2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Sağol canım

Merhaba pazartesi 10 Mart test günüm ama bugün grip oldum öksürük boğaz ağrısı var öksürdükçe göğsüm ağrıyo sizce ne yapabilirim evde içebileceğim yapabileceğim ne var daha belli olmadı tutunduğu ilaçta kullanamam. Tutunduysa gribin bi zararı olurmu acaba

Evet olmazmı oluyordu ay çok heyecanlı hadi inşallah vardır ya

İnşallah canım kaderde ne varsa Allah'ım doğrusunu bilir. 12 Şubat veya 16subat. Dr da haklysa 12 subat net regl 2 yum catladysa. sadece 1 yum olduysa da 16sı regl. Peşinden gelmeyi cok ısterımm
İkiside tuttuysa ikiz bende çok isterim senin ve burda ki herkesin isteyenlerin bebişlerine kavuşmasını

Evet olmazmı oluyordu ay çok heyecanlı hadi inşallah vardır ya
Kızzz çok nutuk attım gebelik belirtisi yok diye ama napayım batma akıntı vs gb degl bu hiçç olmayan şey geceden beri ateş basması gece eşimn ayakları sıcakmıs ama bana buz geldi. Diyorum ki git yıka ayaklarım serinlesn sana dokunaym ama kendimi gaza getirmemek istiyorum. Halsizim de cok halsızım sımdı zor uyandım hastalık ateşim de yok şükür. Hayırlısı artık bekleyecegö sakince bisüre dha

2. Yumurtlamadan ben yzude 99 emnm kuzum testte net pik ve silik oldu bide yumjrta akım geldi rahim agrıs7ı meme ucum başladı akıntıyla . Kızlar da ılk yumurtlama tarihi önemli dedi. 12 Şubat regl olmazsam mantken 2.den gebeymısım tıbben 2. Gidişte sordum folikül yırtıgından göruyormus drlar zaten artı sıvı. Dr beni ınstagram'dan da takıp etti ben edince kızlara da atmıstım.. Tekrar dun konustum ondan rhatca beklyrm ve catlama sıvısı ve folikül yırtıgı asıl olurmus demişti. Benm 2
Yum da kesin net valla gitmek zorundayım cunku baska randevu yok hormon vermeme ramak kaldı gebe deglsem

Son düzenleme:
Güzel kadınlar; günümüz kutlu olsun. Hepimiz bir çiçeğiz ve soldurmalarına asla izin vermeyin. Tohumlarımız bu ay çiçeğe dönüşsün sizleri seviyorum. Ben buralardan adet veya gebelik haberi alana dek gidiyorum kendinize çok dikkat edin yorgunluğumun hakkını verip telefon ve insan detoksu yapacağım

Parol alabilirsin hem uyutur hemde ateş varsa düşürür. Öksürük içinde pekmez-limon-zeytinyağı az ısıtıp içebilirsiniz. Bal süt için. Nane limon içebilirsiniz. Bol bol dinlenin.

Bekle canım 2 3 gun kala test yaparsın bat nezamandı akıntı kasık ağrısı regl belirtisi aynı zaten göğüs hassasiyeti de öyle ama benim şuan aşırı göğüs hassasiyetim var şu uyku beni bitirecek her dk uyuyasım var bu arada dr kontrolün den geldim kesem oluşmuş yarın cm 4 haftalığım cidden çok heyacanlıymış şu zamanlar rabbim nasip etsin herkese olmicak diye bişi yok rabbim ol derse olur

Canım bende ağır gribim hamileyim dr doğal yollarla atlat dedi içilebileceğin ilaç olarak parol var bi tek birde meyve ye bol bol limon bal su karşımı iç inşallah toparlanırsın

Günaydın herkesin kadınlar günü kutlu olsun ben bu ay buralarda cok aktif olamadım ama son durumumu paylaşmak istedim reglim 2 gün gecikti ama testlerim negatif bu ay zaten cok umutlu değildim ve sürekli testlerle beynimi yormadım gerçekten ruhen cok fazla arındıgımı düşünüyorum . Şimdi regli olmayı beklicem 1-2 güne olurum büyük ihtimal sonrada dr gidip tıbbi takip yapıcam . Kızlar bazılarımız cok fazla takıntı yapıyoruz bende böyleydim bir ara ama inanın size stresten başka faydası olmicak yok öyle catladım yok böyle catlamadı okuyorum arada yanii günlerdir catlama olmuş bitmiş hala catladım mı catlıyorum mu diyen var biraz kendinizi rahatlatın Allah ol derse olur zaten ben bu ay öyle yaptım yoksa psikolijim bozulmaya başlamıştı artık araştırmıyorum sürekli yazmıyorum sadece arada sizleri okuyorum okadar sizleri okudukc bana iyi geliyor

Canım gözün aydın hayırlı olsun bebiş de görüp kalp atışını duymak nasip olsun. Ah bilmez miyim kızımda da hep uyurdum hep hatta Ramazan ayına denk gelmişti sürekli iftara çağırıyorlardı nereye gitsem söylemesi ayıp malum yemek oluyordu artık midem kalkmıştı iftara gidene kadar uyuyordum eşim zor uyandırıyordu. 1. Yumurtlamaya göre yarın 3 gün kalıyor kuzum ama göğsümde hiçbir şey yok yani meme ucu arada acıyor gibi

Kızlar bende şimdi de kan uyuşmazlığı sorunu çıktı. Doktor her ay indirekt coombs diye bir test yapıcaz dedi. Kan uyuşmazlığı durumu yaşayan var mı daha öncee?

Amin canım inşallah Çok az kalmış benim göğüslerdeki hassasiyet de regl yaklaştıkta artmıştı gebe olduğumu öğrendiğim de daha da hassaslaştı inşallah vardır hadi bakalım hayırlı haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…