2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Hadi bakalim hakkinda hayırlısı olsun canim. Hic korkma cok insan yaptırıyor t.bebek.

Canim simdi baktim da cok zaman sonra baktigin icin kuruma cizgisi olabilir. Aslinda bir test daha alsaydin gecikmen de varmis
Daha önce bu testte hiç kuruma cizgisi olmamıştı şimdi erken gebelik testi sipariş verdim geldiğinde tekrar yapacağım henüz regli olmadım tabiii testler gelene kadar olmazsam kuruma olabilir hiç güvenmiyorum testlerede tekrarlıcam bakalım

Arkadaşlar merhaba sat 18 di bittikten sonra bir gebenin günlüğü ovulasyon testine başladım 19. Gündeyim bugune kadar pek koyulaşmadı ama bugun koyulaştı sizce pik mi bakar mısınız ? Herhangi bir hormon sorunum yok bu ay bakıldı amh 2.8 geldi, eşim sperm testi verecek perşembe günü ve 5 gün yasaklı gündeyiz napıcam pik yaptıysa en son dün gece birliktelik oldu

Canım bu şekilde pek belli olmuyor kapağını da açsaydın. Ama 1.5 saatlik idrar az gibi geldi bana bilemedim. Keşke biraz daha tutup yapsaydın. Bi de 20. Günü bekleyelim bakalım zaten 12sinde regl olmazsan geriye o tarih kalıyor. Üyeliğini tamamen silmek yerine pasifleştirebilirsin belki ama sen bilirsin canım sana nasıl daha iyi geleceğini düşünüyorsan öyle yap. Stres bu süreci baltalayan en önemli etken çünkü.

Arkadaşlar bakar mısınız lütfden

4.00'te yatmıştım 3.30'da WC'ye girmiştim en son canım evet çarşamba'yı bekleyeceğim adet olmazsam çarşamba perşembe gebelik var demek hiç olmazsa da gün sonunda doktor yanıldı demek. Ben gerçekten bu konuyu konuşmak istemiyorum Yani buraya girdikçe yazdıkça ister istemez beynime yerleşiyor burada yanlış anlaşılan bir nokta var benim bu ay yaptığım stres yumurtlama ile alakalıydı bu stresleri yaşamak istemiyorum yoksa çocuğun olmaması ile alakalı hiçbir şekilde stresim yok Ben takip stresini istemiyorum

Aranızda çatlatma iğnesi olup ‘ovitrelle’ iğnenin 1. Haftası adet olan oldumu ?

Evet ben de çatladı mı çatlamadı mı diye düşünüp duruyorum aslında bu stresten kurtulmanın yollarından biri ovulasyon testi ama o da beni strese sokar gibi düşünüyorum en iyisi normal akışında devam etmek sonuçta tutacaksa tutuyor tutmayacaksa çatlamaya denk getirsen bile olmuyor zaten

Arkadaşlar bakar mısınız lütfden
Ben ovulasyon testi hiç yapmadım o yüzden pek bilmiyorum epey koyu gözüküyor bence yarın yaptığında daha net anlaşılır. 2 günde bir değerlendirirsen de kaçırma şansın olmaz. Perhiz 5 değil 3 gün diye biliyordum ama doktor ne dediyse odur tabi onun için de yapacak bir şey yok canım öncesi ve sonrası değerlendirirsin

Evet içimden bişey olmaz bugün de deneyelim diyorum ama bakalım hayırlısı olsun

Markasi neydi canim. Hadi inslalah pozitiftirr kuruma degildir de
Muhtemelen yumurtlama piki görmek üzeresin canim. Neden yumurtlama doneminden onceye almadiniz randevu aslinda kacirmamis olurdunuz bu ayı da. Yarin veya öbür gün pik olacak gibi duruyor testin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…