün üyeliğimi siliyorum tamamen herkesle çoook güzel günlerimiz oldu. Herkese çok teşekkür ederim
Markasi ne testin baya pozitifSat 9subat kimyasal sonrası eşime kaset al dedim bunu vermişler inşallah vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?