Birşey sorabilirmiyim. Alt karnınızda çizgi oluştu muHep dualarimdasiniz canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Daha önce bu testte hiç kuruma cizgisi olmamıştı şimdi erken gebelik testi sipariş verdim geldiğinde tekrar yapacağım henüz regli olmadım tabiii testler gelene kadar olmazsamHadi bakalim hakkinda hayırlısı olsun canim. Hic korkma cok insan yaptırıyor t.bebek.
Canim simdi baktim da cok zaman sonra baktigin icin kuruma cizgisi olabilir. Aslinda bir test daha alsaydin gecikmen de varmis
Evet olustu canimBirşey sorabilirmiyim. Alt karnınızda çizgi oluştu mu
Yumurtlama gününe göre değişiyor o doktor 4 haftalık dedi canımGecikmenin 12. Günü olsa 5. 6. Haftalar olmuyor mu canım anlayamadım kusura bakma
Canım bu şekilde pek belli olmuyor kapağını da açsaydın. Ama 1.5 saatlik idrar az gibi geldi bana bilemedim. Keşke biraz daha tutup yapsaydın. Bi de 20. Günü bekleyelim bakalım zaten 12sinde regl olmazsan geriye o tarih kalıyor. Üyeliğini tamamen silmek yerine pasifleştirebilirsin belki ama sen bilirsin canım sana nasıl daha iyi geleceğini düşünüyorsan öyle yap. Stres bu süreci baltalayan en önemli etken çünkü.Günaydın kuzu ben bu sabah 5de yaptm bunu yazmak ıcn girdik. ama 1. 5sa lik idrarla. Bu aldığım seride yalancı çizgi hiç çıkmadı Bu sabah gölge var gibiydi Şimdi de var sanki bilemiyorum ama bana göre asıl yumurtlama 20. gün olduğu için o tarihi beklyrm sanki benm vücut haklı Dr degl deparmaklarım aşırı ödem oldu aşırı aşırı yüzüklerim çıkmıyor Şok oldum ki normalde ince parmaklıyım. Ben bugün üyeliğimi siliyorum tamamen herkesle çoook güzel günlerimiz oldu. Herkese çok teşekkür ederim
Pozitif gözüküyor canım hayırlı olsun kan verSat 9subat kimyasal sonrası eşime kaset al dedim bunu vermişler inşallah vardir
Arkadaşlar bakar mısınız lütfdenArkadaşlar merhaba sat 18 di bittikten sonra bir gebenin günlüğü ovulasyon testine başladım 19. Gündeyim bugune kadar pek koyulaşmadı ama bugun koyulaştı sizce pik mi bakar mısınız ? Herhangi bir hormon sorunum yok bu ay bakıldı amh 2.8 geldi, eşim sperm testi verecek perşembe günü ve 5 gün yasaklı gündeyiz napıcam pik yaptıysa en son dün gece birliktelik olduEki Görüntüle 3556214
4.00'te yatmıştım 3.30'da WC'ye girmiştim en son canım evet çarşamba'yı bekleyeceğim adet olmazsam çarşamba perşembe gebelik var demek hiç olmazsa da gün sonunda doktor yanıldı demek. Ben gerçekten bu konuyu konuşmak istemiyorum Yani buraya girdikçe yazdıkça ister istemez beynime yerleşiyor burada yanlış anlaşılan bir nokta var benim bu ay yaptığım stres yumurtlama ile alakalıydı bu stresleri yaşamak istemiyorum yoksa çocuğun olmaması ile alakalı hiçbir şekilde stresim yok Ben takip stresini istemiyorumCanım bu şekilde pek belli olmuyor kapağını da açsaydın. Ama 1.5 saatlik idrar az gibi geldi bana bilemedim. Keşke biraz daha tutup yapsaydın. Bi de 20. Günü bekleyelim bakalım zaten 12sinde regl olmazsan geriye o tarih kalıyor. Üyeliğini tamamen silmek yerine pasifleştirebilirsin belki ama sen bilirsin canım sana nasıl daha iyi geleceğini düşünüyorsan öyle yap. Stres bu süreci baltalayan en önemli etken çünkü.
