• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben kızımda hamileliğimi öğrendiğimde dr.uma adet günü gelince soledım. Bana 12 gun snra gel dedi. Hıcc acele etme sadece 1 kez HCG artısna bakmamı soledı. 12 gun sonra cagrmasnn nedeni kese ve yolc sacı görmekti
Tavsyem 10 gün bekle bat gununden snra acele etme 🤩
Benim 13 martta randevum var o gün regl üzerinden 8 gün geçmiş oluyor gitsem mi tam o sıralar beta 2400 küsür olması gerekiyor kese görünür mü

Slm kadınlar gününüz kutlu olsun kadınlarım💕 en son 9 şubatta adet oldum gelmesi gerekiyordu şimdi ben hangi test alcam kaset mi erken gebelik mi bunların farkı ne

Slm kadınlar gününüz kutlu olsun kadınlarım💕 en son 9 şubatta adet oldum gelmesi gerekiyordu şimdi ben hangi test alcam kaset mi erken gebelik mi bunların farkı ne
Canim kaset testte çikar kac gun var regline
18 22 gün arası oluyo ya 4 Mart yada yada bugün olcakti kimyasal oldum 5inde düştü 9u kanama oldu

Kızlar 2023 mayısta 1.71 di amh. Perşembr aşılama içinvermiştim amh şimdi 0.57 çıkmış moralim çok bozulduu

18 22 gün arası oluyo ya 4 Mart yada yada bugün olcakti kimyasal oldum 5inde düştü 9u kanama oldu
Kaset testte cikar o zaman kuzum

Kızlar merhaba öncellikle çok özğr dilerim anlatacağım şey için kızlar ilişki olduktan somraki gün benim çok fazla su gibi kokusuz akıntım oluyor baya oluyır çamaşır değiştiriyorum 2-3 tane bu durumu yaşayan var mı acaba

Selamün aleyküm hanımlar. Hayırlı akşamlar. Yaşadığım şeyi yaşayanlar vardır belki diye yazmak istedim. Geçen pazar günü burad sormuştum yerleşme kanaması olabılır mı acaba diye. 1 gün gecikmeden sonra lekelenme olmustu az şekilde. Testler negatifti. Daha sonra 2. Ve 3. Gün normal adet şeklinde oldum. Fakat hiç eskiler gibi ağrılı falan değildi. 3. Gün cok az leke daha sonra da tamamen kesıldı. Farklılık oldugunu anladım ama havalardan falan kaynaklı oldugunu dusundum. Daha sonra sol kasık batmaları , bel ağrısı vs. Yine de içime bir şüphe oluştu. Bugün test yaptım iki kere çift çizgi görünce şaşırdım. Hemen kan verdim özelde ve sonuç 157 çıktı. Bu durumu yaşayan var mı?. Üstüne adet görme böyle birşey mi?

Kızlar benim bugun gecikmemin 2. Günü sabah test yapmıştım ama bişi yoktu sonra akşam teste tekrar baktıgımda resimdeki gibi çizgi oluşmuş bu kuruma cizgisi mi sizce ? Evde başka testimde yok malesef :(

Eklentiler

• IMG_1088.webp
    IMG_1088.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_1085.webp
    IMG_1085.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_1084.webp
    IMG_1084.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar ben tüp bebeğe başlıyorum. Bana çok destek oldunuz hepinize çok teşekkür ederim 🩷💜
Bana da geçen ay doktorum tüp bebek dedi artık. Hatta 2 yumurta var ama küçükler dedi ilaca başlayalım mı dedi. Bende bu ayda geçsin belki diğer aya daha güzel yumurta çıkar dedim. Hakkımızda en güzeli olsun inşallah.

Kızlar 2023 mayısta 1.71 di amh. Perşembr aşılama içinvermiştim amh şimdi 0.57 çıkmış moralim çok bozulduu
Kuzum amh değeri yükselebilen bi değer internetten bir bak istersen ne yapılmalı diye. Ve daha önce de yazmıştım buraya eltim 0.1 amh ile 3 ayda hamile kaldı doğal hem de Allah nasip ederse hemen oluveriyor ❤️

Back