Bende aynaya bakarken farkettim test aldım geldim varsa eğer gerçek belirti dicem herkeseEvet olustu canim
Ay inşallah ya daha hemen vermeyeyim geçen ay kimyasalım var haftaya pazartesi vereyim hem belki kese oluşur boşa ümit yapmayım bidePozitif gözüküyor canım hayırlı olsun kan ver
Evet ben de çatladı mı çatlamadı mı diye düşünüp duruyorum aslında bu stresten kurtulmanın yollarından biri ovulasyon testi ama o da beni strese sokar gibi düşünüyorum en iyisi normal akışında devam etmek sonuçta tutacaksa tutuyor tutmayacaksa çatlamaya denk getirsen bile olmuyor zaten4.00'te yatmıştım 3.30'da WC'ye girmiştim en son canım evet çarşamba'yı bekleyeceğim adet olmazsam çarşamba perşembe gebelik var demek hiç olmazsa da gün sonunda doktor yanıldı demek. Ben gerçekten bu konuyu konuşmak istemiyorum Yani buraya girdikçe yazdıkça ister istemez beynime yerleşiyor burada yanlış anlaşılan bir nokta var benim bu ay yaptığım stres yumurtlama ile alakalıydı bu stresleri yaşamak istemiyorum yoksa çocuğun olmaması ile alakalı hiçbir şekilde stresim yok Ben takip stresini istemiyorum
Ben ovulasyon testi hiç yapmadım o yüzden pek bilmiyorum epey koyu gözüküyor bence yarın yaptığında daha net anlaşılır. 2 günde bir değerlendirirsen de kaçırma şansın olmaz. Perhiz 5 değil 3 gün diye biliyordum ama doktor ne dediyse odur tabi onun için de yapacak bir şey yok canım öncesi ve sonrası değerlendirirsinArkadaşlar bakar mısınız lütfden
İdrar testiyle takip edebilirsin o zamana kadar koyulaşma var mı diyeAy inşallah ya daha hemen vermeyeyim geçen ay kimyasalım var haftaya pazartesi vereyim hem belki kese oluşur boşa ümit yapmayım bide
Evet içimden bişey olmaz bugün de deneyelim diyorum ama bakalım hayırlısı olsunBen ovulasyon testi hiç yapmadım o yüzden pek bilmiyorum epey koyu gözüküyor bence yarın yaptığında daha net anlaşılır. 2 günde bir değerlendirirsen de kaçırma şansın olmaz. Perhiz 5 değil 3 gün diye biliyordum ama doktor ne dediyse odur tabi onun için de yapacak bir şey yok canım öncesi ve sonrası değerlendirirsin
Bende hemen çikmadi ama kuzum ögrendikten bir ay filan gecti ôyle ciktiBende aynaya bakarken farkettim test aldım geldim varsa eğer gerçek belirti dicem herkese
Göbek çizgisi ilk ay olmuşmaz aslında kızlar şaşırdım sizden duyuncaBende aynaya bakarken farkettim test aldım geldim varsa eğer gerçek belirti dicem herkese
Valla bilemiyorum başka birşeydende belirginleşmiş olabilir zaten testlerde doğru düzgün bi çizgi göremedim çarşamba ortaya çıkacak neyden olduğuGöbek çizgisi ilk ay olmuşmaz aslında kızlar şaşırdım sizden duyunca
Markasi neydi canim. Hadi inslalah pozitiftirr kuruma degildir deDaha önce bu testte hiç kuruma cizgisi olmamıştı şimdi erken gebelik testi sipariş verdim geldiğinde tekrar yapacağım henüz regli olmadım tabiii testler gelene kadar olmazsamkuruma olabilir hiç güvenmiyorum testlerede tekrarlıcam bakalım
Muhtemelen yumurtlama piki görmek üzeresin canim. Neden yumurtlama doneminden onceye almadiniz randevu aslinda kacirmamis olurdunuz bu ayı da. Yarin veya öbür gün pik olacak gibi duruyor testin.Arkadaşlar merhaba sat 18 di bittikten sonra bir gebenin günlüğü ovulasyon testine başladım 19. Gündeyim bugune kadar pek koyulaşmadı ama bugun koyulaştı sizce pik mi bakar mısınız ? Herhangi bir hormon sorunum yok bu ay bakıldı amh 2.8 geldi, eşim sperm testi verecek perşembe günü ve 5 gün yasaklı gündeyiz napıcam pik yaptıysa en son dün gece birliktelik olduEki Görüntüle 3556214
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?